Милица Ђурђевић ех Стаменковски, Председник-ца Србије 2027.-2032. године?

Ali ti iz tvog kraja dalko od centra zbivanja nemaš pojma šta se dešava i koga su sve službe pokušale da vrbuju. I ne znaš ko ih je odbio. Samo se plašiš "Službi" a znaš da su u strahu velike oči.
I ti tipovi u Sluzbi, i ti koje vrbuju, su potpune, ali potpune budale.

За промену устава је потребно 2/3 посланика у Народној скупштини.

То нема без неког башибозука + онај смрад Несторовић и његова екипа, и она његова и она што су се поџапали.

Нема места промени устава, и зато ће одабрати председничког кандидата.

За сада су нам два имена у игри. Милица Аветница и безлични Вучевић кога нико ван Новог Сада не зна.

Moc nije kod Vucica,glavni serif u drzavi je ambasador Hil.

Унутарња моћ јесте. Хил мора да нареди њему, јер једино он као Управник то може да спроводи или да поделе интересе, али опет некако до народа мора да иде преко Вучића....

'Partije koje imaju nacionalnu ideju' su ljubomorne na Micu, jer je Sluzba izabrala nju da joj daje pare, a ne tim matorim pogubljenim drtinama.

Stigla smena generacija za saradnike Sluzbe u 'nacionalnoj opciji'.

Немој ти да водиш кадровску политику деце комунизма

Tačno je da narod glasa za postojećeg jer nema za koga, ali tačno je da ti isti koji glasaju ni oni više ne mogu da gledaju najvećeg licemera koji postoji. I ovi što glasaju znaju da laže .
A pride da ti neko još odredjuje ko će ga naslediti , neku Milicu trojansku *****
Ne može ni nju više niko da sluša na televiziji. .

Немој ти да водиш кадровску политику деце комунизма
Kamičak je levičar u srcu i duši, ali bi da omasti brk i u liberalizmu. To je ta moderna Amerika i EU opisana u njegovoj zbunjenoj nehrišćanskoj ličnosti.

За промену устава је потребно 2/3 посланика у Народној скупштини.

То нема без неког башибозука + онај смрад Несторовић и његова екипа, и она његова и она што су се поџапали.

Нема места промени устава, и зато ће одабрати председничког кандидата.

За сада су нам два имена у игри. Милица Аветница и безлични Вучевић кога нико ван Новог Сада не зна.
Aha.. a do juče su ti valjali, a?
Oćemo Milicu za predsjednicu.. možda ti se onda više neće "pričinjavati". :mrgreen:

Ja onanisem na USA, a ti koristis kao sinonime pojmove 'liberal' i 'levicar', sto postoji samo u USA. :hahaha:
Tako je, ti onanišeš ja koristim.
Ja sam vezan za te SAD mnogo više nego ti, i baš zato nisam zadovoljan što su u fazi liberalnog komunizma (ako ti je to jaka reč, onda bar liberalni socijalizam) umesto starog dobrog kapitalizma. Ti nisi vezan, ali sanjaš i često se budiš vlažan nakon tog sna. Totalno bezrazložno.

Tako je, ti onanišeš ja koristim.
Ja sam vezan za te SAD mnogo više nego ti, i baš zato nisam zadovoljan što su u fazi liberalnog komunizma (ako ti je to jaka reč, onda bar liberalni socijalizam) umesto starog dobrog kapitalizma. Ti nisi vezan, ali sanjaš i često se budiš vlažan nakon tog sna. Totalno bezrazložno.
Dobro.

Nije ona politicar takvog kalibra da bi bila predsednik. Osim ako se ne nastavi opsta "farmijada" i dalje propadanje nase politicke scene (ako moze uosta vise od ovoga).

Za desnicu je dobra, ali cini mi se da ne razume najbolje postojanje i nuznost gradjanstva.
Kakva crna desnica, u kom ti veku živiš? Prešla Mica u levicu, uz svoje gazde, Dačića i Vučića. :pop:

Kakva crna desnica, u kom ti veku živiš? Prešla Mica u levicu, uz svoje gazde, Dačića i Vučića. :pop:
Pa vidis da se zadnjih desetak godina ako ne i vise, ni u Evropi tacno ne zna granica izmedju desnice i levice, sve je to ostalo samo na papiru, a kamoli kod nas. Prave se truli kopromisi, a vreme ideologija je proslo (delimicno opravdano, ali drugim delom - nazalost, jer nema vise morala u politici). Tako i ovo, ako je pored "levicara" ne znaci da je sama "levicarka", ali koliko ce imati snage da ostane sebi dosledna, drugo je i najvaznije pitanje na koje bojim se da svi znamo odgovor.

Ipak joj zelim sracu da u onome ko je i sta je bila bar do sada, ostane i dalje takva (iako to nije dovoljno za predsednika).

Pa vidis da se zadnjih desetak godina ako ne i vise, ni u Evropi tacno ne zna granica izmedju desnice i levice, sve je to ostalo samo na papiru, a kamoli kod nas. Prave se truli kopromisi, a vreme ideologija je proslo (delimicno opravdano, ali drugim delom - nazalost, jer nema vise morala u politici). Tako i ovo, ako je pored "levicara" ne znaci da je sama "levicarka", ali koliko ce imati snage da ostane sebi dosledna, drugo je i najvaznije pitanje na koje bojim se da svi znamo odgovor.

Ipak joj zelim sracu da u onome ko je i sta je bila bar do sada, ostane i dalje takva (iako to nije dovoljno za predsednika).
Želiš joj sreću da ostane izdajica i bezbednjački ubačeni elelent u opoziciju? Pa baš joj lepo želiš, neka hvala.
Ona je tipičan primer @38imak -ove službe koji uništava Srbiju.

Želiš joj sreću da ostane izdajica i bezbednjački ubačeni elelent u opoziciju? Pa baš joj lepo želiš, neka hvala.
Ona je tipičan primer @38imak -ove službe koji uništava Srbiju.
Ja mislim da nije, ali shvatam zasto tako neko misli. Da se nije izjasnila protiv kopanja litijuma, mislila bih mozda i ja da jeste.

Ustvari sad se setih, nije kopanje litijuma bilo u pitanju, nego "festival" Mirdita, ali sigurna sam da ce biti i protiv kopanja litijuma. Videcemo po tome, uostalom.

Ja mislim da nije, ali shvatam zasto tako neko misli. Da se nije izjasnila protiv kopanja litijuma, mislila bih mozda i ja da jeste.
Na osnovu čega to misliš, da li si bila na sastanku opozicije kad su ona i njen muž u poslednjem trentku (slučajno i dramatično) izašli i razbili opoziciju?
Po tebi prelazak iz desnice u redove levice, SPS i samim tim SNS isto nisu izdaja? Dobijanje minsitarskog mesta nakon potpunog kraha njene partije na izborima se inače radi u svetu, uzimaj use gubitnici?
:hahaha:

Na osnovu čega to misliš, da li si bila na sastanku opozicije kad su ona i njen muž u poslednjem trentku (slučajno i dramatično) izašli i razbili opoziciju?
Po tebi prelazak iz desnice u redove levice, SPS i samim tim SNS isto nisu izdaja? Dobijanje minsitarskog mesta nakon potpunog kraha njene partije na izborima se inače radi u svetu, uzimaj use gubitnici?
:hahaha:
To su sve nagadnjanja, razliciti uglovi posmatranja. Ali jeste Bosko "izvisio" i oseca se njegovo odsustvo sa politicke scene, samo, sigurna sam da ce se reaktivirati.

Back