Milo Djukanovic radio sve sta je naredila SAD a ipak ga SAD unistava

Poruka
4.292
Koliko je Amerika pogana i koliko su pogani zapadnjaci ogleda se u njihovom danas odnosu sa Milom Djukanovicem. Milo je njima sve ucinio. Radio je sve bezpogovorno dvadesetak godine za zapad. Po njihovom naredjenju je odvojio Crnu Goru od Srbije, uveo Crnu Goru u NATO bez referenduma, hiljadu puta ubo nozem u ledja maticu svoju Srbiju, itd , itd. i pored svega toga Sjedinjene Drzave su zabile danas noz u ledja Milu Djukanovicu i u akciji su da ga smene i strpaju u zatvor. To vidimo po tome da Milo Djukanovic nije pozvan na bahanalije Americke ambasade u Crnoj Gori.

Pa eto Srbi, vi koji ste sluge i koji radite za zapad i dalje radite za nase dusmane. To su duzmani koji su bez srca i duse. Koji ne poznaju nista ljudsko, koji nemaju nista ljudsko u sebi vec su samo zlo i nista vise od zla. Oni su crni da crnjiji ne mogu biti. oni su cisto zlo, oni su satanini vojnici. Zapad ne poznaje pojam prijateljstva, pojam ljubav, pojam milost, pojam dobrota, oni poznaju samo pojam interes, ubijanje, patnja, bol, razaranje, rat, bolest, smrt.

Naravno ovo govorim o politicarima zapada i o njihovom sistemu drzavnickom a ne o obicnim ljudima.

https://informer.rs/vesti/balkan/34...cu-pomolu-velike-politicke-promene-crnoj-gori

Poslednja izmena:
Pa eto Srbi, vi koji ste sluge i koji radite za zapad i dalje radite za nase dusmane. To su duzmani koji su bez srca i duse. Koji ne poznaju nista ljudsko, koji nemaju nista ljudsko u sebi vec su samo zlo i nista vise od zla. Oni su crni da crnjiji ne mogu biti. oni su cisto zlo, oni su satanini vojnici. Zapad ne poznaje pojam prijateljstva, pojam ljubav, pojam milost, pojam dobrota, oni poznaju samo pojam interes, ubijanje, patnja, bol, razaranje, rat, bolest, smrt.

To isto bi se moglo reci u dlaku i za Srbiju. Osim sto, pored svega pobrojanog, za razliku od Zapada, u Srbiji nemas nikakvog ljudskog dostojanstva ni na poslu, ni na ulici, niti u svom privatnom prostoru. :whistling:

_nobody_

A dje nadje informer budi Bog s tobom!!! Milu danas dodijeliše evropsku nagradu “Kralj David” u Briselu.
Jel shvatate vi da većeg lizoguza iz CG nema od njega, odličan je on Americi i Evropi sve dok odje mogu da vršljaju i da čine što im volja. Da milo kojim slučajem okrene jedro prema Moskvi e tek tad bi bio pušten niz Moraču, do tad ništa od te priče. Vladace on ovom stokom i stočnom pijacom još dugi niz godina.

Mene zanima, a vidim da su ešaloni ispred mene, GDE SE APLICIRA ZA MERIKANSKE POTREBE?

https://www.cia.gov/careers

- - - - - - - - - -

Kako se kaže četka za kupanje? Pišem pristupnicu...

- - - - - - - - - -

A kako se kaže: "zasvrbe me za tradiciju, lova je život"?

- - - - - - - - - -

E da... Moram da naglasim da nisam iz Zapadnog Balkana, tamo se nije prijavio za pare samo onaj koji nema internet...

- - - - - - - - - -

Uh... CIA pa nema sajt kako treba... Tražim sekciju "rad od kuće"
A šta me zabole, sedim u 4 zida i menjam državu... nit se kopa nit se ore... svi pobegli od toga...
Interesantno, CIA sajt radi sa script blokerom a SNS sajt ne pušta dok im ne odobriš sve zahteve!?
Veći Turci od Turčina ovi iz SNS-a

Mene zanima, a vidim da su ešaloni ispred mene, GDE SE APLICIRA ZA MERIKANSKE POTREBE?

https://www.cia.gov/careers

Mister CIA wannabee, I hope, after all, that you do have US citizenship (which is one required). Dual national US citizens are eligible (hopefully Serbian citizenship does not preclude the job offer). :whistling:

Good Luck!

