Милица Ђурђевић (заветници): Телеком покушава да преживи до пролећа, да би после применили Шојићев рецепт

Starika

Zainteresovan član
Poruka
179

Милица Ђурђевић Стаменковски из странке Заветници оценила је вечерас да Србија креће да се одриче "своја преостала два стратешка ресурса, а то су енергетика и телекомуникације". Она је упозорила да је Телеком Србије у озбиљним дуговима и додала да би то предузеће након пролећа наредне године могло да буде "уступљено страним компанијама", те поручила да се ова партија противи приватизацији Телекома.​


„Ми смо 25. јула издали саопштење, након што је наша посланица Драгана Миљанић у парламенту поставила питање ресору надлежном зе телекомуникције о томе шта се дешава у Телекому и да ли је истина да се више не снимају састанци Управног одбора, те отворила питање уговора са Јетелом, где уступају инфраструктуру телекомуникационе мреже и где већ уводе у озбиљан проблем Телеком који остаје без своје инфраструктуре“, казала је Ђурђевић Стаменковски у Дневнику Нове.

Она је додала да Министарство није одговорило на та питања.

„Сада у децембру имамо вест о томе колика су дуговања Телекома, имамо ситуацију да продаје своју инфраструктуру америчкој фирми од које ће касније ту исту инфраструктуру да изнајми по много скупљој цени него што је данас, а данас је не кошта ништа јер је у његовом власништву. То је као када би Ви продали Вашу телевизију, а потом је изнајмили да би вратили дугове због несавесног пословања, те је потом изнајмили од купца и платили много више тај закуп, док је данас користите потпуно бесплатно“, изјавила је она.


Ђурђевић Стаменковски је оценила да је „ово што се дешава у Телекому заправо покушај да преживе до пролећа, јер је у озбиљним дуговима, а да би након пролећа применили чувени ‘Шојићев’ рецепт – доведеш фирму до пропасти да би је касније продао за један динар“.

„Доведеш предузеће до пропасти да би је касније продао за један динар, а грађане убедио да Телеком не може да буде профитабилан и да је боље га уступимо страним компанијама“, навела је она и додала да је то по моделу као што се припрема са Електропривредом Србије, која је постала акционарско друштво.


„Србија креће да се одриче своја преостала два стратешка ресурса, а то су енергетика и телекомуникације. Ми смо данас послали поруку да држава која продаје своје стратешке ресурсе није држава него колонија. Не смемо да дозволимо приватизацију, нема приватизације ЕПС-а и Телекома“, поручила је председница странке Заветници.


https://srbin.info/politika/milicat...-prolecada-bi-posle-primenili-sojicev-recept/


Изгледа да после Комерцијалне банке, ПКБ...Власт СНС и СПС спрема и последње велике системе да прода ЕПЦ и Телеком. Треба враћати силне дугове настали да се поткупе бирачи пред изборе.

 
Konačno mudre riječi Milice aVetnice, odustala je od crne rupe aka Kosova i Metohije, okrenula se kapitalizmu, domaćinskom poslovanju gde je dug zao drug, zdravoj privredi, očigledno je slušala profesora Zeca i neće više iz ekonomike da ima keca.

Bravo Milice, potrebno nam je još ljudi kao što si ti.
 
Tu bi po zakonu trebalo da Lucic a ne Vucic ode u zatvor, kao i jos pet sest direktora , zatim neki od racunovodja jer to tako treba da se radi....racunovodja kontrolor poslovanja, direktor glavni odgovorni....

A Vucica posle nek tuze za primoravanje ako su ga snimali dok ih je ucenjivao ili im nudio stanove..
 
1701942429904.png
 
Милице зипа, вододелница !

Мораћеш љубави да се одлучиш између Србије и Србина.
Не може и једно и друго.

Ако кажеш да си ти то одавно одлучила,
и залажеш се за српску државу ма колимо то Србина појединца коштало,
одмах да ти кажем:

Штета, таква си паметница, али аутодеструктивац.
Мораћемо да наставимо без тебе !
 
U suštini sa stanovišta postavljenog ekonomskog sistema i modela razvoja (kojeg su i pre Vučića imale sve vlade) nemamo rast uprkos upumpanih tri ipo milijardi evra novih zaduživanja iz prošle godine što iznosi 5% našeg BDP-a . Takav sistem bez zaduživanja ne bi bio ni na nuli , mi zadužujemo sledeće generacije da bi neko opstao na vlasti i kako bi se stvorio privid da sve funkcioniše kako treba.
Na koji načn će se vraćati toliki dug odgovoriti nije teško , tako što će se privatizovati deo javnih preduzeća i na taj način vratiti ako Bog da deo glavnice (no pošto nas je Bog kaznio da imamo za predsednika Vučića veća je verovatnoća da će se koristiti samo za kamate , dok majstori ne odu) .
U čabru do srži , veseli se srpski rode slikavanju predsjednika ispred stadiona.
 
... mi zadužujemo sledeće generacije da bi neko opstao na vlasti i kako bi se stvorio privid da sve funkcioniše kako treba.
...

Не Заки, ви у Кремљу потпуно погрешно размишљате.
Економија није тако проста како је ви видите.

Није све радиш, па зарадиш.
Ни приближно !!!

Није Запад постао Север ни 50% радом
већ на све друге начине.
 

Back
Top