Milica Zavetnica se porodila

Imas i Markovica koji imaju hrvatsko prezime Markovic. Postoje i Kovacevici koji su "maznuli" nekim tamo Hrvatima prezime, pa cak, verovali ili ne i Popovici (iako nam draga braca za popa kazu svestenik ali postoji mesovito selo Popovic na 10km od Benkovca gde zive njihovi Popovici), itd.
Нема презимена Поповић у том селу.

Pa pita covek, sto si stipsa.
Uzgred, i mene interesuje sta je sa tim drugim prezimenom, kako jedna prava Srpkinja, patriotkinja, postovateljka porodicnih vrednosti i svete SPC moze da ima dva prezimena (od kojih to drugo ne zvuci srpski-pravoslavno)? Pa tako, hajdete ubedite me da je ta njena politicka prica iskrena a ne hvatanje teskih budala u zamku (glasajte za mene, jer promovisem teski srpski nacionalizam iako nisam udata za Srbina, iako mi deca nisu Srbi, iako sam...).

Nesto ozbiljno ne valja medju srpskim nacionalistima, predsednica jedne stranke ima makedonsko prezime, predsednik druge ima strano drzavljanstvo koga nece da se odrekne iako je time ozbiljno pretio ima tome ihaha, predsednik trece stranke ima odlicne kontakte sa mrziteljima Srbije ( sa mladjim Bajdenom, Lajcakom i ostalim "ljubiteljima" Srbije).
Makedonski Srbi se prezivaju na ski.
Bugari na ov.

Ustvari su Srbi i jedni i drugi

Back