Милица Ђурђевић ех Стаменковски, Председник-ца Србије 2027.-2032. године?

Stefan Stamenkovski, muž Milice Đurđević Stamenkovski, stajao je ispred vrata kancelarije ( sale ) gde se održavao taj sastanak uoči decembarskih izbora.

Kada je dogovor bio gotov, on je upao i rekao da se ne slaže. Tako su bračni par Stamenkovski srušili ujedinjenje desno orijentisanih političkih stranaka.

Sa boldovanim se 100 posto slažem.

A što se izbora tiće, mislim da je Vučić i u junu rekao da će ih biti, za godinu, godinu i po dana. Zašto? Može posle parlamentarnih izbora da podnese ostavku na mesto predsednika Srbije i da postane premijer.

Ne znam ko će biti kandidat za predsednika.

Ne treba da se žuri sa procenama, daleko je i godinu i po dana.. Ko zna šta nas očekuje tokom avgusta..
Dobro znam šta je bilo na tom sastanku, slažem se sasvim sa tobom. Uz to da znam i da su Zavetnici prethodne izbore (one pre više od godinu dana) dobili potrebne glasove da uopšte izađu na listu za izbore, od Dačića. Lako je sabrati sve i videti da je to bila laž i manipulacija sa svim ostalim partijama koje su imale nacionalnu ideju.
Zato danas u parlamentu nemamo skoro nikoga ko se zalaže za nacionalizam (ovde mislim na nacionalizam, ne na šovinizam kako mnogi pomisle) i za KiM u okviru Srbije.

Извесни политички аналитирач, Цвијетин Миливојевић је изнео тезу да би Вучић могао Милицу Ђурђевић да кандидује за председничке изборе 2027. године.

Наиме, Вучићу истиче други предеднички мандат 2027. године, те, према Уставу, нема прато на нову кандидатуру. У том случају, по опробаном методу волође, са места председника ускочиће у место Председника Владе.

Међутим, потребан му је и неко ко би био председник Србије. Неко ко би уживао у тој улози, али не би се превише мешао у посао ван својих надлежности. То би, по мишљењу горепоменутог аналитичара могла да буде Милица Ђурђевић.

Вучић је као председник имао лес жену председника Владе, а кад се врати на место председника Владе, може да има Председника традиционалну жену Милицу.

Тј... уколико поштујемо одредбе новог СНС Закона о родној напредњачкој једнакости, она неће бити Председник Републике, већ Председница Републике.

Какво је ваше цењено мишљење на задату тему?

Да ли је зато разбуцала Заветнике и вратила се старом смрадикалском јату?

Prvo treba da prezivi i ostane koliko toliko citava. Kazu da smrce jace od Vulina, tako da...

Извесни политички аналитирач, Цвијетин Миливојевић је изнео тезу да би Вучић могао Милицу Ђурђевић да кандидује за председничке изборе 2027. године.

Наиме, Вучићу истиче други предеднички мандат 2027. године, те, према Уставу, нема прато на нову кандидатуру. У том случају, по опробаном методу волође, са места председника ускочиће у место Председника Владе.

Међутим, потребан му је и неко ко би био председник Србије. Неко ко би уживао у тој улози, али не би се превише мешао у посао ван својих надлежности. То би, по мишљењу горепоменутог аналитичара могла да буде Милица Ђурђевић.

Вучић је као председник имао лес жену председника Владе, а кад се врати на место председника Владе, може да има Председника традиционалну жену Милицу.

Тј... уколико поштујемо одредбе новог СНС Закона о родној напредњачкој једнакости, она неће бити Председник Републике, већ Председница Републике.

Oh, pa to znači da će moj rođak do 27' da vlada, taman... Dobro je to sve.

Моћ није код Председника Србије или код Председника владе Србије или ко зна које функције....

Моћ је код Вучића. Може он да буде Селектор фудбалске репрезентације Србије и одатле да издаје наредбе.

Промашујеш суштину не-Републике и зависних институција од Вучића
Moc nije kod Vucica,glavni serif u drzavi je ambasador Hil.

Dobro znam šta je bilo na tom sastanku, slažem se sasvim sa tobom. Uz to da znam i da su Zavetnici prethodne izbore (one pre više od godinu dana) dobili potrebne glasove da uopšte izađu na listu za izbore, od Dačića. Lako je sabrati sve i videti da je to bila laž i manipulacija sa svim ostalim partijama koje su imale nacionalnu ideju.
Zato danas u parlamentu nemamo skoro nikoga ko se zalaže za nacionalizam (ovde mislim na nacionalizam, ne na šovinizam kako mnogi pomisle) i za KiM u okviru Srbije.

'Partije koje imaju nacionalnu ideju' su ljubomorne na Micu, jer je Sluzba izabrala nju da joj daje pare, a ne tim matorim pogubljenim drtinama.

Stigla smena generacija za saradnike Sluzbe u 'nacionalnoj opciji'.

'Partije koje imaju nacionalnu ideju' su ljubomorne na Micu, jer je Sluzba izabrala nju da joj daje pare, a ne tim matorim pogubljenim drtinama.

Stigla smena generacija za saradnike Sluzbe u 'nacionalnoj opciji'.
Ali ti iz tvog kraja dalko od centra zbivanja nemaš pojma šta se dešava i koga su sve službe pokušale da vrbuju. I ne znaš ko ih je odbio. Samo se plašiš "Službi" a znaš da su u strahu velike oči.

Primecujem da se ovde ozbiljno potcenjuje uvlakacki potencijal Marka Djurica..
Zavisi od toga za sta je osoba potrebna...Ako je osoba potrebna kao obican sluga bez integriteta, onda se biraju ljudi poput Djurica, Brnabe, Mona, Vucevica, Vesica, dakle odbojni, oni koji ne mogu postati miljenici naroda, oni koji nemaju nikakav rejting, nemaju svoj integritet, niti su dobri govornici itd... Milica je nesto drugo, ona moze da dobije podrsku mase, ona je sjajan govornik za plebs, ona govori sto narod misli(skoro je kao Dominus u zenskom obliku), ona je demagog, ona ima potencijal za dalji napredak....U tom smislu je potpuno razlicita od njih... To Dominu zna, dosla je pod okrilje upravo posle njegove javne pohvale u odnosu na nju... Naravno, kao i sve u ovoj zemlji i njen put zavisi od dominusa, da li ce je staviti na mesto predsednika dok on jos bude na vlasti ili ce ga ona zameniti i postati prva zena predsednik nakon njegovog odlaska(za 20ak godina),...Videcemo...

Cvijetin Milovijević je odavno prolupao.

Како мислиш да ће Вучић решити проблем председничких избора 2027. године?

Ако имамо у виду да већ одавно размишља о тој години, а он, тренутно, по Уставу, нема права да се кандидује.
Ustavnim amandmanom?

Pa da, vlada podnese amandman skupština izglasa i rešen problem.
A ovaj Alter drami, strah ga da ne ostane bez Gospodara ...
Nego, niko mi ne odgovori, zašto EX Stamenkovski, jel se razvela?
Nego, niko mi ne odgovori, zašto EX Stamenkovski, jel se razvela?
Ne znam, ne pratim toliko dnevnu politiku, možda bi to znao kolega @Alter_Ego_?

Back