Milioniti put isti problem, zatvorena tema, izbrisan uvodni tekst i nema nikakvog objasenjnja?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.596
Milion puta sam imao problrm da moderator izbrise poruku, zatvori temu..a da nema nikakvig objasnjenja.
Konkretno na mojoj temi

Ko je bio Sava Mrkalj? Vuk pre Vuka?​

https://forum.krstarica.com/threads/ko-je-bio-sava-mrkalj-vuk-pre-vuka.955691/
Izbrisan uvodni tekst koji sam napisao i zatvorena tema, a nema objasenjenja.
Ovo se stalno desava, i ne samo meni, Valjda treba da postoji neka kultura, ako moderator izbrise poruku ili zatvori temu da da neko objasnjenje, a ne ovako u fazonu ko te j
Ovo je ozbiljan propust na forumu, na koji ja ukazujem vec godinama, ali nista....

Sada je cela tema izbrisana, opet nema nikakavog objasnjenja.
Stvarno katastrofa, izbrisu temu i nikakvo objasnjnje....
Video sam danas tvoju raspravu sa nekim članovima foruma. Očigledno je da ste stari znanci. Ja sam nov pa sam pogledao o čemu je reč. Vidim, otvaraš teme o istoriji ali, izvini, to je baš amaterski, ono, površno.
Istorija je jako ozbiljna i složena nauka podložna manipulacijama, koje naše komšije bez stida rade.
Ako ti je istorija toliko prirasla srcu, onda gledasj da pređeš na nivo iznad vikipedije i copy/paste jeftinih tumačenja.
Da bi se upustio o pisanju o liku i delu Petra Velikog, morao bi da obiđeš mnogo ruskih arhiva i da nam ovde okačiš kopije dokumenata sve sa adresom izvora.
To se odnosi i na ostale teme o istoriji.
Ovo je, bez ljutnje, nivo priča iz Politikinog zabavnika, a i oni se ne zaleću kao ti.

Video sam danas tvoju raspravu sa nekim članovima foruma. Očigledno je da ste stari znanci. Ja sam nov pa sam pogledao o čemu je reč. Vidim, otvaraš teme o istoriji ali, izvini, to je baš amaterski, ono, površno.
Istorija je jako ozbiljna i složena nauka podložna manipulacijama, koje naše komšije bez stida rade.
Ako ti je istorija toliko prirasla srcu, onda gledasj da pređeš na nivo iznad vikipedije i copy/paste jeftinih tumačenja.
Da bi se upustio o pisanju o liku i delu Petra Velikog, morao bi da obiđeš mnogo ruskih arhiva i da nam ovde okačiš kopije dokumenata sve sa adresom izvora.
To se odnosi i na ostale teme o istoriji.
Ovo je, bez ljutnje, nivo priča iz Politikinog zabavnika, a i oni se ne zaleću kao ti.
Wikipedija engleska i srpska su dozvoljene pravilnikom foruma da se koriste.
Vecina ljudi na pdf istorija su amateri istoricari, gde opet jedan deo pise ono sto im se svidja, bez ikakvih dokaza i izvora.
Ja ne pisem doktorat o Petru Velikom, nego bazne istorijske cinjenice da se pokrene rasparav, gde ce svako od ucesnika izneti svoj stav, i da se nauci nesto.
Kao sto si primetio da ta dva lika na temi o Petrou Velikom pisu o vakcinaciji i ustasama, Zagrebu....koliko su oni ozbiljni proceni sam.

Wikipedija engleska i srpska su dozvoljene pravilnikom foruma da se koriste.
Vecina ljudi na pdf istorija su amateri istoricari, gde opet jedan deo pise ono sto im se svidja, bez ikakvih dokaza i izvora.
Ja ne pisem doktorat o Petru Velikom, nego bazne istorijske cinjenice da se pokrene rasparav, gde ce svako od ucesnika izneti svoj stav, i da se nauci nesto.
Kao sto si primetio da ta dva lika na temi o Petrou Velikom pisu o vakcinaciji i ustasama, Zagrebu....koliko su oni ozbiljni proceni sam.
Kakav stav o istoriji? Jel kao ovo u Hrvatskoj, Srbi su njih ubijali a ne oni Srbe.
Što se tiče one trojice a ne dvojice, sprdali su se sa tobom jer te odavno znaju i znaju više od mene tako da to ne mogu da komentarišem.
Mogu ti samo reći, sa takvim rezonima, probaj da pišeš o sportu.

