Milicic - Od talenta veka do propaliteta

I još nešto da dodam, da ne bih ispao hater. Milan Gurović je po meni izuzetno nepristojan i bahat čovek. Užasno iritantan kao osoba. Ali UVEK sam ga poštovao kao igrača, jer je bio jedan od najboljih visokih šutera Evrope i imao je brzinu nogu i kretnju jednog beka. To nikada nisam osporavao. Tako da nemojte da mi dolazite sa pričom kako ne volim Darka zbog ponašanja pa ga blatim kao igrača...

1.Nisam jedini koji ga je procenio još onda. U razgovoru mi je bar petoro ljudi u to vreme reklo isto. Da je on duduk i da nema šta da traži u NBA. Dumars se jako prešao u proceni, šta da kažem pogreši čovek :) Ponekad i skauti donose pogrešne odluke. Da je veći talenat od Bosh-a je jedna notorna glupost koja nema veze sa mozgom. Ne znam šta mu bi da to izjavi.

2.U ovom slučaju su bili poprilično, neuobičajeno mekani u skoku, te su im niži protivnici skidali lopte. Vraneš i Veseli su podbacili u skoku, mogli su da uhvate koju loptu više. A što se tiče Marića neprekidno je bio udvajan i utrajan te nije mogao da digne loptu ka košu bez faula, te je zato promašivao i ono što treba da pogodi. Što nije nikakvo opravdanje, samo konstatacija. I on je bio mekan u skoku, loše se gradio itd. To ne znači da je i blizu balvan kao Dare. Kada Darka počnu da udvajaju videćeš kakav će prosek imati ;)

Ne mogu da se osvrcem ne vecinu stvari koja je ovde recena, jer neobicno mnogo lici na bas ono opravdavanje koje meni spocitavas.
Samo na jedno.......
Milicica i DANAS uglavnom udvajaju kada primi loptu, mada ti to svakako ne znas posto nisi odgledao nijedan mec.Za razliku od Marica, koji je NEUPOREDIVO MANJE talentovan za kosarku od Milicica, Milicic ima i izuzetan povratni pas, i odlicnu pravovremenu kretnju i pre i posle tog pasa.
Celokupan kosarkaska filozofija Marica se svodi na snazno postavljanje ispod kosa, okret i sut.On apsolutno nista drugo ne zna, te kad protivnik suzi odbranu praveci guzvu u reketu za Marica odjednom ponestaje opcija.
Ili, kao sto se desilo sinoc, kada ga cuvaju nizi a mnogo brzi igraci koji cesto ne dozvole ni da primi loptu, jer se postave izedju njega i lopte.
Naravno, kad primi loptu da mu ne mogu nista, i stalno su pravili faulove koji su se takodje pokazali produktivni jer Maric ubacuje bacanja sa samo 50%...
Uostalom, videces u ovoj seriji da se Maric bas nece puno naigrati.
Dalje, sto se Milicica tice.Na tom mecu u koje je imao samo 6 skokova jer je cuvao Barnjanija, i dalje je bio NAJBOLJI skaac u ekipi, sto samo govori o nacinu na koji je Toronto igrao, a ne o losem skakackom danu ili igri Milicica.
Ono sto takodje treba spomenuti, a sto ti nisi video je da su sinoc Maricu nonstop zatvarali samo desnu stranu, i on se tvrdoglavo okretao uvek na tu stranu(i bivao fauliran), uopste ne znajuci da se posle primanja lopte okrene na drugu stranu.Takodje, Vranes je sa pozicije penala opasniji za protivnika od Marica, koliko mu je sut dobar.
Toliko o paralelama, tih za koje ti mislis da su mnogo dobri igraci

To sto je petoro ljdi reklo da on nema sta da trazi u NBA vise govori o tome koliko tih petoro ljudi ne zna o kosarci , nego o bilo cemu drugom.

Poslednja izmena:
Da ne zaboravim , nesto veoma vazno.
Milicic je sa 17 godina otisao u NBA.
U tim godinama NIKO nije vec igrac, nego su svi samo potencijali.
A Milicic je verovatno medju najvecim potencijalima sa ovih prostora i tim godinama.
Da li ce on svoje potencijale potpuno razviti, to se jos uvek ne zna.
Ja licno verujem da hoce, ali se to mozda i nece desiti.
Ali to nema bas nikakve veze sa vasim tvrdnjama da on nema pojma, i nema veze sa kosarkom, jer vi time osporavate njegov talenat i potencijal, sto govori vise o vama, a manje o Milicicu.