_nobody_

Piše na sajtu ZAŠTO je dobro raditi u CIA d.o.o.?
Kaže pod 1 - lepo ćete se osećati jer svom narodu nudite PROMENE!

pa jes'
Ono njih na prste jedne ruke što im od madjarske granice ispadale pare iz kožne jakne lepo se osećali
Osećaju se i dan danas, sem onog filozofa od Bosne, njemu svejedno, al ovi ostali - ih!
Bitno da se oni lepo osećaju jer je sve promenjeno - firme koje su radile više ne postoje, ljudi koji su imali posao više ga nemaju,
iskustvo na istim poslovima u Americi znači veću platu od startne a ovde ti je uslov i moraš se dokazuješ ponovo
"Jer te ne znaju"... Što znači da fućkaju na iskustvo...

Da vidimo šta piše dalje... rad u prijatnom ambijentu sa pogledom na okoliš i čist wc bez zapišavanja sa sve toalet papirom...

Au... Ovo mi se ne svicja...
Kaže pod 3:
"Radićete sa vrlo, vrlo inteligentnim ljudima"

Au leptiebem... Pa ko u Srbiji zapošljava pametnijeg od sebe? Odmah moraš sa kolegama da ga praviš budalom, da ne napreduje, da se nervira
DA MU PRESEDNE!

E sad ne valja ni kad ti taj iznad tebe pametniji... Kako da ga uradiš na foru za slobodan dan?
Dvojica nisu uradila domaći kako treba odmah ih isključili... malo trajnije...

- - - - - - - - - -

Дрипац Мило је своје ОТСЛУЖИО - он је сада к'о употребљена жеМска бинда за време мензеса....... :lol:

Jes da TI nemaš nikakve koristi al šta te košta da izigravaš mušku babu?
Tako se narod kezio Šešeljevim nastupima za govornicom kako mu kum ima "ludu ženu".
Radovao se narod isto ko ovo ti što Dana luda... Ima šifru...
Jedino ni Šešelj nije hteo da kaže da šifra iznosi 75.000 plus upravni odbor NIS-a.

Дрипац Мило је своје ОТСЛУЖИО - он је сада к'о употребљена жеМска бинда за време мензеса....... :lol:

Daj Mitke malkice se prisaberi i kultiviziraj.
Pa kako mozes jedan plemeniti deo zenskog
tela porediti sa tim odyebanim gorskim pavijanom.!!!

Pod 4 - ni jedan dan neće više biti isti...

Pa jes'
Svaki dan nešto promeniš...
Jedan dan ugasiš banke, drugi dan zadaviš privredu, treći dan poljoprivredu, četvrti dan istopiš tenkove, peti dan kupiš tenkove...
Svaki dan se nešto dešava...
I posle 30 godina više ništa ne bude isto...
Nema ni besplatno zubalo u Domu Zdravlja...
... al zato ima lgbt parade i brakovi.

Poslednja izmena:
Daj Mitke malkice se prisaberi i kultiviziraj.
Pa kako mozes jedan plemeniti deo zenskog
tela porediti sa tim odyebanim gorskim pavijanom.!!!

CIA baš ima puno zahteva...
A da ja prvo pogledam šta traže MI6, kad je mog'o Vučić mogu i ja.
Samo stavim cvikere i počnem da plačem pa stegnem pesnicu i zapretim...
Vučić dodje ko "Selo gori a baba se češlja" od Bajića.
Jedna epizoda tužna pa sledeća smešna.
Tako i Vučić, dodje na Pink preti, ode posle na RTS a tamo - plače.
Da mi pozovemo njegove roditelje na razgovor?
Dete pogrešilo profesiju... Bolje da glumi u Zvezdara Teatru...
Ili onaj BND, tu može svaki Bosanac da se zaposli
A ne ovo "radićete sa vrlo, vrlo inteligentnim ljudima"

Test pitanje:
Ako popu treba peške od crkve do domaćina koji slavi negde oko 2 sata,
koliko mu vremena treba kad krene od domaćina peške ka crkvi?

Sad će 99% foruma da kaže - ISTO

E ali ovde se radi sa jako, jako inteligentnim ljudima.
Ili će mu pijanom trebati više vremena, ili će neko da ga poveze kolima zbog karme...

