Milica Zavetnica lažirala da je završila FPN, status studenta izgubila 2020, pa upisala Ruski institut

А то прича ...

Виђа се са Зеленским.

Ви КрезубоСрбијанци нећете да признате да вас АВ прави мајмунима ...

Шта ћеш !

Пукли сте, јер вас је изварао за оно што вам је обећавао ...

SRBIN

1723015871666.jpeg

HRVAT
1723015966974.jpeg

MEŠANAC (ljubomorni)
1723016515110.jpeg

Виђа се са Зеленским.

Ви КрезубоСрбијанци нећете да признате да вас АВ прави мајмунима ...

Шта ћеш !

Пукли сте, јер вас је изварао за оно што вам је обећавао ...
Krezubi ili ne tek kraljo ne valjo

Nije isto aleja velikana i aleja zasluznih gradjana - dve veoma razlicite kategorije.
Deretic, Dzej i Saban su u aleji zasluznih gradjana (u sustini, turbo-folk aleja, kako je lokalci zovu), dok je aleja velikana (gde su Andric, Cvijic i drugi velikani) je ipak ostala nezagadjena Dereticem.
Да, постоје двије различите алеје, старија је алеја великана (предратна, негдје око 1930. основана) и она има другачији концепт, то су породичне гробнице у које се и данас могу сахранити насљедници оних којима су припале и ту су споменике правиле породице, онако како су оне хтјеле.
Алеја заслужних грађана је нешто друго (мислим да постоји од 1965. године) и ту се сахрањују искључиво појединци, не и чланови њихове породице (мада су гробнице по правилу захедничке тј. више појединаца, „заслужних грађана”, дијели исту гробницу, али ту није могуће сахранити никог од чланова њихове породице). Такође, унифициран је изглед и ту породице немају утицаја на изглед надземног дијела гробнице.
Поменути Цвијић почива у алеји великана, али Андрић не, његова урна се налази у алеји заслужних грађана.

Prema podacima sa sajta Institut nudi kurseve i iz političkih nauka, koji traju od 36 do 72 sata.
Milica Zavetnica Kursadžija Đurđević Stamenkovski.

Bože dragi, što li je SNS bio prisiljen primiti u vladu...

😟

Kao i nesretni HDZ što je resor morao predati onom Dabri, koji je magistrirao na benzinskoj u Bosni.

Puljak: Sumnjamo da je Dabro stekao diplomu u Travniku. Tamo ih prodaju na pumpi

Onda još netko ima obraza rugati se onom Ganguli da je diplomirao na oranici, međutim na toj njivi zgrada fakulteta stvarno postoji.
Možda malo van centra grada i gužve, ali ipak postoji.

Medicina i pravo jesu u normalnim zemljama, medicina jeste i kod nas. Pravo tesko, jer je to u socijalizmu postalo inflatorno zanimanje, inflatorna diploma, inflatorni fakulteti. Pa si tako u Srbiji jos 70-80-tih imao 5 pravnih fakulteta (NS, BG, KG, NI i PR) sa 6 do 7 hiljada upisanih studenata na godini (samo beogradski Pravni je upisivao 2500-3000 studenata na redovne studije). Bukvalno su delili indekse svakome ko je prosao pored njihove zgrade. Secam se iz moje generacije iz gimnazije je njih oko 80 njih sa drustvenog smera upisalo taj fakultet (cela generacija je imala 300 djaka a samo drustveni smer 180), to je bila 1984-ta godina, kada (po tebi) diplome nisu bile inflatorne.

Opet se setim te price sa svecane dodele diploma studentima sa prosekom iznad 9,50 i punog amiteatra na Pravima, nikad necu zaboraviti tu scenu. Ne kazem da medju njima nije bilo vredne i pametne dece ali su vecina tih sa prosecima i tad bili studenti preko veze (roditelji sudije,tuzioci, poznati advokati, politicari) a bogami, kruzila je i "tarifa" za polaganje ispita na BGD pravnom, mogu misliti kako se tek u unutrasnjosti to zavrsavalo.

Seselj mozda jeste bio iz siromasne porodice ali je vec kao srednjoskolac bio clan SKJ i kao takav je usao u rukovodstvo omladinske organizacije fakulteta i fakultetsku organizaciju SKJ - taj deo biografije izbegava kao zmija sto izbegava da pokaze noge. Pre svega njegov magistarski govori ko i zasto ga je uzeo u zastitu na fakultetu. A da je kasnije pokazao pravnicko znanje i nije, samo bolidi mogu da tvrde da je u Hagu pokazao pravnicko znanje, i da tvrde da se odbranio i nije dobio kaznu.

Studije tehnike/prirodnih nauka nisu samo teske, to ne moze ni da upise svako, onaj ko nema smisla za logiku i matematiku tesko ce i upisati to. Prava moze svako, svako ko ima volje da nabubaci gradivo.

OK, ova diskusija nema smisla, pisemo o Milici a ne o Seseljici ma kako ga vi voleli.
Dobro, ti imas pravo na svoj misljenje, ja na svoje, Seselj uostalom i nije predmet ove teme, i ne znam ni kako ni zasto smo se "uhvatili" njega..
Regrutovala ga Sluzba jos dok je bio u Sarajevu.
On i Isidora Bjelica su taj sarajvski kadar srpske Sluzbe.
Ti si bas opterecen tom sluzbom? Mislim, primetno je.

Da li su ili nisu, ne zanima me, ona vec duze vreme nije medju zivima, a Seselj je politicki mrtvac.

Da li je istina to da je navodila da je Završila FPN ?

И на сајту Владе Србије пише да је дипломирала на ФПН.

