Милица Ђурђевић у Бундестагу са председником Алтернaтиве за Немачку (AfD): Косово и Метохија су Србија!

taj lik sa kojim se sastala i koji podrzava Kosovo u okviru Srbije je nebitan lik u Nemackoj.
niti se sta pitaju on i njegova partija, niti ce ikad biti na vlast.
tacno je nasla sebi ekvivalentnog... isto kao kad bi neki politicar iz inostranstva dosao u Srbiju i sastao je se sa njom tacno toliku vrednost ima podrska koju je dobila...
"Само" је друга партија по величини у Немачкој.
 

Представник немачког АфД клекнуо испред споменика Милици Ракић и жртвама бомбардовања 1999, Милица Ђурђевић: можемо рачунати и на АфД у одбрани Косова и Метохије.​


Данас смо са делегацијом народних посланика из Немачке, Мађарске и Бугарске положили венце на спомен обележје Милице Ракић, која је симбол НАТО агресије над невино страдалом децом. Ако ми не будемо памтили наше жртве, не само да нико неће, него ће нам се такве трагедије дешавати и у будућности. Национално окупљање ће се уз помоћ пријатељских и суверенистичких снага из Европе борити да сачува свој суверенитет, национални идентитет и војну неутралност Србије. Да никада не дозволимо да Србија постане део алијансе која нас је бесомучно бомбардовала 78 дана и ноћи. Овај догађај је још једна потврда да Србија на Западу има пријатеља, пријатеља који су спремни да признају грешке својих влада и да клекну и траже опроштај сматрајући нас равноправнима, као што је то данас учинио др Рајнер Ротхфус, посланик Бундестага из странке Алтернатива за Немачку.

image.jpg


Ово је велики дан за Србију. Коначно је неко релевантан са запада, а АфД има подршку пркео 20% у Немачкој, одао почаст српским жртвама 1999. Времена се мењају. Доћи ће и наших 5 минута. Стрпљен-спашен.

ЖИВЕЛА СРБИЈА; ЖИВЕЛО НАЦИОНАЛНО ОКУПЉАЊЕ!

 
Данас је вођа листе "Национално окупљање" Милица Ђурђевић посетила Бундестаг и посланичку групу Алтернатива за Немачку, која се залаже за очување Косова и Метохије у саставу Србије. Док се други љубе са Виолом фон Крамон, Шредереом и Макроном, неко ради са онима који желе јединствену Србију а не они који су нас бомбародвали

У Немачкој и свуда: КОСОВО ЈЕ СРБИЈА! Данас сам у Берлину у Бундестагу имала сусрет са председником Алтернативе за Немачку, Тином Крупалом. Његова АФД је водећа суверенистичка и државотворна опција у Немачкој.

https://pravda.rs/2023/11/16/ova-slika-odusevice-mnoge-usred-bundestaga-kosovo-je-srbija-foto/

F_EltSnWsAAFPmsЖИВЕЛА СРБИЈА; ДОЛЕ САТРАПИ И ЊИХОВИ МЕДИЈИ!

^ Milan Nedic likes this
 
Bosko nikada nije ovako radio sa AfD. Znam da je imao ali da ubedi Nemca da klekne ispred spomenika Milice Rakic nikada nisam video.
E pa nema on tu moc ko nasa Mica. Ona samo pogleda coveka svojim ocima i on bez pogovora izvrsava sve sto mu ona kaze. E to je moc bato, zato je nasa Mica ta koju treba slati svud po svetu da agituje za vaskolike srpske interese i ciljeve.
 
Написао си ружно о жени Мајци двоје деце, на то сам реаговао. ,,Пала је пред његовим", не прави се сада француска собарица. ;)
Dobro neka izbrise mod, pala je pred njega.
 

Back
Top