Milka Canic-supervizor

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda da je fora u tome sto se o njoj ne zna skoro nista ;)
Mona Liza fazon :mrgreen:
Neinteresantna i obicna beskonacno (na osnovu onoga sto vidimo na TV-u, ne mislim da je zaista nezanimljiva), a tema o njoj ovolika :lol:
Eto recepta kako zagolicati mastu ljudima 8)
Od MC se moze uciti srpski jezik, kao i kako se godinama drzi (ovolika :shock: ) paznja publike.
Prvo mi je bilo glupo sto su ljudi sa podsmehom komentarisali jednu zenu koja samo korektno obavlja svoj posao i nicim ne privlaci paznju, a sada vidim da MC sa pravom moze biti ponosna sto je izazvala ovoliku medijsku paznju sa toliko malo truda da je privuce.
Pozdrav za g-dju Milku, meni je simpaticna :D

Sta reci, jedna od nas...

http://www.bliczena.com/strane/jedna_od_nas.html

Milka Canić je svojevrstan fenomen. Medijsko nebo Srbije osvojila je nenametljivo, ne progovorivši nijednu reč. Njen osmeh postao je prepoznatljiv na Nacionalnoj televiziji, a njen lik zaštitno lice kviza "Slagalica". Od pre pet godina ona je supervizor ovog kviza, a o popularnosti, kako kaže, nije ni sanjala.
- To zaista nisam očekivala - kaže Milka. - Moje kolege zapažaju da zračim toplinom i pozitivnom energijom i da je to ono što se ljudima najviše dopada.
Njeno srdačno "dobro veče" na početku svake "Slagalice" nikog ne ostavlja ravnodušnim.
- Svojom pojavom, ali i načinom obraćanja TV publici, želim da gledaoce nenametljivo uvedem u emisiju. To je odlika pristojnosti i lepog vaspitanja.
Prepoznaju je na ulici, pijaci, u gradskom prevozu.
- Kad god me vide, kažu: "Evo naše Milke". Ta mi prisnost i te kako godi. Jednom mi se dogodilo da su neka deca u gradskom autobusu skandirala moje ime kao da su na fudbalskoj utakmici. Priznajem, deci se posebno radujem i uvek se trudim da im ljubazno uzvratim.
Milka je završila Filološki fakultet u Beogradu, grupu za srpskohrvatski jezik i jugoslovensku književnost. Pre "Slagalice" radila je kao profesorka književnosti u Vojnoj gimnaziji, pisala je udžbenike za srednjoškolce i bila lektor u programu "Srbija danas". Kada su joj ponudili mesto supervizora u "Slagalici", znala je da je pred njom težak i odgovoran zadatak.
- Moj posao podrazumeva da detaljno pregledam sva pitanja i zadatke, da ispravim sve jezičke i materijalne greške, da vodim računa o regularnosti takmičenja, da menjam i dopisujem pitanja. To je veoma stresan i naporan posao, ali je isto toliko i lep jer svakog dana upoznajem nove ljude i naučim nešto novo.

neverovatno zrači na ovoj sličici....kao sunce.....:D

jedna.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back