gost 297273
Iskusan
- Poruka
- 6.777
http://poskok.info/wp/?p=6838
čitam ovaj intervju i zaista ne uviđam ništa, ali bukvalno ništa u izjavama ovog čoveka što bi ga diskreditovalo kao vrlo veštog i mudrog političara.
hrvati (kojima je i dao intervju bi rekli: dapače!
čitala sam pre neki dan komentare na nekoj drugoj temi gde je osuto drvlje i kamenje na dodika zbog podrške tadiću, pa zbog navodne izjave o prekodrinskim srbima, ličnom bogatstvu, šabanluku itd...sve da je i svaka od tih tvrdnji istinita, ovaj čovek po mom skromnom mišljenju zaslužuje respekt, ali upravo zato što vrlo vešto pliva u mutnim vodama balkanske političke čorbe.
čovek interesa, nije mu za zameriti, vešto pridobija bih hrvate na svoju stranu, potencirajući njihov položaj u federaciji za koji tvrdi da je trenutno vrlo nepovoljan i nepravedan (čini mi se čak i glasnije od nekih hrvatskih političara
ako me pitate da li je tema hvalospjev dodiku, odmah da vam odgovorim da nije, više je kao jedan mali osvrt na političara čiju ćemo političku "mudrost" možda tek sagledati u nekoj skorijoj budućnosti.
kažem možda, jer u politici na balkanu više ništa ne ovisi od lokalnih igrača osim ako ne pokažu i više od političke zrelosti i lukavstva.