TONOLAN
Buduća legenda
- Poruka
- 29.384
Da li je Vukašinović dr za rokenrol?
Da li on uopšte zna gitaru da svira u nekom pravom smislu te reči?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao anonimus odgovorno tvrdim da sam što se tiče gitere sa njim - tu negde ... jedina razlika je da je on samozvani dr za rokenrol a ja anonimus ...nikad nisam obraćao pažnju na njega iako je bilo teško jer su ga gurali
Slusao sam ga u zivo.Super svira i gitaru i bubnjeve,a i dobro peva,ali ne one njegove pesme,za koje misli da su smesne.Da li je Vukašinović dr za rokenrol?
Jbg, on se prvi setio da se proglasi.Da li je Vukašinović dr za rokenrol?
Jel sme on tamo ... u kasabu SA?Kralj! Zbog ove!
To je njegov grad, naravno da smije, lud je za SarajevomJel sme on tamo ... u kasabu SA?
Znaš ti kakve mi imamo izvođače ... da ti um stane ... bolje od originala ... često ... ali niko nije sebe proglasio za dr za rokenrol!Slusao sam ga u zivo.Super svira i gitaru i bubnjeve,a i dobro peva,ali ne one njegove pesme,za koje misli da su smesne.
E, da, ima provala ... oko loze, maraka , naslučaćeš se bljuvotina , perverzija ...Ne znam da li je doktor ali ne sviđaju mi se njegove pesme ni njegova muzika.Ipak od njega sam čuo jedno oštroumno zapažanje "Ko ne zna s litrom loze ne zna ni s milion maraka"
Što se mene tiče neka vam ostaneTo je njegov grad, naravno da smije, lud je za Sarajevom
Pa gdje je bio u ratu?
Čudo ga nisi proglasio lošim SrbinomŠto se mene tiče neka vam ostane
Nikada, on je vašČudo ga nisi proglasio lošim Srbinom
Vi to imate običaj reći, na ovom forumu, za svakog ko voli Sarajevo.
E, to ga čini dr za rokenrol .... mada ... sumnjam da je ovo što si napisao istinaJedan od najistaknutijih pisaca hitova narodne muzike među rokerima svakako je Milić Vukašinović, nekadašnji vođa i pjevač čuvenog sarajevskog benda Vatreni Poljubac. On je napisao veći broj pesama za Hanku Paldum – „Crne kose”,”Voljela sam, voljela“, „Tražio si sve“, „Voljeni moj“, „Sanjam“. Sam Vukašinović nikada nije ni krio saradnju sa narodnjacima, a kaže da je za Hankine pjesme zaradio gomilu novca, ali je sve do zadnje pare vrlo brzo spiskao po kafanama. On je takođe autor jedne od najljepših pjesama Tome Zdravkovića „Sećaš li se Sanja“,.
A meni "Sunce grije a meni se spije"Meni je prva asocijacija na njega " Ona gleda, a ne da"
Nije Sanja Tomina pesma.Jedan od najistaknutijih pisaca hitova narodne muzike među rokerima svakako je Milić Vukašinović, nekadašnji vođa i pjevač čuvenog sarajevskog benda Vatreni Poljubac. On je napisao veći broj pesama za Hanku Paldum – „Crne kose”,”Voljela sam, voljela“, „Tražio si sve“, „Voljeni moj“, „Sanjam“. Sam Vukašinović nikada nije ni krio saradnju sa narodnjacima, a kaže da je za Hankine pjesme zaradio gomilu novca, ali je sve do zadnje pare vrlo brzo spiskao po kafanama. On je takođe autor jedne od najljepših pjesama Tome Zdravkovića „Sećaš li se Sanja“,.