Milenko Perović -nemoralna etika

• Začetnik teme Začetnik teme prlee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

prlee

Aktivan član
Poruka
1.245
Ozazvao je ovaj dotični Milov petokolomaš uzbudjenje u javnosti šikaniranjem mladog asistenta i kada je to sve objavila televizija proces se ubrzao pa je za mobing okrivljen da plati štetu istom u iznosu od 350000 dinara.

Sada se taj milov crnogorac poziva na progon države Srbije zbog takve odluke.

Dakle privatizovao katedru,ubačio i sina.Pošteno zar ne?

Evo što veli na optužbe i ceo slučaj:

Za Milenka Perovića presuda za mobing predstavlja politički progon
Profesor Novosadskog univerziteta, dr Milenko Perović kazao je za Portal Analitika da je presuda Osnovnog suda u Novom Sadu kojom je osuđen za mobing i diskriminaciju – politički progon.

“Ovo je suđenje čovjeku koji je bio predsjednik Komisije za standardizaciju crnogorskog jezika i koji je predsjednik Crnogorskog nacionalnog vijeća u Srbiji. Ovo je suđenje crnogorskom jeziku”, kaže dr Perović, profesor Filozofskog fakulteta u Novom Sadu i dodaje:
“Ako krenem da komentarišem, dodatno će me rebnuti u mojoj domovini koja se zove Srbija. Zato je bolje da ćutim, dok se ne iscrpe sve pravne mogućnosti”, kaže profesor Perović.

Na pitanje da li se njegova pozicija u okruženju promijenila od kada je bio u Komisiji za standardizaciju crnogorskog jezika, Perović odgovara:

"Ovdje nikada nije bilo lako biti Crnogorac, ali postaje sve teže i teže."

da prokomentarišem...perović je jedan od tri faktora koji kako kaže standardizuju crnogorski jezik (od matičnog srpskog izmišljaju neki novi) a ostala dva člana su izvesni rvat sa zagrebačkog fakulteta i neka urkajinka-što bi reko naš narod sve moj do mojega!!!
Lijep odruštvance će im uredi novopečeni jezik đe će se nakaradno pisati Šjutr Šjedi i slične gluposti...
Drugo,na mjesto tog predsjednika nacionalnog veća crnogoraca ovdje,a kamoli na mejsto jednog od tri glavna člana tj tima za standardizaciju crnogorskog jezika nije sigurno postavljen neko ko Milu nije ni malo blizak i ko nema veze sa njegovom odlukom i planovima...

Sve je to namješteno,i biran je izrod,koji će ovdje praviti sranja a potom kada bude trebao da odgovara za to,onda će se pozvati i on na ono što Milovci trućaju godinama-"progon Srbije,zavera Srbije bla bla bla)

kaže da ovđe nikada nije bilo lako biti crnogorac?!
Ne laži peroviću vazda je bilo lako,a pogotovo što se vrlo lako sačinjavala kako i sam radiš na svojoj katedri grupa saradnika oko sebe tako što smo svi gledali da nedje se ubacimo i li nekog ubačimo koji nam je preko neke naše grane naš list i što ti ja znam...
ajde bre okupirlai smo maltene pozicije po NS-u i Beogradu ne seri tu...

Sina si ubačio avetinjo sramotna i ti sad da pričaš o nekoj etici?

Ti koj isi se drznu na vuka karadžića (koji potiče iz crne gore) ti koji si se drznu i na pisanje kojim je pisao i sam Njegoš?
ti koji ćeš pomoću rvata i ukrajinke da pokažeš kako treba da se piše u cg?

popišam ti se u etiku i u moral peroviću!

ovo što govoriš su sve obične laži,a sve za korist novaca koje primaš od Milove politike...

Pošto si ovdje šiokanirao studente,io ovim laprdanjem lagao kako ovdje nikad nije bilo lako biti crnogorac imam ti nešto reći:

treba ti ebati oca očinjega,i to ne ovdašnji Srbi starosjedeoci no mi Srbi kako laloši za nas kažu "dođoši",koji čestito živimo ovđe bez ikakvijeh problema.

I to kako si ti peroviću postao predsjednik te komisije zastandaridzaciju crnogorskog jezika,takodje treba da ispliva na vidjelo...Sigurn ote milo za svog novog "vuka karadžića" nije stavio tek tako...i ti to sigurno ne radiš (takvu skrnavštinu i blaćenje jezika od davnina) za džabe...

odavno si ti trebao daletiš odavde i to ako ćemo po etici ,dobrovoljno...ne sviđa tiose Spski jezik,koriguješ ga menjaš ga? Pa koji moj ćeš u srbijio zaradjivat veliku platu,osnivat svoje neke "privatne" katedre sa sinovima prijateljima kumovima,njihovim kumovima....?!?!?!?1

barabo jedna prodana!!!

ja imam rođake i prijatelje u cg profesore Srpskoga jezika,koji su ugledni ljudi i fakultete završavali sa visokim ocjenama,koji se smiju na te tvoje prijedloge i tu sprdačinu od crnogorskog jezika...
iako su mnogi od njih glasali za crnu goru i nezavisnost nijednog trenutka ne brkaju babe i žabe,oko jezika i nazivjau ga srpskim !
Ono što su studiral ii završili!

