Milicic - Od talenta veka do propaliteta

Pa pazi, slažemo se u tome da bi Darko mogao biti bolji čovek, da je psihički nestabilan i da jednostavno nema zavidan mentalni kapacitet. Ono u čemu se ne slažemo je to da je on specifična pojava.

Moderan sport je prepun takvih likova, NBA je u vrhu. Sa jedne strane to je potpuno razumljivo, današnji sport je surov i ako ideš u školu i ređaš petice nemoj se nadati profesionalnoj karijeri (izuzimajući ako "učiš" sa sportskom stipendijom ili igraš vaterpolo). Fudbal i košarka su masovni sportovi i ako želiš da uspeš do 20-te mora da se ubijaš od treninga svakodnevno.

Darko je rastao u kriminogenoj sredini, rano je postao i poznat i bogat - to ga je koštalo. Ali on se ne razlikuje od većine crnaca njegovih godina koji igraju u NBA i dobijaju mnogo pravedniji tretman. Da li i on ima uticaj na to? Sigurno. Ali, izuzimajući mogućnost da mu pođe za rukom da žestoko iznervira trenera 30 puta u toku sezone ne vidim logiku u kažnjavanju njegovih dobrih partija kresanjem minutaže u prvoj narednoj utakmici. Ništa više

Opet ću preneti neke poruke sa Memfisovog foruma:
"nice game Darko and now go warm the bench"

"I hope Darko gets traded this summer, this coach *****"

"Hollins probably will be fired very soon. The reason is simple; he played Milicic more then 14 minutes tonight"

"just too many games where Darko played half Marc's time with same efficiency"

"I didn’t want actually to talk about Marc that much. He is definitely good guy and our best center. What pisses me off are minutes given to Arthur. I cannot see one single reason to justify that."

"Marc has been a pleasant surprise this year. But when was the last game that his plus-minus was better than Darko's? I checked the last four and Darko's ahead each time. Of course, the longer you are on the floor with the Grizz, the worse your plus-minus is. But that still doesn't account for the -29 (Marc) and +13 (Darko) against New Orleans."

Imas pravo sto kazes da bi Darence mozda trebao da dobije vecu minutazu,ali i dalje,koliko obojica vidimo,od toga nema nista.

Sto se tice ponasanja crnaca i njega,to je tacno,ponasaju se verovatno isto. Dakle,to sigurno nije razlog sto ga sikaniraju svaki put. Da se svadja sa trenerom svaki put,sta znam,pa nije valjda tolika budala....?Mada.. ;)

Onda doalzimo do ucinka.Eto,slazem se da nije mnogo gori od ostalih centara...I kad sve pogledas,doalzimo do toga da...Ne dolazimo ni do cega! Bas bih voleo da znam prave razloge njegovog neigranja.

Velika istina,uvek je tako bilo...A i sa pravom :)

Inace,zamisli scenu Milicic u Zvezdi,auuuuuuuuuu :) Dobro,sad pricamo o nekim nerealnim stvarima...Mada..Mislim da i on sam postaje svestan da ce moci da igra bilo gde u NBA ako prihvati ulogu back up ili cak treceg centra negde....I tako onda od nemila do nedraga do kraja karijere.

Xaxxaaxx,ne,ne bese to ona Italijanka...Mada je Dare bio blizu ;)

E da,ne bih da *****m,ali mi se stvarno cini da mu je ova zena nekako...Bas ono,klasicna srpska udavaca-sponzorka. Pogledajte slike,ko zna neka ih i postuje,mislim da ce te se sloziti...Ali da ne bude da samo napadam Dareta,verovatno istu pricu ima 90% sportista :(

Xaxxaaxx,ne,ne bese to ona Italijanka...Mada je Dare bio blizu ;)

E da,ne bih da *****m,ali mi se stvarno cini da mu je ova zena nekako...Bas ono,klasicna srpska udavaca-sponzorka. Pogledajte slike,ko zna neka ih i postuje,mislim da ce te se sloziti...Ali da ne bude da samo napadam Dareta,verovatno istu pricu ima 90% sportista :(
mladenci-x.jpg

mladenci-x2.jpg

Realno, nije neka lepotica...

Back