• Dragi prijatelji, kreiran je nov forum "Socijalna zastita" na kome ce se pricati o svim pitanjima vezanim za ovu aktuelnu temu u drustvu

Мило Ђукановић: Фотографија са Вучићем и бившим палестинским обавештајцем снимљена у Вучићевој кући

комшија

Stara legenda
Poruka
82.599

1659169511038.png

Milo Đukanović: Fotografija sa Vučićem i bivšim palestinskim obaveštajcem snimljena u Vučićevoj kući


Milo Đukanović kaže da je fotografija na kojoj je on u društvu Aleksandra Vučića i bivšeg palestinskog obaveštajca Mohameda Dahlana nastala u Vučićevoj kući, ali nije mogao da kaže koje godine.

Milo Đukanović: Fotografija sa Vučićem i bivšim palestinskim obaveštajcem snimljena u Vučićevoj kući


29.07.2022.


"Mislim da je predsednik Vučić upravo bio prešao na predsedničku dužnost, prethodno je bio u vladi, potpredsednik pa predsednik. Ali to je bilo vreme kada bi se dogovarali da porazgovaramo", rekao je predsednik Crne Gore Milo Đukanović u intervjuu za N1.

On je izjavio da je u to vreme sa Vučićem razgovarao "o raznim političkim pitanjima kojih je bilo mnogo".

"Najmanje je tu bilo pitanja odnosa Srbije i Crne Gore jer su tada ti odnosi izgledali dobro. Bilo je više pitanja koja su se ticala ekonomskog i političkog razvoja i neke spoljnopolitičke saradnje. Ja sam, imajući u vidu dugi staž, imao više iskustva i saradnje sa određenim zemljama, sa određenim regijama itd. Trudio sam se da to svoje iskustvo podelim sa predsednikom Vučićem, računajući da od toga može biti samo dobro i Srbiji", rekao je.

Prema rečima Đukanovića, Dahlan se tada zatekao u Beogradu.

"U jednoj fazi, ne u toku čitavog razgovora, kada smo predsednik Vučić i ja završili naše teme, onda nam se pridružio, popili smo piće…", naveo je.

Rekao je da misli da je tada bilo govora o investicijama u Beogradu.

"Taj deo razgovora su vodili gospodin Dahlan i ljudi koji su bili u društvu sa njim, sa predsednikom Vučićem. Ja sam bio kratko, porazgovarali smo malo o nekim zajedničkim domaćim temama i vratio sam se u Crnu Goru", izjavio je Đukanović za N1.

Nekadašnji palestinski ministar bezbednosti Mohamed Dahlan koji je svojevremeno optuživan za proneveru desetina miliona dolara iz državnih fondova ima i crnogorsko i srpsko državljanstvo, a 2013. je dobio orden od tadašnjeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića za učvršćavanje veza sa UAE.

linkБраво за Црногорског Тита дон Мила Ђукановића, као и увек одличан и поучан интервју! Палестински обавештајац Мохамед Дахлан је био велики пријатељ СФРЈ (Титова Југославија је снажно подржавала праведну борбу за национално ослобођење Палестинаца и сходно томе њихову кровну организацију ПЛО), а данас је господин Дахлан пријатељ Региона! У сусрету Председника Црне Горе Мила Ђукановића са Мохамедом Дахланом нема ничег спорног; Мохамед Дахлан је и данас цењена личност у земљама Залива, а оптужбе против њега да је организатор свирепог убиства саудијског новинара у амбасади Саудијске Арабије у Истанбулу и даље су на нивоу трача. Оно што је спорно јесте чињеница да су СНС-ботови, као ботови лажне опозиције коју предводи Драган Ђилас, фотографију чак и на овом форуму постављали са обавезним коментаром да је иста снимљена у Црној Гори, а не у кући председника СНС-а! O Tempore, o mores!
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.