lionagate
Ističe se
- Poruka
- 2.946
Modric je iz Bilece, Ivanisevic iz Batocine?Srbin iz Trebinja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Modric je iz Bilece, Ivanisevic iz Batocine?Srbin iz Trebinja
Pazi kad ni oni sami nisu to znali, lazno pisu da su sa Korduna.Svejedno, Jelacici su porijeklom iz Trebinja
Pazi kad ni oni sami nisu to znali, lazno pisu da su sa Korduna.
Optimalno i desnicarski , za svaku sisu po jedna gladna usts.....muz nek gladuje...Poznata politicarka u Srbiji Milica Djurdjevic Stamenkovski se porodila i rodila je blizance. Ona je poznata kao desnicarka koja se ponosi svojom srpskom nacijom.
Nakon porodjaja je vrijeme da se nasminka i vrati svojoj ljepoti.
Mmmm…… Mica ……,,Poznata politicarka u Srbiji Milica Djurdjevic Stamenkovski se porodila i rodila je blizance. Ona je poznata kao desnicarka koja se ponosi svojom srpskom nacijom.
Нема презимена Поповић у том селу.Imas i Markovica koji imaju hrvatsko prezime Markovic. Postoje i Kovacevici koji su "maznuli" nekim tamo Hrvatima prezime, pa cak, verovali ili ne i Popovici (iako nam draga braca za popa kazu svestenik ali postoji mesovito selo Popovic na 10km od Benkovca gde zive njihovi Popovici), itd.
Makedonski Srbi se prezivaju na ski.Pa pita covek, sto si stipsa.
Uzgred, i mene interesuje sta je sa tim drugim prezimenom, kako jedna prava Srpkinja, patriotkinja, postovateljka porodicnih vrednosti i svete SPC moze da ima dva prezimena (od kojih to drugo ne zvuci srpski-pravoslavno)? Pa tako, hajdete ubedite me da je ta njena politicka prica iskrena a ne hvatanje teskih budala u zamku (glasajte za mene, jer promovisem teski srpski nacionalizam iako nisam udata za Srbina, iako mi deca nisu Srbi, iako sam...).
Nesto ozbiljno ne valja medju srpskim nacionalistima, predsednica jedne stranke ima makedonsko prezime, predsednik druge ima strano drzavljanstvo koga nece da se odrekne iako je time ozbiljno pretio ima tome ihaha, predsednik trece stranke ima odlicne kontakte sa mrziteljima Srbije ( sa mladjim Bajdenom, Lajcakom i ostalim "ljubiteljima" Srbije).
Ima.Imas i Markovica koji imaju hrvatsko prezime Markovic. Postoje i Kovacevici koji su "maznuli" nekim tamo Hrvatima prezime, pa cak, verovali ili ne i Popovici (iako nam draga braca za popa kazu svestenik ali postoji mesovito selo Popovic na 10km od Benkovca gde zive njihovi Popovici), itd.
S namerom podjoh u veliki graad..
Tim gore, znaci da su prodali veru za veceru...Ima.
To su sve bivši Srbi.
Muž je Julovac, najgori šljam.Poznata politicarka u Srbiji Milica Djurdjevic Stamenkovski se porodila i rodila je blizance. Ona je poznata kao desnicarka koja se ponosi svojom srpskom nacijom.
Poznati makedonac Kosta Cavoski.btw to prezime na ski ne mora nužno da bude makedonskog porekla imaš dosta Srba iz Vojvodine recimo koji nemaju veze sa MK a koji se prezivaju na ski
Cestitke
Ja cu Srem, Banat i Backu, ako moze.И теби је време да ти неки квалитетан фрајер направи Косово и Метохију.
Ja cu Srem, Banat i Backu, ako moze.![]()
Ja cu Srem, Banat i Backu, ako moze.![]()
Miketica ako mozeНе могу другосрбијанска имена!!!
Или Косово и Метохија (и Рашка) или тражи другог фрајера за оплодњу. За та имена мораш да нађеш неког из коалиције "Морамо".
Neki jesu, neki nisu.Tim gore, znaci da su prodali veru za veceru...
Ajde Guslarski, ne guslaj gluposti.- ški je vojvodjanski
- ski je makedonski