No je milo pored tih svojih profesora književnosti morao po dijasporama da nadje tebe,i još onog rvata u zagrebu i ukrajinku da bi takva nakaradna komisija sačinila standardizaciju crnogorskog jezioka?

kako te bre ni malo srma nije biti ovdje?!
IOdi kod miola barabo!
Sad si se dosjetio da je to udar srbije,progon?

Pa što si i očekivao takvim posotupcima?

ne blati nama ostalima koji smo rodom iz Crne Gore ime i čast nesoju jedan...

ovdje baš ansuprot tvojim lažima lako biti crnogorac (iako ja to niejsam već sam srbin9 no želi mreći svakom iz crne gore je lako živjet i radit ovdje...Ajde bre ocati iskvarenog ebem,mi bar smo ovdje činjevši jedan drugom više zaposjedlai grad no novosadjani koji korijeje vuku od davnina ovdje...

I ti sad našo pričat o progonu države?!

to ti stalno priča tvoj donator Milo,o neki mstalnim progonima beograda i nejgovim zaverama protiov crne gore i crnogoraca...

Pi!!!!

"To je klasična sačekuša i namještaljka za čovjeka koji je normirao crnogorski jezik, sve vam je jasno. Šta se drugo može očekivati u zemlji Srbiji u valovima užasnog anticrnogorskog animoziteta nego to? Prema tome, sve ovo je u najdirektnijoj vezi sa mojim angažmanom u Crnoj Gori", kazao je Perović za podgorički radio Antena M.

talas užasnog anticrnogorskog animoziteta? Ne kaže se val avetinjo nego talas...To si sigurno poprimio od drugog člana te komisije za promjenu srpskog jezika ucrnoj gorin,koji je rvat iz zagreba...

Ovo što je rekao je tipično Milovo bla bla bla o zavjerama beograda...kako b isačuvali svoju stolicu a opoziciju crne gore nazvao srpskim agentima i produženom rukom beograda...

I što ćeš tio ovdje fukaro milova?!

Јаојјјјјјј.. ђубре једно мафијашко комунистичко - ПА ТУКАО БИХ ГА ДОК СЕ НЕ УСЕРЕ... џукела једна - па овде у Србији се не може живети од Миловог "кадра" А ТА СТОКА ТРТЉА О ПРОГОНУ - п... .му материна........

da eremita...i viđi što je još prije lajao,na primjer protiv Amfilohija koj ise suprostavio rušenju srpskog jezika idonoenju nekih novih slova iriječi i tzv crnogorskog jezika...

Profesor dr Milenko Perović, član komisije za standardizaciju crnogorskog jezika, izjavio je da su neprihvatljive kritike mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija na račun donošenja zakona o uvođenju crnogorskog jezika u obrazovni sistem Crne Gore.
Perović smatra da uvođenje crnogorskog jezika kao službenog ne može biti uzrok podela u Crnoj Gori, a da se crkva ne bi smela baviti državnim pitanjima. (a on se sme baviti državnim pitanjima?,pa nekide odavde u tu državu onda)

Perović je kazao da bi u krajnjoj liniji bilo veoma zanimljivo kada bi to svešteno lice "povuklo svoju firmu iz Crne Gore".
"Da vidimo da li bi to povećalo ili smanjilo podele u Crnoj Gori. Ja mislim da bi suštinske podele u Crnoj Gori prestale nestankom te firme", kazao je Perović.
Skupština Crne Gore usvojila je početkom meseca izmene i dopune Zakona o obrazovanju, kojim je crnogorski jezik uveden u obrazovni sistem počev od ove školske godine.

Eto pozivao je i na nestanak Amfilohija iz crne gore obrazlažući da bi sve podele u crnoj gori u stvari nestale onim danom kada bi nestalo Srpske pravoslavne crkve...
dakle za sve mu podjele kao i Milu kriva Srbija i sve srpsko pa i srpska crkva...

Pa šta ćeš ovdje onda izrode?
Milov plaćenik u baraba!!!

Ми смо криви ЈЕР МИ ТРПИМО МИЛОВА ЂУБРЕТА - прво нас тај мафијаш пљује из ЦГ а онда се одавде јавља олош који ужива у тој истој Србији да и они пљују по Србији - МИ СМО КРИВИ.........

Ми смо криви ЈЕР МИ ТРПИМО МИЛОВА ЂУБРЕТА - прво нас тај мафијаш пљује из ЦГ а онда се одавде јавља олош који ужива у тој истој Србији да и они пљују по Србији - МИ СМО КРИВИ.........

