Milicic - Od talenta veka do propaliteta

Zaradio je on brdo love..boli ga tuki da li je igrao ili ne
Inace on nam je glavni igrac za reprezentaciju
A i gde ce u Orlandu da napravi nesto pored
DWIGHT_HOWARD1.jpg

nek dodje u zvezdu, tu ce da bude i trener/igrac i kapiten i bog i sve..I moze i sam da igra
i davace po 30 poena i 15 skokova, ma bolji od pekovica svojevremeno

ako je u tome stos...

Postade Darko Njujorčanin :)

The Memphis Grizzlies have agreed to send Darko Milicic to the New York Knicks for Quentin Richardson and cash considerations.

Knicks coach Mike D'Antoni believes he can turn Milicic back into the promising prospect the Detroit Pistons thought they were drafting with the No. 2 pick in 2002. Milicic has shown flashes of promise from time to time, but most of his career has been a huge disappointment.

In New York, they'll ask Milicic to play more like a European center. He'll run the floor, shoot jumpers and even handle the ball a bit. Milicic is capable of all of that but has rarely shown it on the court in the NBA.

A taman su poceli da grade tim oko njega :lol:
Za Nikse me ne cudi nista. Tamo izgleda rade neki noob-ovi ko skauti za dovodjenje igraca, cim su za dobrim seleri kepom uspeli da promase vec krsh play-off sezona :D
U svakom slucaju nek je srecna nova saradnja, koja ce potrajati bar godinu dana dok ponovo ne dobije metlu :lol:

Gledaj,sa jedne strane Darencetu mozemo samo da zavidimo...Igrao je u 4 kluba,jedan je cak bio i sampionski....Obisao je puno USA gradova i ziveo u njima....

Ali sa druge strane..Ispade onaj detroit jos najgori od sve dece. Pa oni su ga najduze i drzali! A ako u NY izdrzi vise od godinu dana,onda definitivno kad budu trazili novog menadzera iam da im posaljem svoj CV ;)

Od drugog pika na draftu ispade najveci promasaj.. Secam se kako su se ljudi palili na njega kada je draftovan, kako ce super da prodje u NBA ,ali meni je vec tada to bilo krajnje cudno jer on nije pokazao nista posebno ni u ovoj nasoj jadnoj ligi. Na par utakmica je zablistao, uglavnom zahvaljujuci tome sto je bio duplo jaci od igraca koji su ga cuvali, pa je mogao da realizuje jedino sto zna, polaganje levom rukom o tablu. :) Tu o talentu nema reci. On je isto drvo koje je bio i prvog dana, s tim sto se popravio u odbrani. Mada ako ga uporedis sa Rebracom u njegovim godinama, ovaj je bog sto se tice odbrane. Milicic je samo velik i jak, i nista vise. Obican fizikalac. Jedino se vremenom istakao svojim primitivnim i prepotentnim izjavama i seljackim ponasanjem. Cuo sam da je uzimao hranu od saigraca iz tanjira prilikom rucka i da nisu smeli da mu se usprotive jer ga se plase. Mnogo se decko pravi vazan. Da mu je Vesa Petrovic u reprezentaciji naucio bi ga pameti, da malo smanji dozivljaj :)

BUMP!

Jel ima sta novo ovde? Propadosmo bez njega u Poljskoj! Nece biti ni izjava koje zavredjuju paznje i koje probijaju rekodne gledanosti na youtube-u :lol:

Od drugog pika na draftu ispade najveci promasaj.. Secam se kako su se ljudi palili na njega kada je draftovan, kako ce super da prodje u NBA ,ali meni je vec tada to bilo krajnje cudno jer on nije pokazao nista posebno ni u ovoj nasoj jadnoj ligi. Na par utakmica je zablistao, uglavnom zahvaljujuci tome sto je bio duplo jaci od igraca koji su ga cuvali, pa je mogao da realizuje jedino sto zna, polaganje levom rukom o tablu. :) Tu o talentu nema reci. On je isto drvo koje je bio i prvog dana, s tim sto se popravio u odbrani. Mada ako ga uporedis sa Rebracom u njegovim godinama, ovaj je bog sto se tice odbrane. Milicic je samo velik i jak, i nista vise. Obican fizikalac. Jedino se vremenom istakao svojim primitivnim i prepotentnim izjavama i seljackim ponasanjem. Cuo sam da je uzimao hranu od saigraca iz tanjira prilikom rucka i da nisu smeli da mu se usprotive jer ga se plase. Mnogo se decko pravi vazan. Da mu je Vesa Petrovic u reprezentaciji naucio bi ga pameti, da malo smanji dozivljaj :)

Dobrodosao u klub obozavalaca!
Ma ja sam vec ispucao sve fazone ubedjujuci ljude u sve ovo sto si napisao. Iz tog razloga nam trebaju svezi clanovi da nastave nasim stopama na racun "pohvala" gore pomenutog Trupca :lol:

Pozzzzzzzzzzzzzz to all ;)

E sad ste me dobro podsetili na youtube. To je jedini njegov klip na youtube-u koji ima veliku gledanost (onaj gde laje o sudijama), a od dobrih poteza nista. Ovaj me je nasmejao do suza...
Koliki treba da budes magarac pa da to promasis. Ja sam licno mogao da zakucam iz mesta sa 196cm na 3.05.. Sada mogu sa dva tri koraka zaleta :D
Ja bih ga rangirao po kvalitetu kao Chrisa Dudley-a sa malo boljom kretnjom i vecom fizickom snagom :) Nista vise :cool:

Udaviste sa pljuvanjem. Za ovog drugara što pominje da nema dobrih poteza na YouTube, evo do čega može da dodje sa nekoliko klika:

Video sam uglavnom sve to... Nista spektakularno.. To je uspevao da izvede jer su ga uglavnom podcenjivali protivnici, a i nisu mogli da znaju sta da ocekuju od njega obzirom da provodi 5 minuta na terenu. Visok je, jak i skocan. I nista sem toga. Kao sto sam rekao, Chris Dudley sa malo boljim fizikalijama.

@Machony
Jedino je lose reagovao u zadnjem klipu...

A ovaj sto te nasmijao do suza...necu ni da komentarisem...:D

Pa gde nije smesno da toliki konj promasi zakucavanje kad je sam...Sta reci? A sto se tice reakcije, ne slazem se. Koja je logika da stojis sa dignutim rukama kad preko tebe skace igrac da zakuca? Da mozda iznudi faul u napadu ili sta? Jedna stvar je kad zakasni, a druga kada u duelu odigra kao mikica. Skoci i odvali ga i po lopti i po ruci ako treba! :) Kako je samo Vlade sa odrazom od 20 cm lepio sve zivo. A bio je slab sto se tice fizikalija.Tu jednostavno ili imas ili nemas talenat.

Back