Quantcast

Milorad Dodik: Ambasador BiH u Pakistanu, koji je Bošnjak, falsifikovao ulazne vize za 3 hiljade Pakistanaca koji su ušli u ovu zemlju.

Srboskizborim

Veoma poznat
Poruka
10.581
Milorad Dodik: Ambasador BiH u Pakistanu, koji je Bošnjak, falsifikovao ulazne vize za 3 hiljade Pakistanaca koji su ušli u ovu zemlju i sada su bezbednosni problem.

http://www.nspm.rs/hronika/milorad-...i-sada-su-bezbednosni-problem.html?alphabet=l

Vama bi bilo najpametnije da se vi mirno "razdružite" , da se u miru "podelite", dogovorite oko teritorija ako je nekome "malo u odnosu na broj stanovnika, nešto mu se doda još", ako su "koridori preuski, da se prošire", zatim "ako su teritorije razdvojene neka se spoje", "ako postoje neki džepovi neka se pripoje " i dr i dr, pa da niko nikome ne pravi "probleme" i ne meša se " poslove" kako u vanjskoj ili inostranoj, tako i unutrašnjoj politici, pa nek svako "održava najbolje odnose sa svojim".

Na ovaj način kako "funkcionišete", tačnije nefunkcinišete, stalno ste u "klinču", država u stalnoj blokadi, nefunkcionalna, stalan je nazadak a vreme prolazi, do iduće velike nesreće koja je neizbežna sa takvom svađalačkom politikom, koja se ne može dogovoriti ni oko čega.
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.