ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 35.193
Malo čudno, da ne kažem sramotno s obzirom da mu je Kotor ispred nosa bio.
Pa to pise na pocetak pjesme:
,,Како одох из слободних горах,
мишљах у њих Српство оставити"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo čudno, da ne kažem sramotno s obzirom da mu je Kotor ispred nosa bio.
Ne znam zašto?
Машала!Poznata politicarka u Srbiji Milica Djurdjevic Stamenkovski se porodila i rodila je blizance. Ona je poznata kao desnicarka koja se ponosi svojom srpskom nacijom.
Nakon porodjaja je vrijeme da se nasminka i vrati svojoj ljepoti.
Ti si Srbin kao kapetan Trbuhović (stavi što hoćeš mjesto Hrvat). Aleksandar Trbuhović piše 1833. Ljudevitu gaju: Ja sam Srb po vjerozakonu, a Hrvat po narodnosti.Ja jesam Srbin, po vjeroispovjesti.
Паг је значи некад био црногорски ?E pa tamosnji znaju zasto
Da, ali šta to meni nije jasno? Molim te lepo mi precizno kaži.Pa vidim da ti nije jasno.
Ti si Srbin kao kapetan Trbuhović (stavi što hoćeš mjesto Hrvat). Aleksandar Trbuhović piše 1833. Ljudevitu gaju: Ja sam Srb po vjerozakonu, a Hrvat po narodnosti.
Паг је значи некад био црногорски ?
Требало би ту ђедовину да повратите, којекуде .![]()
Da, ali šta to meni nije jasno? Molim te lepo mi precizno kaži.
Miloš Crnjanski bio semenkar?- ški je vojvodjanski
- ski je makedonski
Pa eto vidiš da sam Njegoš priznaje da tada nije znao bolje, a ti opet ponavljaš njegovu grešku.Pa to pise na pocetak pjesme:
,,Како одох из слободних горах,
мишљах у њих Српство оставити"
Ja mišljah da su Dunđerski poreklom bili Hercegovci, ali izgleda da su iz Kumanova došli.Miloš Crnjanski bio semenkar?
Malagurski je isto MK?Milce Makedonce![]()
Knjiga koju si inicijalno kopirao objavljena je u Srbiji, na srpskom jeziku, o srpskim porodicama i njihovim krsnim slavama, o nasledju srpskih porodica iz tog grada... i, gle, objavljena je na latinici.1. Зашто не пишеш ћирилицом?
2. Све његове књиге штампане су на ћирилицom и латиницom... а многе чак и на енглеском. То је знак доброг аутора када су ваше књиге штампане на више језика. Замислите да нико није превео Његоша, Достојевског или Цун Цуа.
3. Ако сте заиста српски патриота, признајте да сте у овом случају погрешили и идемо даље.
Моја бака је била из Сомбора и уживам у упознавању богате историје града и људи. препоручио бих вам и да посетите сајт ravnoplov.rs (креатор Милан Степановић) и научите што више о српској историји овог краја![]()
Jesi i ti jedan od onih pravih hrvata katolika sto i dan danas slave slave ili su ti to samo preci radili?Ima, ima, dobar dio vas su Hrvati s amnezijom...![]()
Ja nisam ni katolik, a za slavu sam čuo da je to neki seoski običaj, dok nisam išao čitati na internetu.Jesi i ti jedan od onih pravih hrvata katolika sto i dan danas slave slave ili su ti to samo preci radili?![]()