Милица Ђурђевић Стаменковски: Протести и насиље план Запада за дестабилизацију Србије

Слажем се. Свака неправда треба и мора бити исправљена. Али Срби данас не треба да се свађају, не да не треба, него не смеју да се деле и свађају.
Politicari nas zavadjaju a pogotovo ovi sto izdaju srpske interese.
 
mislim da nemano istu viziju sta je bolje za Srbiju...
Moguće, ja ne vidim Srbiju bez KiM. Ne vidim ni Srbiju koja plaća milionče za lažno groblej, kao ni Srbiju koja priča o izmišljenim Srbima zločincima.
 
Zavetnici su "pomogli" da se ne desi dogovor desnice pa su svi redom izginuli na izborima. Sada zajedno sa Vučićem i Nestorom napadaju evropsku opoziciju koja ne samo da se nije upecala na manipulaciju, već su i pokazali ozbiljan rezultat na izborima. Meni je samo žao tih naivnih ljudi koji su glasali za Nestora i Zavetnicu misleći kako su opozicija. Preveslani su po ko zna koji put.

Jedina prava opozicija su Glas iz Naroda :)

https://www.youtube.com/@miglasiznaroda

 
Poslednja izmena:
milica izdajnica
Изгледа ти боље ,,знаш" и од Руса.

1705311491416.png
 
Изгледа ти боље ,,знаш" и од Руса.

Pogledajte prilog 1482082
Шта ово доказује? Да су се среле. Супер.
УДБАшица ради свој посао. Јачање веза Русије и Србије, а Путин не сме да слети било где у ЕУ... сила
 
sranje
i još skupo

What's so special about Guinness beer?

The makers of Guinness use a process called nitrogenation, which pairs nitrogen gas and carbon dioxide to give the beer its iconic velvety texture.

belgijski Leffe
češki Budweisser (a imaju i bolje)
 
Mica ljubomorna na Nestora jer joj oteo glasače pa sad hoće da ih vrati. :per:
Не врла Српкиња Милица уопште није спомињала др. Нестора у било каквом негативном контексту. Само се осврнула на издајничку активност лажног патриоте извесног Милоша Јовановића званог Милош Француз. ;)
 
Simptomatično je da najviše drugosrbijanerijci određuju ko je nacionalistička opozicija, a ko je "parizerski bia-udba isprdak".
I onda neki drugosrbijanerac, koji bi sutra otpisao Kosmet i Srpsku, uveo sankcije Rusiji i poslao ovo malo što imamo naoružanja Ukrajini, dođe pa kaki kako (njemu) ne valjaju:
- Šešelj i radikali
- Sloba
- zavetnici
- Mi, glas iz naroda
- svi iz nekadašnji dverci van Boška (Parović, Nogo, Glišić)

Pa ko ste vi da drugima određujete ko je dobar, a nije ni vaš politički smer. Ko babe na pijaci kada ogovaraju nekog dedu koji im nije ništa, jer je kupio njivu za koju ni ne znaju gde je "pa koji će mu moj sad ta njiva, umesto unucima da kupio po biciklu i kompijuter, e jeste đubre matoro"
 
Pokazala se ona dobro kad je ušla u koaliciju u kruševcu sa vučićem dačićem i palmom i kad je u kuršumliji omogućila većinu da vučić formira vlast..ispisala se za sva vremena i dokazala da je bila vučićev čovek uopoziciji kao što se i sumnjalo i da je zajedno sa suprugom razbila jedinstevnu desnu kolonu koja bi dobila respektabilan broj glasova
 

Back
Top