Mилиција тренира строгоћу

Brate, ja sam ti na mojoj temi govorio šta se desilo, nisi mi verovao.
nema veze.

Šta da se uradi?

I Kriminalci-nasilnici i Murija je plod Botine vlade i "Demokratije!.
Stradaju fudbaleri i vozači ambulante.

Ма ко ти бре не верује ?
Ја само исто причам као кад су напали оног Француза, разапињањем овог милицајаца неће се ништа решити

Ало бре па моје дете иде у школу где милицајац мора да чува децу док уче јел то нормално?
Дл је нормално да реагује у свађи где му је отац умешан?
јесте ,
дал је нормално да му поломи лобању ?
није

Ма ко ти бре не верује ?
Ја само исто причам као кад су напали оног Француза, разапињањем овог милицајаца неће се ништа решити

Ало бре па моје дете иде у школу где милицајац мора да чува децу док уче јел то нормално?
Дл је нормално да реагује у свађи где му је отац умешан?
јесте ,
дал је нормално да му поломи лобању ?
није

Ma to je sve tačno! To i govorim!
Imaš kriminalce i kriminalce u uniformi!

Majku mu hebem pa ja kad sam one grozna 1993 išao u srednju pa nije bilo droge nasilja i tuča!

A u osnovnoj- nismo ni znali kako izgleda policajac.

P.S:
Niej normalno da reaguje kad mu je otac u svađi- OBUČEN JE DA MIRNO REŠAVA KONFLIKTNE SITUACIJE.
E, sada zamisli da je tvoje dete opsovalo njegovog oca i on našamara tvoje dete do krvi?
I šta onda?
Ja treba da kažem da je dete krivo? A nije.

znaci da i ja falim;)

f_friendsm_0524e9f.jpg

Па другари. Кренимо.
У лошој држави полицију воле само криминалци и корумпирани политичари! :dash:

Помиримо се држава не постоји, постоји само народно , државно и криминално насиље

Нека нам је Бог у помоћи

To i pričam. To nam je i problem... nema države.

Užasno je kad uemsto prava i zakona državu uredjuju i čine korumpirani političari i policija.

E, sad da vidim.
Ja sam temu večeras postavio i odmah sam napadnut od svih kako "Je normalno da čovek brani svog oca!"

A Hrvatski mediji pišu - istinu.
Zatvorena mi je tema sa obrazloženjem da to tako ne moće da nema dokaza...

Tvoja tema je zatvorena zato što si neumesno pravio paralelu sa ubistvom onog mladića u Beogradu i ovim slučajem.

A vidim da i sada nastavljaš u sličnom stilu, policajci su ljudi, bez obzira na to ko je na vlasti, a sve ostalo je jeftino skupljanje političkih poena na tuđoj nesreći.

Junački, nema šta.

Tvoja tema je zatvorena zato što si neumesno pravio paralelu sa ubistvom onog mladića u Beogradu i ovim slučajem.

A vidim da i sada nastavljaš u sličnom stilu, policajci su ljudi, bez obzira na to ko je na vlasti, a sve ostalo je jeftino skupljanje političkih poena na tuđoj nesreći.

Junački, nema šta.

Kad bi se gadjali tramvajima :hahaha:

Сада направише и комуналну полицију.Ја мислила биће то неки улични редари, комуналци, кад оно пендрек пола метра :sad2: , а све у складу са смањењем јавних службеника .

Зпија, знаш зашто пола метра?
Да би могли ударати по глави четврти ред демонстраната.:hahaha::hahaha::hahaha:

Junački, nema šta.

I ovo tvoje je junacki, nema sta!
Sad mozes da mi das jedan vitamin C, posto od ere Irona Lorda nisam dobila nijedan, i ja sam valjda zivo bice, i po mom cenjenom misljenju, nistam nista gora od drugih:roll:

Sad mozes da mi das jedan vitamin C, posto od ere Irona Lorda nisam dobila nijedan, i ja sam valjda zivo bice, i po mom cenjenom misljenju, nistam nista gora od drugih:roll:

ДеллНС је изузетно објективан модератор Биљо и честито ради на модерасињу форума

А свакако има право на свој ства који је на овој теми врло близак мом

Junački, nema šta.

Kakvih političkih poena?!
A moće kada se otvaradu stotine tema o Obrazu ili 1389 i kako ih treba zabraniti.
Moaj malenkost je odmah osudila ubistvo jadnog francuza i ja sam prvi anpao "patriote" koji su pokušali da odbrane to brutalno ubistvo!

I ne samo to nego i postoji paralaela izmedju ovog slučaja i ubistva fudbalera.
Oba su počinili policajci i u oba slučaja se prave nemušti!

Budi ljubazna, pa napiši neki komentar na temu, što se solidarnosti tiče, ako neka odluka nije na mestu uvek se može poslati žalba, a nadležni će to već rešiti.

Sa moje strane nema ništa lično u takvim stvarima, da ne ulazim dalje u priču oko toga.

Back