Ne mogu da se osvrcem ne vecinu stvari koja je ovde recena, jer neobicno mnogo lici na bas ono opravdavanje koje meni spocitavas.
Samo na jedno.......
Milicica i DANAS uglavnom udvajaju kada primi loptu, mada ti to svakako ne znas posto nisi odgledao nijedan mec.Za razliku od Marica, koji je NEUPOREDIVO MANJE talentovan za kosarku od Milicica, Milicic ima i izuzetan povratni pas, i odlicnu pravovremenu kretnju i pre i posle tog pasa.
Celokupan kosarkaska filozofija Marica se svodi na snazno postavljanje ispod kosa, okret i sut.On apsolutno nista drugo ne zna, te kad protivnik suzi odbranu praveci guzvu u reketu za Marica odjednom ponestaje opcija.
Ili, kao sto se desilo sinoc, kada ga cuvaju nizi a mnogo brzi igraci koji cesto ne dozvole ni da primi loptu, jer se postave izedju njega i lopte.
Naravno, kad primi loptu da mu ne mogu nista, i stalno su pravili faulove koji su se takodje pokazali produktivni jer Maric ubacuje bacanja sa samo 50%...
Uostalom, videces u ovoj seriji da se Maric bas nece puno naigrati.
Dalje, sto se Milicica tice.Na tom mecu u koje je imao samo 6 skokova jer je cuvao Barnjanija, i dalje je bio NAJBOLJI skaac u ekipi, sto samo govori o nacinu na koji je Toronto igrao, a ne o losem skakackom danu ili igri Milicica.
Ono sto takodje treba spomenuti, a sto ti nisi video je da su sinoc Maricu nonstop zatvarali samo desnu stranu, i on se tvrdoglavo okretao uvek na tu stranu(i bivao fauliran), uopste ne znajuci da se posle primanja lopte okrene na drugu stranu.Takodje, Vranes je sa pozicije penala opasniji za protivnika od Marica, koliko mu je sut dobar.
Toliko o paralelama, tih za koje ti mislis da su mnogo dobri igraci

To sto je petoro ljdi reklo da on nema sta da trazi u NBA vise govori o tome koliko tih petoro ljudi ne zna o kosarci , nego o bilo cemu drugom.

Nisam gledao ovu njegovu "All Star" partiju u kojoj je dominirao, ali čisto sumnjam da je bilo potrebno da ga bilo ko udvaja pored Gasola.
Ne zaboravi koliko je godina Miličić protraćio ne napravivši nikakav napredak, buzdovan jedan. Kobi je zaigrao sa 18 godina u NBA i sa 21 je već bio najbolji. Čisto kao primer.
Zanima me Darkov okret u obe strane, da li ga koristi? Da li je naučio da šutne desnom rukom?

Da ne zaboravim , nesto veoma vazno.
Milicic je sa 17 godina otisao u NBA.
U tim godinama NIKO nije vec igrac, nego su svi samo potencijali.
A Milicic je verovatno medju najvecim potencijalima sa ovih prostora i tim godinama.
Da li ce on svoje potencijale potpuno razviti, to se jos uvek ne zna.
Ja licno verujem da hoce, ali se to mozda i nece desiti.

Ali to nema bas nikakve veze sa vasim tvrdnjama da on nema pojma, i nema veze sa kosarkom, jer vi time osporavate njegov talenat i potencijal, sto govori vise o vama, a manje o Milicicu.

E bem li ga sad,sta bi bilo kad bi bilo.....On do sada nije pokazao nista zbog cega bi iko rekao da je ne znam kakv igrac i to je fakat. A da li ce ili nece pokazati da li zna ili ne zna - za sada nesto i nije pokazao i sa punim pravom mogu o njemu da pricam kao o totalnom proamsaju. AKO od njega postane igrac na nivou drugog pika,AKO postane startni centar,AKO ga budu zvali u reprezentaciju i tu bio kako treba...ONDA mozemo da pricamo o tome da smo svi ovde kolektivno pogresili! Do tada,vrlo argumentovano mogu da pricam o tome da taj covek ama bas nista nije znacajno uradio u svojoj karijeri.

