Milisav Samardzic ulazi u politiku, politicka scena Srbije nikada vise nece biti ista?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
34.846
Autorska tema

Milisav Samardzic je cuveni ekonomista, koji se bavi istorijom. On se bavi revizionistickom istorijom i napisao je veliki broj knjiga, koje je kritika definisala kao istorijske romane.
Milisav Samardzic hoce da udje u politiku. ima tim eksperata, mada bi zeleo da u svojim redovima vidi Nestorovica, Nadu Kostic, Miroljuba Petrovica, Glisica ( ex - Dveri, ex - Sapic )....
Hoce da obnovi Srbiju na cetnickim nacelima, dom, porodica, drzava uz obavezu srpski tradicionalnu kuhinju - pecenje. gibinica...
Ideja je da se Srbija vrati poljoprivredi, jer Samardzic ima odlican plan, kako da Srbija sa Vojvodinom. Macvom i Sumadijom bude prvi izvoznik hrane u Evropi. Samardzic vec ima investitore iz Etiopije, Eritreje i Burkino Faso koji bi ulozili milijarde eura u njegove planove.
Takodje bi povecao plate i penzije, ima mnogo ideja.

Sada postavlja se pitanje da li je Milosav Samardzic novi solo igrac sa novim ideja na politickoj sceni Srbiji, ili je jos jedna trojanski konj od Ace Parizera ?
:think:

263421924_686157492769654_4474931012697462113_n.jpg

samardzic.jpg

263820061_1984489295061806_537450940840351102_n.jpg
 
Hoce da obnovi Srbiju na cetnickim nacelima, dom, porodica, drzava uz obavezu srpski tradicionalnu kuhinju - pecenje. gibinica...
...
...koji si ti klovn...
A šta fali gibanici? Nikad se nije bacila. Pravi Srbin, ne izvikano "četnik'' čemu se značenje zaboravilo! Vođa ČETE za slobodu, život i mir.
 
U goroj smo situaciji nego četnici, tako da bi rešenje bila INKVIZIIJA ILI ŠERIJAT... ali, jb*, ljudska prava i za zveri!
Да, да би се увео Ред и Стабилност у Држави, потребно је некада заобићи ткз. ,,демократске методе". ;)
 
Uvaženi Istoričar, Gospodin Samardžić može značajno doprineti našoj političkoj sceni. Zato se radujem njegovom ulasku u politiku. Potrebno nam je što više rodoljuba u političkom životu Srbije.
I te kako može doprineti.
Pored svih tih poltrona, lopova, kriminalaca, starleta, oportunista, ljudi bez svesti, znanja, sa lažnim diplomama konačno dolazi istoričar kome je zafalilo novca za novu knjigu. Potrebno nam je više takvih, slažem se.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top