Milorad Dodik hospitalizovan u bolnici u Beogradu: Uskoro sledi operacija

Zahvacen zeludac i jednjak, voleo bih da si u pravu.
Želudačne kile ili hijatus hernije (lat. hernija hiatus oesophagi), predstavlja prelazak (prolaps ili hernijaciju) delova želuca kroz otvor jednjaka na dijafragmi u grudni koš. Hernija, odnosno kila, se sastoji iz kilne kese koju formira trbušna maramica i kilnog sadržaja koju čini deo, a ponekad i ceo želudac.

Ja imam kilu godinama, ništa strašno, može se držati pod kontrolom, ta priča ne pije vodu.

Ovo mi liči na nešto mnogo teže i opasnije.

Trovanje možda, stoji kao opcija?

Vrlo indikativno, obzirom da su aktivisti "Zaustavimo Srbiju" odmah krenuli sa pričom da je Milorad navodno maznuo lovu (nekih 5 miliona kažu) iz budžeta i sakrio se u bolesničku postelju ?
Priča koja treba da podigne prašinu i omogući trovačima da se bez panike, mirno i lako vrate tamo odakle su došli ?
:think:
Ne bih da trazim politicku pozadinu, ne znam sta se dogadja u RS, ali kad neko sam trazi i instistira na intervenciji (citaj uvod), jasno je da je "mehanicka" operacija u pitanju, a to je samo kila zeluca takva (jer ta zeludacna kila "izlazi" kroz jednjak i to daje nesnosne bolove).

I ne, ne mogu se onakvi bolovi kad ih dobijes a to je iznenada, drzati pod kontrolom, na stranu sto moze da dovede i zivot u opasnost. U tom slucaju, bolje je operisati.

Колико знам за време рата радио шверц комерц док су други гинули на линији.
I ovde smo to radili.Moj zet je isao do rumunske granice i svercovao benzin. Plata su nam bile 5-10 dm. Jedino su dobro ziveli SPS,RADIKALI,JUL.
Neka je svercovao,moralo se preziveti.Znam da je igrao kosarku za OPOVO ,liga juzni Banat ali ranije.

Ko placa ovim Bosancima izlet u Beograd?

Da li gradjani Republike Srpske od svojih para daju pare Beogradu?

Jos mi samo kazi da nisu poneli lanc pakete, nego da su zdrali u nekoj bolnickoj kantini ili BG kafani???
Они су грађани Републике Србије, за твоју информацију. ;)

GeccDqOWYAEt692.jpg

Želudačne kile ili hijatus hernije (lat. hernija hiatus oesophagi), predstavlja prelazak (prolaps ili hernijaciju) delova želuca kroz otvor jednjaka na dijafragmi u grudni koš. Hernija, odnosno kila, se sastoji iz kilne kese koju formira trbušna maramica i kilnog sadržaja koju čini deo, a ponekad i ceo želudac.
Hvala

Ne.

Kao sto vidis, ja sam gradjanista i ne smeta mi da saucestvujem s nekim s kim se ni idejno ni politicki ne zlazem, ako je bolestan i trpi bolove.

I iskreno mi je zao.

Ја сам националиста. ГраЏани су тзв Бошњаци који покушавају да преваром дођу до 100% БиХ.

Ipak se razlikuje od drugih,Alije,Seselja,Milosevica nije okrvavio ruke,cist je sto se toga tice. Ovo drugo je uobicajeno na Balkanu.Bio je protivnik rata,tako je poceo politicku karijeru.
Nije okravavio ruke u ratu. U njegovoj opštini Laktaši pa sve do Gradiške nije bilo progona i ubistava Muslimana i Hrvata čak su ih lokalne milicije čuvale koliko su god mogle. Šta je sa vremenom poslije rata od 2006 na ovamo od kad vlada SNSD. Njegov kadar je leglo štetočina,državnih uhljeba,neradnika,polupismenih šalteruša koje blokiraju napredak i razvoj Republike Srpske.

Nemaš pojma. Ako je operacija izvršena i na jednjaku i na želucu onda je verovatno u pitanju Barett-ov jednjak. Normalni epitel jednjaka je zamenjen metaplastičnim(crevnim). Ako je imao sreće onda je u pitanju uklanjanje predkanceroznih promena. U suprotnom, u pitanju je kancer. Iskreno se nadam da je ovo prvo, još uvek benigno stanje.

Back