Nisam gledao ovu njegovu "All Star" partiju u kojoj je dominirao, ali čisto sumnjam da je bilo potrebno da ga bilo ko udvaja pored Gasola.
Ne zaboravi koliko je godina Miličić protraćio ne napravivši nikakav napredak, buzdovan jedan. Kobi je zaigrao sa 18 godina u NBA i sa 21 je već bio najbolji. Čisto kao primer.
Zanima me Darkov okret u obe strane, da li ga koristi? Da li je naučio da šutne desnom rukom?

Milicic je za 6 godina u NBA dosao dotle da ga novinari samo jure da bi culi neku glupost,kako pljuje trenere,novinare,sudije i tome slicno.Dosao je dotle da Duda Ivkovic,koji ipak zna malo vise nego svi mi ovde ne zeli da ga vidi u reprezentaciji jer je covek pamtno procenio da od njega nema vajde.A covek krenuo u ozbiljno podmladjivanje selekcije! Da niej Dare sa 24 godine previse mator mozda? Ne,jednsotavno nije zaslusio da igra.

Sto se tice poredjenja Kobi - Dare,tja...Ipak ne mozemo da poredimo dva igraca koji su van svega sto se tice kosarke.Kobi Brajant je jedan od najboljih igraca svih vremena,a Dare je...Jedan od mnogih.

A za Daretov okret....I za Daretovu desnu ruku..... :hahaha: :dash:

Minesota se nije popravila odkad je Darko došao, ali zar ste vi to očekivali? Oni sada "tankuju", tj kako su pre All-Stara bili uz Džersi najgori tim trude se da zauzmu što bolju poziciju na draftu, a to se postiže gubljenjem utakmica.

Ali ovi vaši komentari samo govore o tome koliko ste neobjektivni.

1. Kobe došao sa 18 i sa 21 bio zvezda? A koliko minuta po utakmici je igrao u prvoj sezoni? Koliko mu je gluposti oprošteno, koliko su u njega uložili?

2. Novinari ga jure da bi čuli glupost? Daj članke iz poslednje 3 godine, vreme kada je doživljavao najveće nepravde u NBA, gde te gluposti govori? On je jedan od uzornijih NBA igrača.

3. Gde je izjava Dude da ne želi Darka u timu? Obojica su bili vrlo korektni i usaglašeni u izjavama - Darko trenutno nije spreman, igraće kad bude.

4. Gurović je neopevano govedo koje je nagore ispade pravilo sa 30+ godina, a ako je i imao neku igru, to je bilo dok je igrao u Grčkoj posle je samo prangijao trojke. Opet, i njemu ste naklonjeniji nego Darku samo ne znam zašto? Zbog trojke Amerima, jel?

5. Rembis hvali Darka na sav glas, trudi se da ga zadrži u timu dogodine. Darko igra vanserijsku odbranu, ima vanserijski osećaj za dodavanje (u centarskoj konkurenciji), za blokadu i trenutno je u godinama u kojima se igrači tek draftuju. Ako je njima dovoljno dobar, što ne pokušate bar da sagledate njegovu igru drugačije?

6. Ako se Darko žali da ne igra, onda ne valja - ko je on da se žali? Ako sedi na klupi i ćuti, opet nije dobro - som je zato što ne traži trejd.
Ako ima 12 skokova onda je tupson jer ima 5 poena - kada je postizao 20 poena smetalo vam je što ima malo skokova.
U mesecu u kom je imao prosek 13ppg i 8rpg nije valjao jer je Dwight imao 15ppg i 12 rpg.
Kada odigra 20+12+5 onda je ćorava koka.
Kada je najbolji igrač tima onda je siledžija jer je tim izgubio. Kada igra kolektivno glup je jer se ne ispucava - Jermaine je to radio i uspeo je.

Postaje zamorno, to je sve

Minesota se nije popravila odkad je Darko došao, ali zar ste vi to očekivali? Oni sada "tankuju", tj kako su pre All-Stara bili uz Džersi najgori tim trude se da zauzmu što bolju poziciju na draftu, a to se postiže gubljenjem utakmica.

1. Kobe došao sa 18 i sa 21 bio zvezda? A koliko minuta po utakmici je igrao u prvoj sezoni? Koliko mu je gluposti oprošteno, koliko su u njega uložili?

