Mилиција тренира строгоћу

Полицајци нису обични људи, полицајци су полицајци пре свега!

Pa kako nisu obični ljudi? Nisu pali sa marsa?!

Oni imaju dodatnu odgovornost zbog posla kojim se bave, ali ima svakakvih ljudi, i ne može se generalizovati tako, ima mnogo onih koji savesno i pošteno obavljaju svoj posao, i zbog njih nije korektno generalizovati tako.

Daleko od toga da branim bilo koga, svako treba da odgovara za svoja dela.

Poslednja izmena:
Шта је неумесно у поређењу двојице силеџија! Једино неумесно је то што овог силеџију у униформи не чека ни приближна казна (ако га уопште казне), казни коју ће вероватно добити ови што су убили Француза! Шта као није могло да деси да овај возач хитне фасује неки кобан ударац - од свих које је фасовао.
Силеџија је силеџија ма које боје био - и не знам какве везе ово има са политиком!

Ne znaš da li ga čeka kazna ili ne, pa bi bilo koretno sačekati okončanje krivičnog postupka, pa onda donositi zaključke, ako se slažeš.

Nadalje, ta dela se ne mogu porediti na taj način, ali da ne dužim.

Svako treba da ogovara za svoja dela, i to je to, bez obzira na to da li je navijač ili policajac.

Slažem se sa poslednjom rečenicom.

Ovo je sustina price. Nestabilne psiholoske licnosti ne bi trebalo da obavljaju takav posao a pravilo je postalo da se upravo takvi regrutuju u redove MUP-a.

Слажем се мада и са платом коју имају обични полицајци а послом који обављају могуће је да постану нестабилни због посла
Политичари су проблем не милицајци

http://www.blic.rs/hronika.php?id=113999
Ова вест у ,,Блицу`` нагнала ме је на размишљање, шта ће тек бити када крајем године ступи на снагу Закон о безбедности саобраћаја на путевима. Биће то узајамна туча: возачи да се одбране од казненених поена и превисоких казни за ситне прекршаја а саобраћајна полиција демонстрираће силу која им је Законом додељена.
Па и овај полицајац, иако није био на дужности, уместо да склони оца и тако отклони инцидентну ситуацију, потегао је песнице да реши проблем. Ако је возачу Хитне помоћи напрсла лобања, сигуран сам да нису ту биле само песнице.

Могуће је (кажем могуће пошто незнам ја а ни ти) да је пао од ударца и удрио главом о тло

Полицајци нису обични људи, полицајци су полицајци пре свега!

И на првом месту део народа и државе,какви ми такви и они

nemaju,pazi kada bi vecina pandurskih siledzija,tih koji u civilu premlacuju zeleli da budu neki krimosi ali nisu imali bas dovoljno jaka cojones za to pa su u muriji

Мислим да грешиш ,могуће је да су најпоштенији па пуцају кад виде овај масвни криминал

Теби мајке ми није добро. Него ти лепо палицу о бок, шапкицу на главу па на посао!

Гарантујем да Брат није полицајац

Људи ако се неко са њима расправљао и сукобљавао то сам ја и у недељу ме записаше на утакмици али они раде свој посао

Дрште се теме тема није пљување МИЛИЦИЈЕ СРБИЈЕ тема је да је тај дотични полицајац улетео у сукоб свог оца и возача хитне помоћи
Како год и шта год било ,насиље је на сваком кораку у нашој држави
рапидни јача у региону
а ни у целом осталом свету није ништа боље

Нервозна због малих зарада, обављајући свакодневно стресан посао,
народна милиција је све више милиција, која млати народ...

Обучена за очување реда по нашим градовима,
у недостатку правих акција за које су се школовали,
своје стечено знање користе и онда кад нису на задатку.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/...ji-je-vozio-pacijente-na-dijalizu/453875.aspx

U Srbiji policajac razbio lubanju vozaču Hitne pomoći koji je vozio pacijente na dijalizu
:rtfm:

VOZAČU beogradske Hitne pomoći, 24-godišnjem Nenadu Sretenoviću, je 31-godišnji policajac Igor M. razbio lubanju.

Incidente se dogodio kada je Sretenović sa vozilom Hitne pomoći stao kako bi pokupio još jednog pacijenta kojega je trebao prevesti na dijalizu. To je strašno iznerviralo oca policajca koji je Sretenoviću počeo trubiti. Izašli su iz vozila te su se počeli svađati, a u tu prepirku se ubrzo uključio i policajac Igor M. koji je Sretenovića izudarao šakama pa je nesretni vozač Hitne pomoć pao na cestu, piše Blic.

Direktor beogradske Hitne pomoći Drakče Radovanović izjavio je kako je Stevanoviću na lijevoj strani slomljena lubanja te mu je život u opasnosti. Kada su ga dovezli u Hitnu pomoć bio je svjestan, a sada je priključen na aparate te liječnici tek moraju odlučiti hoće li ga operirati.

A čemu ona tvoja uvodna reč kad je očigledno da je neko pretukao vozača hitne pomoći jer je vozač radio svoj posao?
Ima mentola koji misle da nikad neće umreti ili čak štaviše da im je služba udarila u glavu...
Da li bi ti uzeo dva pacijenta sa iste adrese ili bi izigravao taxi službu pa ko kad stigne?

Ма могу да задрже слободно... Да имају за ужину и то... Видиш бре како су им јаднима мале плате... :(
Nemoj da me pogrešno shvatiš.Moja iskustva sa njima su da rade efikasno SAMO kad postoji jak pritisak,bilo politički,bilo preko ''poznanika''...Sve ostalo oni prepuštaju zakonu jačeg,koji vlada na našim ulicama:roll:

Back