NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
neprocjenjivi su dijamantia to je ipak samo visoko kvalitetna 'roba'........procijenjena milionce!
![]()
meni milionce dosta, ja sam skromna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neprocjenjivi su dijamantia to je ipak samo visoko kvalitetna 'roba'........procijenjena milionce!
![]()
moj decko moze da kresne drugu za milion dolara, pod uslovom da te pore idu meni na ruke, i to samo kesh![]()
Naravno..samo bi mu podvalio kuravu od 50 evrica.![]()
moj decko moze da kresne drugu za milion dolara, pod uslovom da te pore idu meni na ruke, i to samo kesh![]()
meni milionce dosta, ja sam skromna. ruku na srce, jes da je ispod cene (ipak on vredi bar 2-3), al daj sta das, bolje vrabac nego crknuti golub:-)
Ma, dala bih se na kraju, sigurno...
Njega- sigurno...:shock:
ma vidis kako smo slicne i po gardarobi i po razmisljanju...jedino ti bolje igras....i ja cu crvenu maramu da stavim na glavu,ovo oko vrata vise nije fora....
...da si se prije dva dana javila ..ja bih ti to uplatila,kad je na discountu...da se proba....
..a'l sad moram neki bmw da kupujem....
Da li bi svoju zenu ili devojku dali za milion dolara jednu noc drugom muskarcu?? Skakljivo pitanje, zar ne? Pitanje vazi i za zene, da li bi one dale svoga za jednu noc za miliunceka?
ako ce posle da mi je vrati ( i ako ona bude htela) , eto nama kucice iz snova!!
bila bi to bas medena kucica, od kolaca i lilihipa ko u Ivici i Marici....
za tebe se izgleda podrazumeva da je covek stvar koja se nekome moze dati...Da li bi svoju zenu ili devojku dali za milion dolara jednu noc drugom muskarcu???
Pitanje vazi i za zene, da li bi one dale svoga za jednu noc za miliunceka?