Milo Beži u Australiju?

gost 23146

Buduća legenda
Poruka
46.396
Đukanović uči engleski
18. januar 2011. | 19:16 | Izvor: Vijesti
Milo Đukanović (FoNet, arhiva)

Podgorica -- Nakon povlačenja sa mesta premijera Milo Đukanović je počeo aktivno da uči engleski jezik i planira da se posveti privatnom biznisu, saznaju “Vijesti”.

Pripremajući se za povratak u vode privatnog biznisa, predsednik Demokratske partije socijalista povremeno svraća i u partijsku centralu.

Portparol DPS-a Rajko Kovačević nije mogao da odgovori da li Đukanović unapređuje svoje znanje stranih jezika, ali je kazao da je bivši premijer posvećen vođenju stranke.

“Mislim da će predsednik sigurno pokušavati da radi na nadogradnji svih svojih znanja kao što je i do sada radio, ukoliko oseti potrebu za tim”, kazao je Kovačević.

On nije mogao da kaže šta će biti sa Đukanovićevim privatnim biznisom, ali je potvrdio da predsednik DPS-a redovno dolazi u partijsku centralu u staroj zgradi Vlade i da je posvećen stranačkim obavezama.

Đukanović je, nakon prvog povlačenja iz Vlade, osnovao kompaniju „Primary invest", a zatim „Capital invest". Obe firme registrovane su za konsalting i menadžment poslove.

Đukanović je do 19. septembra 2008. godine bio i izvršni direktor „Capital investa". Đukanović je sa profesorima Veselinom Vukotićem, Draganom Vukčevićem i biznismenom Tomislavom Čelebićem osnovao kompaniju „Univerzitats", koja je vlasnik Univerziteta u podgoričkom naselju Donja Gorica.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=01&dd=18&nav_category=167&nav_id=486714

Da li lopov može postati biznismen?Gledajte u sledećim nastavcima.
 

Back
Top