2. Novinari ga jure da bi čuli glupost? Daj članke iz poslednje 3 godine, vreme kada je doživljavao najveće nepravde u NBA, gde te gluposti govori? On je jedan od uzornijih NBA igrača.

3. Gde je izjava Dude da ne želi Darka u timu? Obojica su bili vrlo korektni i usaglašeni u izjavama - Darko trenutno nije spreman, igraće kad bude.

4. Gurović je neopevano govedo koje je nagore ispade pravilo sa 30+ godina, a ako je i imao neku igru, to je bilo dok je igrao u Grčkoj posle je samo prangijao trojke. Opet, i njemu ste naklonjeniji nego Darku samo ne znam zašto? Zbog trojke Amerima, jel?

5. Rembis hvali Darka na sav glas, trudi se da ga zadrži u timu dogodine. Darko igra vanserijsku odbranu, ima vanserijski osećaj za dodavanje (u centarskoj konkurenciji), za blokadu i trenutno je u godinama u kojima se igrači tek draftuju. Ako je njima dovoljno dobar, što ne pokušate bar da sagledate njegovu igru drugačije?

6. Ako se Darko žali da ne igra, onda ne valja - ko je on da se žali? Ako sedi na klupi i ćuti, opet nije dobro - som je zato što ne traži trejd.
Ako ima 12 skokova onda je tupson jer ima 5 poena - kada je postizao 20 poena smetalo vam je što ima malo skokova.
U mesecu u kom je imao prosek 13ppg i 8rpg nije valjao jer je Dwight imao 15ppg i 12 rpg.
Kada je najbolji igrač tima onda je siledžija jer je tim izgubio. Kada igra kolektivno glup je jer se ne ispucava - Jermaine je to radio i uspeo je.

E,možeš da budeš Miličićev advikat :D

Ono za Kobe-a se izvinjavam, nije trebalo da ga uvlačim u ovu priču. Ipak je on kilometrima ispred Darka ali i mnogih drugih NBA igrača.
Gurović mi nikad nije bio simpatičan, ali kao što sam napisao bio je vanserijski šuter i imao je izuzetno dobru kretnju. Ono protiv Amera ga je prosralo kao i Saleta protiv Litvanije. Ipak je to bio srećan dan i ništa drugo.
Kod Darka je problem što on nema ni jednu osobinu u kojoj je izuzetan, jedinstven ili bilo šta slično. Ili bar da kažem Darko ima: to t to. On je prosečan, nabildovani dugajlija sa levim poluhorogom.Drugo, sumiraj njegovu celu karijeru a ne zadnjih 10 utakmica.
I mene zamara ali šta ću.

Ako sumiram njegovu karijeru pre Minesote mogu reći da u 4 klubova u kojima je igrao u 2 nije ni dobio šansu da se dokaže, a u druga 2 tvrdim da je bio bolji od igrača koji su imali prednost na istoj poziciji. U Orlandu je prednost imao Bati od kog je Darko bio duplo bolji i po statistici i po onome što se na terenu vidi, u Memfisu je Kolins dobijao minutažu a od njega je Darko igrao bar 3 puta bolje.

Njegova nesreća je što se oba puta povredio u najgore vreme (mart) pri čemu je pre povrede bio u vrhuncu forme (pogledaj strane 9 i 36 i Darkovu statistiku). Tako da pravu šansu dobija tek sad, nažalost opet u očajnom timu u kome se smena trenera odlučuje svakog dana na jutarnjem sastanku.

To što njega ništa jedinstveno izdvaja od ostalih - ne mogu svi da imaju fizikalije Šeka ili Dwighta, niti Hakeemovu okretnost. To ne znači da nisu dobri.

Darko odigrao finu utakmicu večeras protiv Orlanda:

[size=+2]14p, 5as, 4sk, 2uk[/size]

bio je daleko najbolji asistent u timu, šutirao je 7 od 16 za 2 (ne, nije 16 levih horoga - bilo je tu i desnih poluhoroga, polaganja čak i šuteva iz daljine) a jedini ima pozitivan +/- u Minesoti. Highlight utakmice Dwightova 'fantastična' blokada nad Darkom, iz aviona se vidi da je čist goaltend ali nećemo sitničariti za bednih 2 poena :) Vrlo je pozitivno što Darkova igra sve tečnija, dosta slobodnije igra ali mora biti još agresivniji, posebno u skoku.

