Milić Vukašinović - dileja za rokenrol?

Od svih domaćih estradnih ličnosti koje sam videla uživo, na mene je ostavio najjači utisak premda nisam baš ludovala da ga slušam-generacije stoje između nas!
Ostavio je na mene utisak svetske zvezdetine koja ima u Beogradu vidikovačku krojačicu kao i ja, pa sam ustuknula-nisam poletela za autogram.
Ista nam je krojačica iskrojila stvari koje hoćemo. Ide on, kožna jakna, nitne, zvecka, sav je svetska zvezda, ali je iz Srbije! Ma svakako, zvezda jednog vremena!
Zvezdanost sam viđala, ali Milić Vukašinović-to je utisak za sebe, to je zvezdanost neke druge vrste.
:cvet: :cvet: :cvet:

Jedan od najistaknutijih pisaca hitova narodne muzike među rokerima svakako je Milić Vukašinović, nekadašnji vođa i pjevač čuvenog sarajevskog benda Vatreni Poljubac. On je napisao veći broj pesama za Hanku Paldum – „Crne kose”,”Voljela sam, voljela“, „Tražio si sve“, „Voljeni moj“, „Sanjam“. Sam Vukašinović nikada nije ni krio saradnju sa narodnjacima, a kaže da je za Hankine pjesme zaradio gomilu novca, ali je sve do zadnje pare vrlo brzo spiskao po kafanama. On je takođe autor jedne od najljepših pjesama Tome Zdravkovića „Sećaš li se Sanja“,.

Jedan od najistaknutijih pisaca hitova narodne muzike među rokerima svakako je Milić Vukašinović, nekadašnji vođa i pjevač čuvenog sarajevskog benda Vatreni Poljubac. On je napisao veći broj pesama za Hanku Paldum – „Crne kose”,”Voljela sam, voljela“, „Tražio si sve“, „Voljeni moj“, „Sanjam“. Sam Vukašinović nikada nije ni krio saradnju sa narodnjacima, a kaže da je za Hankine pjesme zaradio gomilu novca, ali je sve do zadnje pare vrlo brzo spiskao po kafanama. On je takođe autor jedne od najljepših pjesama Tome Zdravkovića „Sećaš li se Sanja“,.
E, to ga čini dr za rokenrol .... mada ... sumnjam da je ovo što si napisao istina :rtfm:

Nije Sanja Tomina pesma.
Pre Tome pevao je Semir Cerić Koke

Back