Kakav stav o istoriji? Jel kao ovo u Hrvatskoj, Srbi su njih ubijali a ne oni Srbe.
Što se tiče one trojice a ne dvojice, sprdali su se sa tobom jer te odavno znaju i znaju više od mene tako da to ne mogu da komentarišem.
Mogu ti samo reći, sa takvim rezonima, probaj da pišeš o sportu.
Ta dvojica spamuju i troluju temu o kojoj ne znaju bas nista.
Moje temu o istoriji imaju dosta pregleda na kojoj ucestvuju i moderatori.
Svako ima svoje misljenje.

Ta dvojica spamuju i troluju temu o kojoj ne znaju bas nista.
Moje temu o istoriji imaju dosta pregleda na kojoj ucestvuju i moderatori.
Svako ima svoje misljenje.
Bez ljutnje, a ti misliš da o istoriji znaš tako što ćeš prekopirati po neki tekst sa wikipedije ili sa nekog foruma, novina...?
Reci mi iskreno, šta si po profesiji, šta imaš od škole?
Na osnovu onoga što sam ja video, ubeđen sam da nisi studirao istoriju. Da jesi, ne bi pisao ovde nego bi svoja istraživanja objavio na nekom mestu koje je relevantno.
To ne znači da nemaš pravo da se zanimaš istorijom ali nemaš pravo da drugima držiš slovo iz oblasti u kojoj si i sam malo veći amater.
Nadam se da ćeđ ovo prihvatiti kao dobronamernu kritiku.
Što se tiče poseta tvojim temama. pogledao sam tvoj profil:
никита.PNG

Imaš 24.882 posta i 8.694 reakcije (pohvale, sviđanja, smeh, ironija...) i tvoji postovi imaju 34,9% reakcija.
Ovi, koji te spamuju i troluju:
велики кранг.PNG

malo je slabiji od tebe, 31,9%
зџ.PNG

Ovaj te premačuje baš "debelo",136,3%
брђанин.PNG

Ovaj je početnik, kao i ja i ima 30%.

Matematički, od njih trojice, dvojica su tu negde na tvom rangu po reakcijama kao i ti dok te treći premašuje baš mnogo.
To je po pitanju tvog komentara i toga da ne znaju ništa? Statistika te demantuje tako da ja nemam potrebe za posebnim komentarom.
Mogu ti samo dodati, ovo je društvena mreža i svako ima pravo na svoje mišljenje ako ne krši pravilnik.
Sad, da li se to tebi sviđa ili ne, to je druga priča.

On je samo jedan od mnogih koji Tartulijanovu izreku: "Verujem zato sto je apsurdno..." shvataju na pogresan nacin. ;) :mrgreen: :cool: :roll::lol:
Ne znam, ne želim da se bavim njim lično. Mogu samo ovim što postavlja kao teme. Cenim njegovo trud ali sve je amaterski i površno. Bolje reći, isuviše malo za bilo kakvu ozbiljniju raspravu.

Milion puta sam imao problrm da moderator izbrise poruku, zatvori temu..a da nema nikakvig objasnjenja.
Konkretno na mojoj temi

Ko je bio Sava Mrkalj? Vuk pre Vuka?​

https://forum.krstarica.com/threads/ko-je-bio-sava-mrkalj-vuk-pre-vuka.955691/
Izbrisan uvodni tekst koji sam napisao i zatvorena tema, a nema objasenjenja.
Ovo se stalno desava, i ne samo meni, Valjda treba da postoji neka kultura, ako moderator izbrise poruku ili zatvori temu da da neko objasnjenje, a ne ovako u fazonu ko te j
Ovo je ozbiljan propust na forumu, na koji ja ukazujem vec godinama, ali nista....
premestena ti je poruka na vec postojecu temu..moderatorima je skrenuta paznja za ubuduce da posalju obavestenje
https://forum.krstarica.com/threads/sava-mrkalj-genije-i-stradalnik.380808/page-2#post-45130872

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back