Miley Cyrus

Truman

Elita
Poruka
23.391
Tek sam je nedavno otkrio. Poprilično zanimljiva ptičica na pop grani. Dobar glas, sviđa mi se boja i snaga.

Flower joj je najnovija stvar, nažalost deljenje spota nije dopušteno. Dobar spot i pesma.

Takođe njeno izvođenje Jolene mi je mnogo bolje od onog Dolly Parton
Vidim da ni ovo ne može da se linkuje.

Šta vam se sviđa od njenih stvari?

Šta znate o njoj privatno? Šta kažu tračevi?

Pruzite joj sansu. Mozda Vam se novije pesme dopadnu. z:)
ne znam...sve sto sam pustila na par sekundi su mi onako osrednje...same pesme...stvar ukusa...

Vrativsi se na Miley koju takodje ne slusam nesto...Svidja mi se Jolene i Malibu koja mi je onako rasterecujuca...

Ima medju tim pop pevacima odlicnih vokala samo mi se njihove pesmice obicno ne svidjaju...sem u kolima... :D

Tek sam je nedavno otkrio. Poprilično zanimljiva ptičica na pop grani. Dobar glas, sviđa mi se boja i snaga.

Flower joj je najnovija stvar, nažalost deljenje spota nije dopušteno. Dobar spot i pesma.

Takođe njeno izvođenje Jolene mi je mnogo bolje od onog Dolly Parton
Vidim da ni ovo ne može da se linkuje.

Šta vam se sviđa od njenih stvari?

Hana Montana

kao i Britni Spirt, Majli Sajrus je proistekla iz Dizni kanala gde su je modelirari od malih nogu. Britni Spirs kao Hana Montana je jedna od komercijalno najuspešnijih franšiza Diznijevog kanala.
st,small,507x507-pad,600x600,f8f8f8.jpg
maxresdefault.jpg

kad je krenula sa muzičkom karijerom postala je izuzetno provokativna, pogotovo seksualno

Poslednja izmena:
Једино квалитетно што је урадила у каријери је то што је питала факинг ајдола да му буде гост на концерту. Колега Канаваро је окачио.

Ok, povukle muzicke gene na caleta, kanti muzicara. ;) Majli ne treba ta genital-propelerijada na sceni, to je izvaljena fora jos od Madone.. :cool: Sestra se isto probija na svoj nacin. Da bi se neko zvao muzicarem, nije dovoljno samo da zine, ili da ima lep glas... Treba da ima neku sazrelu viziju svoje muzike. Obe cere se probijaju kroz postmoderne rusevine danasnje muzike, uz muzikalnost koju im je podario cale, oseca se da jos imaju problema da to povezu u neku zrelu i koherentnu masu (mada, mora se priznati da im i duh vremena u tome ne ide na ruku - Madona je od starta imala dobar bend i svitu muzicara, ali je kapirala i domet nekog zanra i trenda, a Ledi Gaga - multi-talentovana i sluhista, iskoristila je najbolje uz pratnju gomile producenata i uz dobar njuh za sve sto pozeli; mala digresija o jakim licnostima koji prethode Sajrusima ;)) Ipak, ako nastave ovako, verujem da ce konacno iskristalisati neki svoj zvuk, a da ne deluje kao do sada, napabirceno, dopola radjeno i nezahvalno gurnuto naprzenoj masi, da hajpuju i vade zito od kukolja.

Ok, povukle muzicke gene na caleta, kanti muzicara. ;) Majli ne treba ta genital-propelerijada na sceni, to je izvaljena fora jos od Madone.. :cool: Sestra se isto probija na svoj nacin. Da bi se neko zvao muzicarem, nije dovoljno samo da zine, ili da ima lep glas... Treba da ima neku sazrelu viziju svoje muzike. Obe cere se probijaju kroz postmoderne rusevine danasnje muzike, uz muzikalnost koju im je podario cale, oseca se da jos imaju problema da to povezu u neku zrelu i koherentnu masu (mada, mora se priznati da im i duh vremena u tome ne ide na ruku - Madona je od starta imala dobar bend i svitu muzicara, ali je kapirala i domet nekog zanra i trenda, a Ledi Gaga - multi-talentovana i sluhista, iskoristila je najbolje uz pratnju gomile producenata i uz dobar njuh za sve sto pozeli; mala digresija o jakim licnostima koji prethode Sajrusima ;)) Ipak, ako nastave ovako, verujem da ce konacno iskristalisati neki svoj zvuk, a da ne deluje kao do sada, napabirceno, dopola radjeno i nezahvalno gurnuto naprzenoj masi, da hajpuju i vade zito od kukolja.
Baš sam pomislio slušajući Jolene kako ima country glas.
Inače, kad smo kod tih modernih izvođača najbolji primer mi je Rihanna. Solidan glas (mada ima i boljih) ali je okupila ekipu ljudi koji prave dobre pesme.

Back