- Poruka
- 76.577
За то су надлежни органи који се тиме баве, а не политичари и форумаши.Али то не мења чињеницу да је ратни профитер, склон корупцији, лопов
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
За то су надлежни органи који се тиме баве, а не политичари и форумаши.Али то не мења чињеницу да је ратни профитер, склон корупцији, лопов
Hrvati, valjda ?Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik zbog akutnih bolova pregledan je dana poslepodne u Beogradu, nakon čega je hospitalizovan.
Kako je saopšteno iz kabineta predsednika Srpske, prema prvoj dijagnozi, nakon potrebnih priprema sledi operativni zahvat na jednjaku i želucu predsednika Dodika.
– O zdravstvenom stanju predsednika Republike Srpske javnost će biti blagovremeno obaveštena – navodi se u saopštenju.
Kurir.rs/Srpskainfo
Pogledajte prilog 1654965
Ko vodi računa o RS kad on nje na čelu?
Samo konstatujem da tvoje poruke svedoče o tvom očaju.Dal sam ja za SNS ili za neku drugu stranku ili nisam ni za jednu nema u tom pogledu nikakav značaj.Ma nista nije vazno, moze svako da prica od njih sta hoce a da be snose nikakvu odgovornost za unistene zivote i da prave prestavu za narod dok se oni bahate.
Naravno da ne znas jer si sendvicar i slepo podrzavas sve njih niti te zanima, vazno je da si uvalio svoju guzicu negde i sad mozes slicno kao oni da prdis narodu tu i vredjas a niko tebi nista nije licno ba racun rekao, napisao.
Sad jesam malo jer si slepac koji ne zna sta pise ili zna a samo se pravi ko tipican snsovac.Vredja na licnom nivou a kaze ne osudjujujem kao zao ti nesto?Ti mene poznajes da nesto kazes kao vidis?Kao ne osudjujes a vidis nesto i konstantujes?Ja te ne znam i nista ne pisem licno za tebe a na osnovu ovoga si isti kao njih, pokazujes iste osobine...
I Niš Rusi bombarduju ?
Ne rade ubosni tu vrstu operacija.Поздрав из приватне болнице Медигруп/Београд (а не из Клиничког Центра Бањалука)
Ja imam kilu godinama, ništa strašno, može se držati pod kontrolom, ta priča ne pije vodu.Sramota je da se likuje nad zdravstvenim stanjem coveka, ma koliko se ne slagao s njim. Meni je izuzetno zao jer sam pomislila na svasta, ali sada shvatam da je to u pitanju kila na zelucu, to imam i ja, gadni su to bolovi, samo, na operaciju se ne ide eto dok bas ne "zagusti".
Zelim mu brz oporavak!
Znači li to da je zapadni "kolektiv" umešan u ovo ?jak je bio i gafafi i sadam i slobodan...
uvek je zapad umesan kad se nekom nesto desiZnači li to da je zapadni "kolektiv" umešan u ovo ?
Pa mislim, desilo se Sadamu, Gadafiju, Miloševiću, Ficu, što bi Milorad bio izuzetak ?uvek je zapad umesan kad se nekom nesto desi
oni su bili nesretni u zivotu, takva im je bila sudbina nije im zapad krivPa mislim, desilo se Sadamu, Gadafiju, Miloševiću, Ficu, što bi Milorad bio izuzetak ?
oni su bili nesretni u zivotu, takva im je bila sudbina nije im zapad kriv
A i Tramp je po toj logici nesretan ?oni su bili nesretni u zivotu, takva im je bila sudbina nije im zapad kriv
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik zbog akutnih bolova pregledan je dana poslepodne u Beogradu, nakon čega je hospitalizovan.
Kako je saopšteno iz kabineta predsednika Srpske, prema prvoj dijagnozi, nakon potrebnih priprema sledi operativni zahvat na jednjaku i želucu predsednika Dodika.
– O zdravstvenom stanju predsednika Republike Srpske javnost će biti blagovremeno obaveštena – navodi se u saopštenju.
Kurir.rs/Srpskainfo
Pogledajte prilog 1654965
Ko vodi računa o RS kad on nje na čelu?
na gospodina Trampa je ruku podigo jedan čovekA i Tramp je po toj logici nesretan ?
Samo ga ta njegova nesreća promaši za debljinu uveta ?
Ipak se razlikuje od drugih,Alije,Seselja,Milosevica nije okrvavio ruke,cist je sto se toga tice. Ovo drugo je uobicajeno na Balkanu.Bio je protivnik rata,tako je poceo politicku karijeru.Нека оздрави!!! Али то не мења чињеницу да је ратни профитер, склон корупцији, лопов.
Zahvacen zeludac i jednjak, voleo bih da si u pravu.Hernija želudca nesretniče
Колико знам за време рата радио шверц комерц док су други гинули на линији.Bio je protivnik rata,tako je poceo politicku karijeru.
Надлежни органи где?За то су надлежни органи који се тиме баве, а не политичари и форумаши.
I non stop poziva na rat, dok mu ne dodje kolonijalni upravnik u posetu.Колико знам за време рата радио шверц комерц док су други гинули на линији.