Bogme ja sam ih sinoc gledao protiv Oklahome i veoma sam prijatno iznenadjen kako Minesota izgleda kao ekipa, i sta je Adelman za kratko vreme napravio od njih..
Sinoc su moze se slobodno reci nesretno izgubili od trenutno najjace ekipe na Zapadu.
Riki Rubio ce biti ogromno pojacanje, jer je prosto neverovatno koliko mu stil igre u NBA odgovara.
Bizli i Love vise ne jure samo licnu statistiku, vec pocinju da igraju za tim(jos malkice da Bizli smiri ludu glavu i bice to sjajna ekipa).Vilijams ce biti sjajno pojacanje.
Sinoc Pekovic nije igrao ni minuta , sto me je zacudilo(na jendom forumu sma nacuo da je neka povreda)..
Darko je odigrao koncentrisano, odlicno u napadu, bez prodatih lopti, poslovicno dobro zatvarajuci u odbrani.
Slaba karika je trenutno Ves Dzonson, ali je jasno da kod njega ima velikog potencijala.
Sinoc su slabo sutirali spolja i to je razlog poraza, kao i neverovatna serija Duranta koji posle prve cetvrtine kada nije mogao nista pogoditi, posle skoro nije promasio nista.
Ali dobro, Oklahoma je jos uvek veliki zalogaj za Minesotu.
Veceras ocekujem pobedu protiv Milvokija, i uisitnu mi je cudno sot su kladionice postavile Milvoki za favorita.