Састав Владе​

Милица Ђурђевић Стаменковски​

Министарка за бригу о породици и демографију​

Рођена је 21. јула 1990. године у Београду. Завршила је Прву београдску гимназију, након чега је на Факултету политичких наука стекла звање дипломираног политиколога.
Политички је активна од 2016. године. Била је председнички кандидат и носилац листе на парламентарним изборима 2022. године.
Председница је Српске странке Заветници, а током 13. сазива Народне скупштине обављала је дужност шефа посланичког клуба ове политичке организације.
Била је председник скупштинског Одбора за дијаспору и Србе у региону и заменик председника Одбора за Косово и Метохију.
Говори енглески и руски језик.
Удата, мајка двоје деце.

https://www.srbija.gov.rs/biografija/208/milica-djurdjevic-stamenkovski.php

На њеном сајту

O МИЛИЦИ ЂУРЂЕВИЋ​

СРПСКА СТРАНКА ЗАВЕТНИЦИ​

Милица Ђурђевић Стаманковски рођена је 21. јула 1990. године у Београду, општина Звездара. Похађала је Основну школу „Драгојло Дудић“, а потом уписала Прву београдску гимназију, где је и матурирала. После гимназије, уписала је Факултет политичких наука, на коме је стекла звање дипломираног политиколога.

https://milicadjurdjevic.rs/

Милицу једино Дачић никада није нападао а сада видимо да је напад на њу прво водила једна групација из медија блиских СНС а потом , након уласка у владајућу колацију , напад води пронатовска опозција и огорчени чланови ДВЕРИ ..добро , ДВЕРИ можда могу нешто да кажу , али ови остали немају право јер МИлица никада са њима ништа није имала .

ДВЕРИ би требале да се ограде од пронатовске опозиције и проклоне народу

Милицу једино Дачић никада није нападао а сада видимо да је напад на њу прво водила једна групација из медија блиских СНС а потом , након уласка у владајућу колацију , напад води пронатовска опозција и огорчени чланови ДВЕРИ ..добро , ДВЕРИ можда могу нешто да кажу , али ови остали немају право јер МИлица никада са њима ништа није имала .

Gospodjo, niko ne napada Milicu, vec se cuva neki elementarni moral i standard drzave od nje.
Jer biti ministar a lagati za obrazovanje je jako pogubno za moral i standard drzave.

Ako ti to nije jasno, ako ne delis misljenje da neko ko je na ministarskoj poziciji i laze za sopstveno obrazovanje vrsi atak na moral i standard drzave, onda ti predlazem da prestanes da zivis u toj drzavi, i da se odselis u neko urodjenicko pleme u nekoj dzungli, gde te je obrazovanje poglavice irelevantna stvar.

Наравно да нису. Није ни Друг Вулин будала.
Погоди ко је то у овој причи.. :)

Није, само је битно за кога ради...а то Руси знају, јер нису будале... :per:

Е сад, има много оних у Србији који од дрвета нису у стању да виде шуму.

Погоди ко је то у овој причи...:D

Ово је стварно хајка на Милицу , не дај се Милице и гледај преда се ..

Ова цела ситуација ме подсети на ону лепу народну песму :"У Милице дуге трепавице "

Oj Milice, naša drugarice!
Il’ si luda, il’ odveć mudra?
Te sve gledaš u zelenu travu,
a ne gledaš s nama u oblake,
đe se munje viju po oblaku.“
Al govori Milica đevojka:
„Nit’ sam luda, nit’ odviše mudra,
nit’ sam vila, da zbijam oblake,
već đevojka da gledam preda se.“

Милица гледа преда се и ради а остали дижу хајке и небу шаљу муње и горомове не би ли тај рад обезвредили и запрљали .

Kakav bre napad, kakva hajka, šta pričaš, kakve su to gluposti

Žena je lagala da ima diplomu fakulteta TAČKA, KRAJ PRIČE

Nema napada, nema hajke, samo prosta činjenica da je LAGALA

Fakultet je rekao da nije diplomirala i da čak više nije ni student, ona je svuda kačila da je završila taj fakultet.
Šta ti tu konkretno nije jasno, baš me zanima

Uhvaćena u laži, završena priča

Opozicija ne zeli da se deli po ovom pitanju (litijuma), kao sto ni narod ne zeli, jer ovo je biti il' ne biti i ko pita Boska, ne znam sto se nije prikljucio, a ona da je casna, prikljucila bi se isto.

Ustvari, svaki pravi rodoljub bi trebao da se pridruzi.

Opozicija ne zeli da se deli po ovom pitanju (litijuma), kao sto ni narod ne zeli, jer ovo je biti il' ne biti i ko pita Boska, ne znam sto se nije prikljucio, a ona da je casna, prikljucila bi se isto.
Није то само питање литијума , ДВЕРИ се приклањају пронатовској опозцији по свим питањима јер многима из пронатовске опозције одговара да виде ДВЕРИ у свом блату и да машу са њима народу и кажу:" Ево имамо и ДВЕРИ на нашој страни , ми смо прави избори" а ови или то не виде или су заведени

Kakav bre napad, kakva hajka, šta pričaš, kakve su to gluposti

Žena je lagala da ima diplomu fakulteta TAČKA, KRAJ PRIČE

Nema napada, nema hajke, samo prosta činjenica da je LAGALA

Fakultet je rekao da nije diplomirala i da čak više nije ni student, ona je svuda kačila da je završila taj fakultet.
Šta ti tu konkretno nije jasno, baš me zanima

Uhvaćena u laži, završena priča

То није истина и ово је чисти медијиски спин из кухиње пронатовске, проеу опозције и они су увек били креативни када је у питању гурање спина у масу , то једино и знају. да лажу и клеветају

Back