Милица Ђурђевић ех Стаменковски, Председник-ца Србије 2027.-2032. године?

To su sve nagadnjanja, razliciti uglovi posmatranja. Ali jeste Bosko "izvisio" i oseca se njegovo odsustvo sa politicke scene, samo, sigurna sam da ce se reaktivirati.
Ne, nisu nagađanja. Sastanak se održao, na sastanku su bili ljudi, živi ljudi koji su to videli i odmah dali izjavu novinarima šta se desilo. Imaš sve i na ovom forumu, par dana pre izbora.
Isto kao što imaš ljude koji su članovi Zavetnika i koji znaju da je Dačić dao potreban broj glasova kako bi Zavetnici uopšte izašli na izbore. Isto imaš pisano o tome pre izbora.
To što ti ne živiš u Beogradu, na mestu dešavanja, ne znači da se nešto nije dogodilo.

Ne, nisu nagađanja. Sastanak se održao, na sastanku su bili ljudi, živi ljudi koji su to videli i odmah dali izjavu novinarima šta se desilo. Imaš sve i na ovom forumu, par dana pre izbora.
Isto kao što imaš ljude koji su članovi Zavetnika i koji znaju da je Dačić dao potreban broj glasova kako bi Zavetnici uopšte izašli na izbore. Isto imaš pisano o tome pre izbora.
To što ti ne živiš u Beogradu, na mestu dešavanja, ne znači da se nešto nije dogodilo.
Licno mislim da su to nagadjanja, citala sam naravno, ali me nije mnogo zanimalo jer inace nisam glasac te opcije.

Kazem, uostalom, videcemo kako zeli "bolju buducnost" Srbiji oko litijuma, po tome ce se prepoznati.

Jer niko normalan ne zeli da da bubreg da bi se "obogatio", samo oni koji bi tudje bubrege da vade a svoje da zadrze, figurativno receno.

Licno mislim da su to nagadjanja, citala sam naravno, ali me nije mnogo zanimalo jer inace nisam glasac te opcije.

Kazem, uostalom, videcemo kako zeli "bolju buducnost" Srbiji oko litijuma, po tome ce se prepoznati.

Jer niko normalan ne zeli da da bubreg da bi se "obogatio", samo oni koji bi tudje bubrege da vade a svoje da zadrze, figurativno receno.
Hajde ponovo, nema tu šta da se lično misli, to su činjenice.

Dopusti da se sama uverim, tvoje me tetkaste informacije i "cinjenice" ne interesuju.
Mislim da nećeš više imati priliku da je vidiš a sastanku opozicije. A zanimljivo je da ne verujš desetinama ljudi koji su bili na tom sastanku i svi pričali isto.
Tetkstae informacije su tvoje, ti si te teka, ja to ne mogu da budem nikako. I to si veoma nerazumna tetka. Zbog tebe i sličnih ova vlast i opstaje dugo. Jer su vam razni Šappićči i Milice dobri i ne verujete da su radili za Partiju i zato nagrađeni visokim pozicijama.

Mislim da nećeš više imati priliku da je vidiš a sastanku opozicije. A zanimljivo je da ne verujš desetinama ljudi koji su bili na tom sastanku i svi pričali isto.
Tetkstae informacije su tvoje, ti si te teka, ja to ne mogu da budem nikako. I to si
veoma nerazumna tetka. Zbog tebe i sličnih ova vlast i opstaje dugo. Jer su vam razni Šappićči i Milice dobri i ne verujete da su radili za Partiju i zato nagrađeni visokim pozicijama.
Tetka si...

Sama si se umešala, sad jedi taj tvoj 🥪
Ti zaista ponekad nisi "cist"? Ja samo kazem da hocu sama da se uverim i da nisma ni slusala ni pratila te stranacke price posle izbora, a ti kao politikant jesi, i sad hoces da me ubedis svojim ogovaranjima?

Ostavi me na miru, sama cu se uveriti jer ako je tako kao sto kazes, istina izbije vrlo brzo na videlo.

I svoj sendvic jedi sam.

Poslednja izmena:
Ti zaista ponekad nisi "cist"? Ja samo kazem da hocu sama da se uverim i da nisma ni slusala ni pratila te stranacke price posle izbora, a ti kao politikant jesi, i sad hoces da me ubedis svojim ogovaranjima?

Ostavi me na miru, sama cu se uveriti jer ako je tako kao sto kazes, istina izbije vrlo brzo na videlo.

I svoj sendvic jedi sam.
Sama ne možeš da se uveriš kad je sastanak prošao. Ali možeš da pročitaš izjave desetine ljudi koji su tamo bili.
Jel su mazali maragrin, puter skup?

Sama ne možeš da se uveriš kad je sastanak prošao. Ali možeš da pročitaš izjave desetine ljudi koji su tamo bili.
Jel su mazali maragrin, puter skup?
Da li shvatas da ne volim "rekla-kazala" ili ni to cak do sad nisi ukapirao?

Nisma citala i to s razlogom, jer ne volim rekla kazala price. Jos jednom kazem, ako je to istina, pokazace se i samo, "tetko tetkasta", i ukapiraj vec jednom to!

Back