pop80
Iskusan
- Poruka
- 6.222
ova desno, je l to ona iritantna glupača? zar je i ona poslanik leb ti jbm!!!???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ova desno, je l to ona iritantna glupača? zar je i ona poslanik leb ti jbm!!!???
Ili kada neko piše toliko idiotske postove da postaje zabavan.Ti ne kapiraš brate, ona je iritantna i botina do te mere da već postaje simpatična i zabavna, znaš kao ono kada je neki vic toliko glup da je smešan ili kada je neki film toliko glup, idiotski i besmislen da ga to već čini unikatnim i dobrim. : D
Ajd da razumem da se primate na njihove plitke laži, to je i pravljeno da se takvi upecaju na te idiotizme.onaj Aleksić jbe kevu psihu
Ne moze se imati poverenje u nikoga a pogotovo u politicare koji su stabilni ko trska na jakoj kosavi.Znači , ako su napustili insajderi Milicu, u nju se može imati prilično poverenja da nije bot vladajuće stranke.
Upravo vaše učlanjenje u SNS govori da ste budžetski rusjaci celo vremeZnači , ako su napustili insajderi Milicu, u nju se može imati prilično poverenja da nije bot vladajuće stranke.
Prvo izvrši detoksikaciju organizma pa onda komentariši.Upravo vaše učlanjenje u SNS govori da ste budžetski rusjaci celo vreme
Znači , ako su napustili insajderi Milicu, u nju se može imati prilično poverenja da nije bot vladajuće stranke.
Kako, kad je stalno pod teškim sedativima u Lazi?Prvo izvrši detoksikaciju organizma pa onda komentariši.
e, rasturila je zvalavog vucica, mogu ovi izdajnici sa 2.srbocroatima samo da kmece od patnji i bola,. jer sns-u je dosao krajMica carica
Vidi se da niko od vas nije gledao prenos.e, rasturila je vucica, mogi ovi izdajnici sa 2.srbocroatima samo da kmece
Dobro si to zapazio, gde je sad njihova floskula o majkama i ženama.Ударају на трудну жену. Срамота!
Sledeće je formiranje Zajednice kosovskih općina, i onda letite s vlastiDopao mi se njen govor.
Godinama nisma gledala Skupstinu, ali pozitivno me je iznenadila ona, ali i opozicija uopste, patriotska, mada je dobar govor imao i Lutovac pa i ovaj Cuta.
Bas su se borili lavovski da se izglasa odbijanje tog dokumenta u celini, ali su prozvani nazalost da ne znaju sta hoce.
izdajnik vucic, i sns bulumenta vara narod o FRANC-NEMACKOM nonpejperu koji niko nema pojma sta sadrzi - ajde ti diskutuj o necemu sto nisi ni video ni cuo osim od zute stampe vuciceve - IDIOTIZAM SNS SEKTE I VUCICA IZDAJNIKA, sad je gotov, mora da padne. jer ovo niko u svetu ni banane drzave ne mogu sebi da priuste - zvaljo je najgori, rusiti ga dok zapomaze da smo mi rusi.Vidi se da niko od vas nije gledao prenos.
Nego prepisujete jedan od drugoga, kao, ako je onaj iznad to napisao, mora da je gledao...
Meni je svejedno ko je na vlasti sve dok ispravno radi, a narocito kome ne pada na pamet da proda Kosovo.Sledeće je formiranje Zajednice kosovskih općina, i onda letite s vlasti
Mada mora se reci na kraju, Vucic je na kraju rekao da nece potpisati taj dokument niti da budu u UN niti nista, da ga uopste nece prihvatiti. Poceo je cak i da vice, iznervirano.Bravo za Patriotski Blok - Zavetnike, Dveri !!!
kad ste vi nesposobni da ga srusite, vucica i sns, onda cemo mi tzv. rusi moratiSledeće je formiranje Zajednice kosovskih općina, i onda letite s vlasti
Meni nije, cilj mi je smena Aleksandra Vučića.Meni je svejedno ko je na vlasti sve dok ispravno radi, a narocito kome ne pada na pamet da proda Kosovo.