Миливојевић ДС: "Није важно дал' си лево или десно !"

Не, не, не. Нема скривања иза тога "народ". Реци ми истину, Милнер група? Quator Coronat? Луцис фондација?
ма, еосаћу... :kafa:

Не, него ти се кријеш иза структуре номенклатуре вршења моћи, није битно јеси ли Тадић или Вучић јер су све то деца комунизма исте титоистичке структуре.

Како се било која структура мења/уклања и поставља друга, па и ваша ? Одговори ми из предмета Политичке теорије ?

...
А шта ћеш Срле ако на тим праведним изборима опет победи садашња Србија ?

Схватио сам.

"Садашња Србија" никада више неће победити,
јер ћете је мирне савести угушити,
и свим средствима (и онима које приписујете СНС-у) бранити те нове Пете октобре,
тако да се "садашња Србија" никада више не врати.

Јел то идеја, сер Џони ?

Номе....шта? :eek:
1775122189065.png

ма, еосаћу... :kafa:

Не, него ти се кријеш иза структуре номенклатуре вршења моћи, није битно јеси ли Тадић или Вучић јер су све то деца комунизма исте титоистичке структуре.

Како се било која структура мења/уклања и поставља друга, па и ваша ? Одговори ми из предмета Политичке теорије ?
Сигурно не комунитаризмом. Нема правичности осим у бајкама. Уштини се, пробуди се.

Mnogo je šljama u našem društvu, previše onih koji se prodaju za tepsiju ribe. Policija k'o policija, niko tu ne očekuje previše mozga. Ali Matica srpska, SANU, lekari, pravnici....neki dekani...Strašno ! Ali ipak, najveću odgovornost za raspad čitavog društva ima tužilaštvo. Oni su najgori. Kad čovek ne može da ostvari pravo koje mu po zakonu pripada tada zakon leži u topuzu. Tada se konflikti rešavaju krvlju

Схватио сам.

"Садашња Србија" никада више неће победити,
јер ћете је мирне савести угушити,
и свим средствима (и онима које приписујете СНС-у) бранити те нове Пете октобре,
тако да се "садашња Србија" никада више не врати.

Јел то идеја, сер Џони ?

Добро, погодио сам.
Али види сад ово:

- Како ћете са досадашњом мирољубивом међународном политиком ?
Задржаћете је. Ок.
- Како ћете са ниском незапосленошћу ?
Нећете мењати. Ок.
- Како ћете са динаром који вреди ?
Ослабити га нећете ни по коју цену ! Браво !!!

Па шта ви уствари ново можете понудити ?
Нове манекене у кожним фотељама ?

Шта народ има од тога ?
Пази, гласач мора да размисли, тражите од њега да мења нешто што ради !

Капираш ?!

- Како ћете са досадашњом мирољубивом међународном политиком ?
Задржаћете је. Ок.
Вучић је већ јако дуго изолован на међународној политичкој сцени, а после догађаја у последњих десетак дана је тотално отписан од европских земаља, раније је отписан од Америке, са Русијом је, одавно, у проблематичним односима.

Међународна политика му је ужасна. А Марко Ђурић министар иностраних дела.

Сигурно не комунитаризмом. Нема правичности осим у бајкама. Уштини се, пробуди се.

О каквој правичности побогу ти причаш ?

Ја причам о кретенизованој, девијантној и дијаболичној структури која треба да се мења да не би било погубних последица !!! Пробудите се !

- Како ћете са ниском незапосленошћу ?
Нећете мењати. Ок.
Ниска незапосленост, са којом се суочавају и све околне земље (Црна Гора, БиХ, Бугарска, Румунија, Молдавија, Македонија, Албанија....) нема никакве везе са Вучићем, већ са тектонским променама на тржишту рада које се дешавају независно од Вучића у целом региону и Европи. Сви бумери (највећа генерација икада) су отишли са тржишта рада у периоду 2010-2025, а нема ко да их замени. Никада није било лакше радити за стране послодавце, било тако што се оде у иностранство, а никада није било лакше отићи него данас, са чим вучић нема везе, било да се ради за страног послодавца у Србији, захваљујући новим технологијама.

- Како ћете са динаром који вреди ?
Ослабити га нећете ни по коју цену ! Браво !!!
Политика Народне банке Србије може да буде таква да динар веже за ЕВРО, а може да буде лабавија. За привреду је бољи слободнији курс, за грађанство фиксиран динар за евро. То са Вучићем и Ћацадима везе нема. Вероватно ће свака наредна власт везивати курс за евро, с обзиром да смо део европског привредног простора.

Политика Народне банке Србије може да буде таква да динар веже за ЕВРО, а може да буде лабавија. За привреду је бољи слободнији курс, за грађанство фиксиран динар за евро. То са Вучићем и Ћацадима везе нема. Вероватно ће свака наредна власт везивати курс за евро, с обзиром да смо део европског привредног простора.

Ако динар крене да пада, нико га не заустави до 250дин за 1 Е

Back