Milicic - Od talenta veka do propaliteta

Kome verovati: Miličić: Duda laže kao pas

v224025p0.jpg

Jedva čekam Dudin odgovor, tad ću biti siguran šta se desilo - sve zavisi od njegove strane priče. Ako laže, videće se

Poslednja izmena:
Kome verovati: Miličić: Duda laže kao pas

v224025p0.jpg

Jedva čekam Dudin odgovor, tad ću biti siguran šta se desilo - sve zavisi od njegove strane priče. Ako laže, videće se

Zar uopste treba pitati kome da se veruje?
Pa i Rakocevic je isto rekao.
I Vujanic je isto izjavio.
Ako kazes da Milicic laze, onda znaci lazu i ostala dvojica?
I opet ce takav lik da ostane selektor.

Ja sam malo slušao Đilasa, prosto ne mogu da slušam političare. Bote, kad zine znaš da se bavi politikom.
Ne znam dal' je sinoć branio Dudu, al' kol'ko sam pročitao, ići će u Atinu da priča s njime da bude još selektor. To su verovatno novine prenele iz te emisije.
Što se našeg Milisava tiče, taj se verovatno oprostio od repke sa ovim lajanjem.

Milicic je bilde i niko ozbiljan ne bi trebao pomisljati da ga zove u reprezentaciju
sa druge strane Duda bi ipak trebao da se oprosti od reprezentacije
on je veliki trener, osvojio sve zivo, ali doziveo je neuspeh na ovom prvenstvu
ne bi trebali da radimo istu gresku ko sa Zeljkom nakon OI u Atini
mislim da jeovo prilika da se ukaze poverenje nekom mladjem, mozda Kokoskovu :think:

Svaka cast Milicicu na humanitarnom radu al' za ovo sto je izjavioza Dudu ispao je najobicnije govedo bahato pa sve i da je Duda lagao mogao je da kaze to na neki lepsi naacin bar iz postovanja prema njegovim godinama ***** ga u usta nabedjena :mrgreen:

Znaci, "gospodin" Ivkovic laze i podmece, ali je ipak krivica Miliciceva sto nije nasao lep nacin da mu to kaze?:dash::dash::dash: :dash::dash::dash:
Pa dzukeli jedino mozes da kazes na njegovom jeziku,sto je DOKAZAO prakticno pretnjom: "Kad se vidimo u CETIRI oka resicemo".Sta da resi?
A Ivkovic to JESTE(dzukela), i celu svoju karijeru je bio, pocev od izbacivanja Djordjevica iz reprezentacije na zahtev Drazena.
Dati mu jos jednu sansu?
Ma slobodno, kosarka kod nas je odavno prestala biti sport, i postala mesto za prelamanje politickih i finansijskih interesa......A tu "dzukele" najbolje uspevaju.

Znaci, "gospodin" Ivkovic laze i podmece, ali je ipak krivica Miliciceva sto nije nasao lep nacin da mu to kaze?:dash::dash::dash: :dash::dash::dash:
Pa dzukeli jedino mozes da kazes na njegovom jeziku,sto je DOKAZAO prakticno pretnjom: "Kad se vidimo u CETIRI oka resicemo".Sta da resi?
A Ivkovic to JESTE(dzukela), i celu svoju karijeru je bio, pocev od izbacivanja Djordjevica iz reprezentacije na zahtev Drazena.
Dati mu jos jednu sansu?
Ma slobodno, kosarka kod nas je odavno prestala biti sport, i postala mesto za prelamanje politickih i finansijskih interesa......A tu "dzukele" najbolje uspevaju.

Đorđević je igrao 95. kada je Duda bio trener. I bili smo prvaci Evrope.

Dražen je u to vreme bio bolji igrač nego Sale i iskusniji. Kakav je bio njegov dogovor/ucena sa Dudom to stvarno ne znam...

Znaci, najbolji igrac u reprezentaciji odredjuje ko sme a ko ne sme da igra za reprezentaciju?
Cemu onda sluzi selektor?
Pokusavas nebulozama da opravdas nesto sto je samo slikovit prikaz kako je Ivkovic dzukela...
Kada nije smeo da pisne , i kada su ga neki igraci postrojavali kako su hteli, i danas kada laze , podmece i silji kur.ac na drugima, bez ikakve potrebe..
Da, ali se Ivkovic lepo izrazava, verovatno ces to reci......:dash::dash::dash:

Znaci, najbolji igrac u reprezentaciji odredjuje ko sme a ko ne sme da igra za reprezentaciju?
Cemu onda sluzi selektor?
Pokusavas nebulozama da opravdas nesto sto je samo slikovit prikaz kako je Ivkovic dzukela...
Kada nije smeo da pisne , i kada su ga neki igraci postrojavali kako su hteli, i danas kada laze , podmece i silji kur.ac na drugima, bez ikakve potrebe..
Da, ali se Ivkovic lepo izrazava, verovatno ces to reci......:dash::dash::dash:

Ako on nije autoritet za igrače, ko jeste? Moka Slavnić? Duško Vujošević? Željko Obradović? Svi su bili selektori i nisu uradili više od Dude.

Da, sigurno mu preti, deda od 70 leta će da preti superteškom magarcu od 25god da će da ga bije. U kom ti kosmosu živiš? Rekao mu je u četiri oka, u smislu da porazgovaraju kao što se ljudski razgovara. Ne prepucavanje preko novina, olajavanje i ostalo.
Otkud znaš da Duda podmeće i laže? Imaš listing ko je koga i kada zvao? Nije moguće da su Rakočević i Miličić sujetni pa i oni pričaju kako njima odgovara? Jasno je i da Duda ima sujete i da možda on slaže priču kako njemu odgovara. Ja bih mogao Rakočeviću i Vujaniću verovati, makar koliko i Dudi. Ali Miličiću ne bih verovao ni da mi kaže koliko je sati, realno.
Samo mi nije jasno kako ti sve znaš i kako si zapeo ko sivonja. Ti si ebena kurirska varijanta Tegija.

Back