Bren
Elita
- Poruka
- 22.608
Ja nemam pojma
Da. Po ovom pitanju veze nemaš. Podsetiću te šta si nalupetao ako se sazna tačna Dodikova dijagnoza.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nemam pojma
Verujem zvaničnim saopštenjima.Predkancezorana stanja na žalost retko izazivaju jače bolove odnosno prolaze neprimećeno ili sa nekim simptomima manje opasnih poremećaja .Kod operacije raka želudca najčešće se odstranjuje ceo žuladac a mislim da isto važi i za jednjak.Ali ako je došlo do metastaza sa jednog na drugi organ mislim da je operacija isključena jer metastaze zahvataju više organa.Da. Po ovom pitanju veze nemaš. Podsetiću te šta si nalupetao ako se sazna tačna Dodikova dijagnoza.
Takva je cela Bosna,imam drugara iz Bosne,musliman 100% Jugosloven, Partizan obozava ,nije mogao da zaposli zenu. Zaposlio je u drzavnom starackom domu,tek kada se uclanio u SDA. Rat proveo prvo u Nemackoj pa Kanadi. Uzeo im novac , kredit za biznis i zbrisao nazad.Nije okravavio ruke u ratu. U njegovoj opštini Laktaši pa sve do Gradiške nije bilo progona i ubistava Muslimana i Hrvata čak su ih lokalne milicije čuvale koliko su god mogle. Šta je sa vremenom poslije rata od 2006 na ovamo od kad vlada SNSD. Njegov kadar je leglo štetočina,državnih uhljeba,neradnika,polupismenih šalteruša koje blokiraju napredak i razvoj Republike Srpske.
Takva je cela Bosna,imam drugara iz Bosne,musliman 100% Jugosloven, Partizan obozava ,nije mogao da zaposli zenu. Zaposlio je u drzavnom starackom domu,tek kada se uclanio u SDA. Rat proveo prvo u Nemackoj pa Kanadi. Uzeo im novac , kredit za biznis i zbrisao nazad.
Tamo je isti obrazac ,kao i ovde. Drzavni posao se dobija preko stranke na vlasti.
Приватна клиника. То можеш и ти, само дај шушке.Koliko je cekao na listi?
Каква листа приватна је клиника платио операцију извлачења желуца из једњака, шта је за њега пар хиљада евра да то одради бољи стручњак из те сфере абдомалне аномалије.Koliko je cekao na listi?
Takva ličnost od NEPROCENJIVOG značaja za NAŠ SRBSKI SVET ne sme da čekaKoliko je cekao na listi?