Милица Заветница: Знаш ли Вучићу када је пао Мило Ђукановић?!

Kerkyra

Legenda
Poruka
51.131
Meni nije, cilj mi je smena Aleksandra Vučića.

Već se pominje njegova ostavka i samim tim propast političke opcije Tomislava Nikolića

Za njega su podsetimo glasali isključivo gmazovi
Najbolja je Vlada nacionaslog spasa, u ovim vremenima, da i opozicija bude u vlasti.

Uopste nisu losi, zaista se vidi da svi vole Srbiju podjednako (sa KiM u njoj), i to me je pozitivno iznenadilo.

Tvin Konza

Elita
Banovan
Poruka
18.996
Najbolja je Vlada nacionaslog spasa, u ovim vremenima, da i opozicija bude u vlasti.

Uopste nisu losi, zaista se vidi da svi vole Srbiju podjednako.
Pazi, zamisli sledeća 2 hipotetička scenarija
  • u prvom, skroz se promenila svaka politika vlade. Međutim Vučić je ostao diktator.
  • u drugom, svaka politika vlade ostala je identična. Međutim Vučić je podneo ostavku i otišao iz politike.

Po meni samo ovaj drugi scenario znači promene, a ovaj prvi je sviranje penoru.

Kerkyra

Legenda
Poruka
51.131
Pazi, zamisli sledeća 2 hipotetička scenarija
  • u prvom, skroz se promenila svaka politika vlade. Međutim Vučić je ostao diktator.
  • u drugom, svaka politika vlade ostala je identična. Međutim Vučić je podneo ostavku i otišao iz politike.

Po meni samo ovaj drugi scenario znači promene, a ovaj prvi je sviranje penoru.
Ti si nezrela osoba, tako da nije ti razmisljanje na mestu. Ne polazis od realnosti, nego iskljucivo svojih zelja.

Cilj je u razumevanju i slaganju oko najbitnijih stvari tj, nabitnije stvari - Kosova.

Tvin Konza

Elita
Banovan
Poruka
18.996
Pa Milica ne može, dok se porodi, pa porodiljsko, pa oporavak.
Jedino ako zbog ove situacije sa KiM ne počne da kopira Georginu, pa ostane trudna još 5 godina...
Ne zanima me ko dolazi posle Čipuljčanina.

U stvari pitanje je da li iko i dolazi, nastupiće krah društva po šavovima

Tvin Konza

Elita
Banovan
Poruka
18.996
Ovi arlaucu dok ova zena govori... Kazu da je jos i trudna..Ali oni i dalje urlaju, a ovo djubre od predsednika skupstine cuti, ne opominje ih uopste, ali uopste, a ni Vucic koji ga drzi na povodcu ni on mu ne daje naredjenje da ih utisa...
Moj saradnik kaže da postoje 2 kategorije rusjaka
  • budžetski koji se isključuju na dugme
  • pravi iz Kremlja
Ovi SS AVetnici su ti ipak pod A

DarkMoon

Elita
Poruka
24.239
Ovi arlaucu dok ova zena govori... Kazu da je jos i trudna..Ali oni i dalje urlaju, a ovo djubre od predsednika skupstine cuti, ne opominje ih uopste, ali uopste, a ni Vucic koji ga drzi na povodcu ni on mu ne daje naredjenje da ih utisa...
Samo goveda arlaucu sigurno ih predvodi djuka Bizon.

Tvin Konza

Elita
Banovan
Poruka
18.996
Pa vrlo je lepo rekla sve, ali nazalost i kao trudnica trpi uvrede i izivljavanja tj. "ocitavanje lekcija" od predsednika Skupstine a evo sad vidim i omalovazavanje od strane Vucica.
0DBC9878-9109-41DC-9C4C-C2C050157082.jpeg

Tvin Konza

Elita
Banovan
Poruka
18.996
Mene ne interesuju Zavetnici, Milica mi se dopala juce i danas narocito i bas me prijatno iznenadila, i mani me s tim.

Sramota je sta rade sa trudnicom, ali onaj Orlic, on je za zatvor zbog nepostovanja Pravilnika.
Skroz su nevažne te vaše interne prepirke.

Samo pokazuju da vam se pokret radikala raspada