P.S. Da li uopšte da pominjem da su izgubili utakmicu? Napad im je očajan

Nema potrebe da to pominjes,da nema Nju Dzersija,Minesota bi bila fenjeras :p :p :P

Eto,priznati moram da sada to vec lici na nesto..Mada ekipa i dalje fino gubi i ocajna je.Opet,bolje u ocajnoj ekipi biti starter i dobar igrac,nego kao do malopre,u opet ocajnoj ekipi na tribinama.

Najlakse je omalovazavati gde god stignes, i kako god stignes,ne bi li "opravdao" jednu dobru partiju Milicica.
A to sto omalovazavas Minesotu je nesto sasvim drugo.
Da si pogledao bar jedan njihov mec mnogo lakse bi shvatio zbog cega su losi ove sezone.
A to delimicno moze da se vidi gledajuci njihov roster(naravno za onog ko hoce da bude malo realan, sto ne ukljucuje tebe).
Od prvih 9 igraca po ucinku u Minesoti, najstariji je Gomes sa 27 godina.Posle njega Dzeferson sa 25 godina.Govori li ti to nesto?

Najlakse je omalovazavati gde god stignes, i kako god stignes,ne bi li "opravdao" jednu dobru partiju Milicica.
A to sto omalovazavas Minesotu je nesto sasvim drugo.
Da si pogledao bar jedan njihov mec mnogo lakse bi shvatio zbog cega su losi ove sezone.
A to delimicno moze da se vidi gledajuci njihov roster(naravno za onog ko hoce da bude malo realan, sto ne ukljucuje tebe).
Od prvih 9 igraca po ucinku u Minesoti, najstariji je Gomes sa 27 godina.Posle njega Dzeferson sa 25 godina.Govori li ti to nesto?

????

Sa tobom covek stvarno ne moze lepo da razgovara.Ako sam omalovazavao Milicica,imao sam poslednjih 6 godina jako dobre razloge za to. A ti sto malo-malo omalovazavas mene i ostale,to je samo za podsmeh i zaljenje.Niko nista ne zna ali je zato Kosta definitivno pojeo globus...I verovatno si Najsmitu objasnio kako da izmisli kosarku?

Kazi mi,ali mi samo reci,u poslednjih 6 godian,STA je radio i GDE je bio Darko Milicic? E,kad dodjemo do toga da shvatis da nije bio nigde i da nije radio nista,i da je ostvario srpski san da ne radi nista i da uzima milione - e onda mozemo da pricamo. Ovako nema smisla da bilo sta pricamo jer koliko god ja pokusavao da spustim loptu,ti si ispade ovde jedini strucnjak i jedini se razumes u kosarku,sto je totalno lose i povrsno razmisljanje.

A ovo,za godine....Pih....Koliko godina su imali Sale Djordjevic i Sale Danilovic kad su postali prvaci Evrope sa Partizanom? Koliko godian iamju sadasnji igraci Partizana pa prave cuda u Evropi? Koliko godina imaju Kris Bos,Dvejn Vejd,LeBron Dzejms i jos nekolicina koji su do sada imali 10 puta zapazenije role u NBA a takodje su poceli u manje vise nikakvim timovima?

Stvarno ne vreid previse pricati sa tobom,ti si taj koji konstantno omalovazava sagovornike.

????

Sa tobom covek stvarno ne moze lepo da razgovara.Ako sam omalovazavao Milicica,imao sam poslednjih 6 godina jako dobre razloge za to. A ti sto malo-malo omalovazavas mene i ostale,to je samo za podsmeh i zaljenje.Niko nista ne zna ali je zato Kosta definitivno pojeo globus...I verovatno si Najsmitu objasnio kako da izmisli kosarku?

Kazi mi,ali mi samo reci,u poslednjih 6 godian,STA je radio i GDE je bio Darko Milicic? E,kad dodjemo do toga da shvatis da nije bio nigde i da nije radio nista,i da je ostvario srpski san da ne radi nista i da uzima milione - e onda mozemo da pricamo. Ovako nema smisla da bilo sta pricamo jer koliko god ja pokusavao da spustim loptu,ti si ispade ovde jedini strucnjak i jedini se razumes u kosarku,sto je totalno lose i povrsno razmisljanje.