Apsolutno...Taj ološ je u katedru ubacio i sina,i ko zna čijeg sina..kumovog kuma i njegovog košiju i njegovog sina...
Da svi crpe Srbiju dok na sav glas,ve srpsko optužuju za problem u crnoj gori i čak predlaže da bi nestankom Srpske pravoslavne crkve nestali svi problem iu cg...
za svaki problem oko čega se neko ne slaže u crnoj gori,i za svu opoziciju im je kriva srbija...

Dakle što će ovo govedo ovdje?!

Mi smo krivi no ko drugi?

deportacija momentalna milu,pa nek ga milo poput ostali pseta drži kraj sebe i hrani...

Perović je na tribini Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) "Kosovo kao alibi" ocenio da nikoga ne treba da iznenadi ukoliko nakon Kosova novi izgovor za izazivanje sukoba i podela u samoj Srbiji postanu Vojvodine i Sandžak.
Filozof Milenko Perović izjavio je večeras u Kuli "da beogradska nacionalistička elita neće prezati od daljeg cepanja Srbije ni nakon gubitka Kosova".

Eto po fukari cepanje srbije čini beogradska nacionalistička elita....

Ovaj mnogo se,re...al mnogo

njemu nije kriv zukrolić no beograd sam cjepa svoju državu i to sa svojim srpskim naiconalistima...

zar sme profesor univerziteta da politicki javno istupa na ovakav nacin..??
posto nisam bas bio od pocetka u toku---ako sudjenje traje celu godinu i tek sad doneta presuda...kad je on napravio taj crnogorski jezik da sad moze da tvrdi da je politicki progonjen..??

Perović je rodjen u Srbiji , a to što se zalaže za nezavisnu Crnu Goru mu je samo plus .

Perović je rodjen u Srbiji , a to što se zalaže za nezavisnu Crnu Goru mu je samo plus .

da . Al se njegovi zemljaci zalazu i za odvajanje Vojvodine od Srbije . Sa sve gospodarom na celu . Njegov rodjak Bata Kan-Kan , primitivac i turbo sund persona finansira sve separatisticke struje u Vojvodini i to gospodarevim novcem od raznih svvercova i muljacina .

da . Al se njegovi zemljaci zalazu i za odvajanje Vojvodine od Srbije . Sa sve gospodarom na celu . Njegov rodjak Bata Kan-Kan , primitivac i turbo sund persona finansira sve separatisticke struje u Vojvodini i to gospodarevim novcem od raznih svvercova i muljacina .
Ne finansira Bata Kan Kan nikoga , niti ima veze sa politikom , to su izmislili krugovi bliski SPS-u i jugo-hrvatskom FK Partizan da opravdaju onu kradju u Kupu Srbije ,kao i da opravdaju sveopštu centralizaciju protiv koje se sve više ljudi buni . Jeste on bio kriminalac , jeste poreklom iz CG i jeste vizuelno cirkuzant , ali se nikad nije politički izjašnjavao i nikad nije bio blizak sa autonomašima , ili bilo kojom partijom, bar ne po pitanju separatizma i neke druge ideologije . On saradjuje sa svim političarima onoliko koliko mu je potrebno da legalizuje i proširi svoje poslove , a najviše stvari je pokupovao po Novom Sadu i postao "ugledan" biznismen i hotelijer , u vreme kada je u državi bio na vlasti Koštunica , a u gradu SRS i DSS .

давидовић је побегао у италију после оне намештаљке са фоткама
а и црна гора није више црна гора него монтенегро
све у свему, закључак изведите сами

Нормално да је побјего кад у својој Србији има мања права од сваке нормалне (националне) и ненормалне (сексуалне) мањине...

Нормално да је побјего кад у својој Србији има мања права од сваке нормалне (националне) и ненормалне (сексуалне) мањине...
Jeste normalno , da iako je pod krivičnim postupkom i iako je za njega čula cela zemlja , da dobijer italijansku vizu na neograničeni boravak , u vreme kada su studente , lekare , naučnike i profesore univerziteta odbijali za vize ili im davali tačno u minut koliko ostaju . :mrgreen:

Тај Перовић је спрдња, то је неморални човек прве категорије,фукара. Прима плату на државном универзитету а пљује у Србију у којој живи. Чак се залаже перфидно за Милогрце и неки језик.. И овај Бата Кан-Кан, који је Милов рођак ради испод жита као неутралан ,али испод ради ли, ради. Такви на изглед кловнови завршавају највеће превре, јер им је у залеђини Милова мафија и кумови. Црна Гора живи од Србије и даље од сплеткарења , завађају ове, потпаљују аутономаше, отимају фирме и врше дистрибуцију свега....

Перовић је обична црногоријанска јајцара, нека иде у Милогорију па нека лаје тамо.

Углавном ово дукљанско ђубре треба протјерати са факултета, па и из Србије!
Он нашао да измишља неке нове језике попут дукљанског???

ГЊИДА КОМУНИСТИЧКА (како му рече Горан).

Back