Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 58.764
Prvo da vidimo ishod novembarskih izbora, Bajdena posle Nove godine neće biti na sceni skoro sigurno, toliko mu dobro ide da i Demokrate traže da ode:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postaće on predsedničin zvanični mezimac, a onda sledi obračun sa svima.Zna, nego krije ... potajno je zaljubljen u Micu i sad pati.
Ako postane predsednik tek tada nema šanse.
I ti tipovi u Sluzbi, i ti koje vrbuju, su potpune, ali potpune budale.Ali ti iz tvog kraja dalko od centra zbivanja nemaš pojma šta se dešava i koga su sve službe pokušale da vrbuju. I ne znaš ko ih je odbio. Samo se plašiš "Službi" a znaš da su u strahu velike oči.
A tek ovi koji se plašiteI ti tipovi u Sluzbi, i ti koje vrbuju, su potpune, ali potpune budale.
Moc nije kod Vucica,glavni serif u drzavi je ambasador Hil.
'Partije koje imaju nacionalnu ideju' su ljubomorne na Micu, jer je Sluzba izabrala nju da joj daje pare, a ne tim matorim pogubljenim drtinama.
Stigla smena generacija za saradnike Sluzbe u 'nacionalnoj opciji'.
Kamičak je levičar u srcu i duši, ali bi da omasti brk i u liberalizmu. To je ta moderna Amerika i EU opisana u njegovoj zbunjenoj nehrišćanskoj ličnosti.Немој ти да водиш кадровску политику деце комунизма
Aha.. a do juče su ti valjali, a?За промену устава је потребно 2/3 посланика у Народној скупштини.
То нема без неког башибозука + онај смрад Несторовић и његова екипа, и она његова и она што су се поџапали.
Нема места промени устава, и зато ће одабрати председничког кандидата.
За сада су нам два имена у игри. Милица Аветница и безлични Вучевић кога нико ван Новог Сада не зна.
Ako sam ja levicar, ti si Fidel Kastro licno.Kamičak je levičar u srcu i duši, ali bi da omasti brk i u liberalizmu. To je ta moderna Amerika i EU opisana u njegovoj zbunjenoj nehrišćanskoj ličnosti.
Bezi bre, sendvicaru.Aha.. a do juče su ti valjali, a?
Oćemo Milicu za predsjednicu.. možda ti se onda više neće "pričinjavati".
Naravno, svako ko onaniše na EU i SAD liberalne leviučare jeste levičar, sa tim liberalnim bagom u glavi.Ako sam ja levicar, ti si Fidel Kastro licno.
Ja onanisem na USA, a ti koristis kao sinonime pojmove 'liberal' i 'levicar', sto postoji samo u USA.Naravno, svako ko onaniše na EU i SAD liberalne leviučare jeste levičar, sa tim liberalnim bagom u glavi.
Tako je, ti onanišeš ja koristim.Ja onanisem na USA, a ti koristis kao sinonime pojmove 'liberal' i 'levicar', sto postoji samo u USA.
Dobro.Tako je, ti onanišeš ja koristim.
Ja sam vezan za te SAD mnogo više nego ti, i baš zato nisam zadovoljan što su u fazi liberalnog komunizma (ako ti je to jaka reč, onda bar liberalni socijalizam) umesto starog dobrog kapitalizma. Ti nisi vezan, ali sanjaš i često se budiš vlažan nakon tog sna. Totalno bezrazložno.
Kakva crna desnica, u kom ti veku živiš? Prešla Mica u levicu, uz svoje gazde, Dačića i Vučića.Nije ona politicar takvog kalibra da bi bila predsednik. Osim ako se ne nastavi opsta "farmijada" i dalje propadanje nase politicke scene (ako moze uosta vise od ovoga).
Za desnicu je dobra, ali cini mi se da ne razume najbolje postojanje i nuznost gradjanstva.
Pa vidis da se zadnjih desetak godina ako ne i vise, ni u Evropi tacno ne zna granica izmedju desnice i levice, sve je to ostalo samo na papiru, a kamoli kod nas. Prave se truli kopromisi, a vreme ideologija je proslo (delimicno opravdano, ali drugim delom - nazalost, jer nema vise morala u politici). Tako i ovo, ako je pored "levicara" ne znaci da je sama "levicarka", ali koliko ce imati snage da ostane sebi dosledna, drugo je i najvaznije pitanje na koje bojim se da svi znamo odgovor.Kakva crna desnica, u kom ti veku živiš? Prešla Mica u levicu, uz svoje gazde, Dačića i Vučića.
Želiš joj sreću da ostane izdajica i bezbednjački ubačeni elelent u opoziciju? Pa baš joj lepo želiš, neka hvala.Pa vidis da se zadnjih desetak godina ako ne i vise, ni u Evropi tacno ne zna granica izmedju desnice i levice, sve je to ostalo samo na papiru, a kamoli kod nas. Prave se truli kopromisi, a vreme ideologija je proslo (delimicno opravdano, ali drugim delom - nazalost, jer nema vise morala u politici). Tako i ovo, ako je pored "levicara" ne znaci da je sama "levicarka", ali koliko ce imati snage da ostane sebi dosledna, drugo je i najvaznije pitanje na koje bojim se da svi znamo odgovor.
Ipak joj zelim sracu da u onome ko je i sta je bila bar do sada, ostane i dalje takva (iako to nije dovoljno za predsednika).
Ja mislim da nije, ali shvatam zasto tako neko misli. Da se nije izjasnila protiv kopanja litijuma, mislila bih mozda i ja da jeste.Želiš joj sreću da ostane izdajica i bezbednjački ubačeni elelent u opoziciju? Pa baš joj lepo želiš, neka hvala.
Ona je tipičan primer @38imak -ove službe koji uništava Srbiju.
Na osnovu čega to misliš, da li si bila na sastanku opozicije kad su ona i njen muž u poslednjem trentku (slučajno i dramatično) izašli i razbili opoziciju?Ja mislim da nije, ali shvatam zasto tako neko misli. Da se nije izjasnila protiv kopanja litijuma, mislila bih mozda i ja da jeste.
To su sve nagadnjanja, razliciti uglovi posmatranja. Ali jeste Bosko "izvisio" i oseca se njegovo odsustvo sa politicke scene, samo, sigurna sam da ce se reaktivirati.Na osnovu čega to misliš, da li si bila na sastanku opozicije kad su ona i njen muž u poslednjem trentku (slučajno i dramatično) izašli i razbili opoziciju?
Po tebi prelazak iz desnice u redove levice, SPS i samim tim SNS isto nisu izdaja? Dobijanje minsitarskog mesta nakon potpunog kraha njene partije na izborima se inače radi u svetu, uzimaj use gubitnici?