A ovo,za godine....Pih....Koliko godina su imali Sale Djordjevic i Sale Danilovic kad su postali prvaci Evrope sa Partizanom? Koliko godian iamju sadasnji igraci Partizana pa prave cuda u Evropi? Koliko godina imaju Kris Bos,Dvejn Vejd,LeBron Dzejms i jos nekolicina koji su do sada imali 10 puta zapazenije role u NBA a takodje su poceli u manje vise nikakvim timovima?

Stvarno ne vreid previse pricati sa tobom,ti si taj koji konstantno omalovazava sagovornike.

Ne razumem tvoj problem........Pricas ssasvim napamet, i potpuno bezveze.
Ja tebe omalovazavam?
Ne, ja omalovazavam tvoje znanje o kosarci, i ne ljutim se kada ostali omalovaze moje znanje kosarkaskim argumentima.
A oni su:
-Koliko su godina imali Djordjevic i Danilovic to svi znamo, ali takodje znamo i koliko su igrali na mecevima, za razliku od Milicica.
-Koliko godina imaju sadasnji igraci Partizana?Sve mladic do mladica:D
I cak i proed toga sto igraju odlicno, prave cuda u Evropi, ni Maric ni Vranes koji su ove dve godine(Maric godinu dana), nisu NI SADA dobri igraci koliko je Milicic posle 7 godina sedenja u NBA.
-Naravno da svi oni imaju zapazenije uloge u NBA, ali je to ponavljam zasluga toga sto su igrali.Kakvu je zaslugu mogao dobiti Milicic sedeci na klupi sampiona?
Ja sam siguran da je za to vreme sedenja na klupi takodje nesto naucio.Ne toliko kao da je igrao, ali je svakako napredovao(pogledaj statistiku sa SP2006. ili mislis da to nije vazno).
A da budem malo i cinican.Nijedan od onih koje si nabrojao jos uvek nema sampionski prsten, za razliku od Darka, pa makar sedeci na klupi.
A mnogo vas je mnogo puta ovde reklo:"samo se titule broje".

E a sad si ga malo pretero, Milicic definitivno nije bolji od Aleksa Marica.
Inace sad Milicic i u Hemofarm kad bi se vratio pitanje je koliko bi igrao, u najboljem slucaju delio bi minutazu sa Macvanom i Bobijem Marjanovicem.

Po cemu nije bolji?
`ajde navedi mi Mariceve karakteristike kao igraca?
Sta on to ima bolje od Milicica?
Nesto snazniji, nesto se bolje postavlja ispod kosa.
Igra na penalu-NULA
Povratni pas-veoma slabo
Slobodna bacanja-veoma prosecno.
Igra u odbrani-izuzetno lose.
Tehnika driblinga- veoma veoma lose(zato se i postavlja izuzetno blizu kosu, jer cim mora da spusti loptu to je uzas).
Otvaranje iz bloka-sasvim prosecno.

Milicic ima bolji sut, meksu ruku, mnogo bolje igra odbranu, veoma dobro zatvara prostor, ima mnogo bolji povratni pas, i ima raznovrsniji repertoar u napadu.
Na Maricevoj strani je samo bolje postavljanje ispod kosa, i igra ledjima....

1. Vejd ima prsten 2006 sa Šrekom, Vejd je bio MVP. Odigrao je fenomenalno finalnu seriju, ali da mu 'tata' nije bio tu, ne bi prošao ni prvo kolo (što ne umanjuje njegov uspeh). Mislim da se svi slažu da je draft 2003 jedan od najjačih ikada, jedino 1984 i 1996 mogu da mu konkurišu. Nije njegova sramota što je izabran na tom draftu sa pozicije 2, već je sramota Detroita što ga nisu iskoristili.

2. zakleti sam grobar, ali Marić ne može da priđe Darku po košarkaškim sposobnostima. Možda jeste zarđao zbog neigranja, ali on može da igra protiv Marića vezanih očiju (isto važi i za Pekovića).Jedini naš centar koji je u nekom trenutku bio bolji od Darka u svim kategorijama je Rebrača. A to je vrlo kratko trajalo.

3. Ovo upoređivanje sa Marjanovićem i Mačvanom je izjava čoveka koji ne gleda Darkove utakmice.

Back