DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
dali ti je miliji solo život ili život udvoje...? zašto tako misliš...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako je neko prozivio solo zivot onda sam to ja . Vise sam imao godina momackog zivota nego sto mnogi ovdje imaju godina zivota .dali ti je miliji solo život ili život udvoje...? zašto tako misliš...?

Posto sam iskusila oba, mogu sebe definitivno da svrstam u grupu zena kojima zivot u paru ne odgovara. Sama (pod tim podrazumevam dete uz sebe). Jednostavno sam tip osobe koji ima cestu potrebu za samocom. To ne iskljucuje ni drustveni, ni seksualni zivot, ali volm svoj prostor i vreme. Po meni je idealno vidjati se sa nekim ko ti odgovara, provoditi vreme zajedno, ali i da svako ode u svoj stan kada oseti potrebu za tim. Kada ste primorani jedno na drugo nekako je... nezgodno. A i nisam po prirodi od onih zena koje uvek moraju da imaju muskarca uz sebe, inace nisu potpune.To je, naravno, izvodljivo izmedju osoba koje ne zele porodicu, ili onih koji su slicno ostvareni (vec imaju decu, razvedeni,...).
Nisam izricita po pitanju druge opcije. Kada bih upoznala PRAVOG... Verujem da mi ne bi smetale ni te porodicne atmosfere: zajednicke setnje, rucak i okupljanje oko stola, grupno kicenje jelke i miris vanile i cimeta iz kuhinje,... Prisnost, vernost, sigurnost,... Volim i da ugodim i da ususkam i da se posvetim,... Ali, nekako ne verujem da se to meni moze desiti.
Bolje je udvoje ali ne po svaku cenu ...

isto odakle i ti...od mene![]()