Poslednja izmena:
To vam je kao kad vam provajder napiše reklamu: "Razgovarajte džabe za 500 dinara"
Sad to je gadna dvosmislica...
Može čak da se tumači da si zalud pričao drugoj strani koja ostala pri svome...

Pa onda ko maločas u jednoj pekari: posna baklava
Ma nemoj?
A kakva je mrsna?

- - - - - - - - - -

naci ce on vec nekog da ga poveze

cak i ako taj ne zeli

Ajde, ajde, zar oca Peru da ne povezemo?

Nije meni nešto jasno...

Što bi reko Boske: nešta mi nije jasno

Cija ima onaj svoj fact book i tamo piše sve kako jeste.
I kad pogledaš ceo svet se razlikuje: neki beli, neki crni, neki žuti na Moravi, neki pirgavi...
Pa onda jezik, neki dodali slovo J gde god zgodno a ima i gde je J nezgodno staviti...
Pa onda religija, pobiše se oko Jednog Jedinog koji nam dade život...
Pa još svašta nešto...

Al jedino što Cija nije napisala je da kod svih rade isti stari dosadni trik:
nadju isfrustriranu budalu i zanjišu mu sa novčanicom Abraham Lincoln
i budala sve pristane...

Glupi ljudi trebaju Ciji, jer sa glupim lakše upravljaš
Baš kao i po domaćim firmama plus te stvarno doživljavaju kao tešku budalu ako pristaneš na "jeftino"
Kao onaj oglas preko NSZ-a: prodavnica nameštaja, utovar istovar rad na kasi i higijena, obezbedjen probni rad od mesec dana.
Pa tu samo budala može da se javi i da viče prvi dan "kako našo pos'o"
Pazi kad imamo i takvoih političara...

Ко хоће да буде трајни савезник Американаца боље би му било да буде Велика Британија или Холандија, држава тог типа. Ако ниси спреман да створиш такву државу, кад тад ће те расходовати. За Американце су пријатељске диктатуре потрошне.

Ipak, američki saveznici uglavnom ne završavaju na vešalima ili sa šipkom u dupetu, tako da je bolje biti dobar sa njima.

Pa kad ti kažu da treba da te nasledi neko drugi, prihvati to mirno i civilizovano i uživaj u penziji. Sve je bolje nego ulaziti u sukob s njima.

Они то и нуде. Онда се нађе неки Мануел Норијега и прави се много битан па Делте морају да га апсе уз Клеш и Дорсе на разгласу и све се заврши тако срамно за нашег аутократу.

To isto bi se moglo reci u dlaku i za Srbiju. Osim sto, pored svega pobrojanog, za razliku od Zapada, u Srbiji nemas nikakvog ljudskog dostojanstva ni na poslu, ni na ulici, niti u svom privatnom prostoru. :whistling:

_nobody_

JEGI, ima li dostojanstva na kackoj petlji? kako nas samo muslije uce kakvo dostojanstvo bi mi trebali slediti

A dje nadje informer budi Bog s tobom!!! Milu danas dodijeliše evropsku nagradu “Kralj David” u Briselu.
Jel shvatate vi da većeg lizoguza iz CG nema od njega, odličan je on Americi i Evropi sve dok odje mogu da vršljaju i da čine što im volja. Da milo kojim slučajem okrene jedro prema Moskvi e tek tad bi bio pušten niz Moraču, do tad ništa od te priče. Vladace on ovom stokom i stočnom pijacom još dugi niz godina.

Vau, vidi ko je to...umro nije.

Nece biti cudo ako se vrati na prvobitna podesavanja.

51822132_308501389806034_4220646503305183232_n.jpg

51545805_351609815680193_8427732549316378624_n.jpg

Ко хоће да буде трајни савезник Американаца боље би му било да буде Велика Британија или Холандија, држава тог типа. Ако ниси спреман да створиш такву државу, кад тад ће те расходовати. За Американце су пријатељске диктатуре потрошне.

TUPKO, ti bas nista neznas. holandija i engleska su NAPRAVILE AMERIKU, amerika sluzi njima, a ne one americi

- - - - - - - - - -

Tesko je biti americki pulen, jos teze njen neprijatelj.

nesto slicno si procitao, ali nisi dobro SKONTO

Back