gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Od moljca možeš svašta da naučiš, ne zezam seTo nisam znao..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od moljca možeš svašta da naučiš, ne zezam seTo nisam znao..
Mogu i od tebeOd moljca možeš svašta da naučiš, ne zezam se
Ne kao od moljca ako na isto mislimoMogu i od tebe
HahahahNe kao od moljca ako na isto mislimo
Mada I to što ti misliš... Ne znam jel voli Moljac dečakeHahahah
Izvini, dečko, jel se znamo miti samo na to mislis
nikakoIzvini, dečko, jel se znamo mi
Ne znam, al ja znam da volim zene. Bas kao ti maco grrrMada I to što ti misliš... Ne znam jel voli Moljac dečake
Ne vidim šta piše na ignoru siNe znam, al ja znam da volim zene. Bas kao ti maco grrr
Pa steta za tebe..Ne vidim šta piše na ignoru si
Mile, carina... Volim muziku, šta ću, svaštosluš sam, naročito kad se neka čaša više dolije , ali trešina koju Mile baci je treš za 10 medalja, i to treba zaštititi kao nacionalno blago jer
nigde u svetu ne postoji lik koji treš mjuz donosi a la bisere kao Mile, i to pred... pogađate nastavak!
Živeo, zdrav bio, ne može toliko novih varijacija pesme da snimi koliko mi možemo da reagujemo u fazonu-''moja pesma'', ruke gooore!
Čoveku je srednje ime atmosfera, tako da Mileta niko ne sme da dira, može samo da sluša ili produži dalje kao neki mekušac!
Lemi je dobar za bilo koja vremena, molim da to ne omalovažavate, glaščina radi posao, na crtu Miletu niko ne sme!lemi je bio dobar 80ih uostalom ko i tarmi ricmi i cijela ta ekipa
jedino mile bas osto isti u produkciju a svi ovi sto ih nacinio pjevacima presli u turbo dzihad
pa ne pjeva vise na taj glas a tekstovi i spotovi nebo i zemljaLemi je dobar za bilo koja vremena, molim da to ne omalovažavate, glaščina radi posao, na crtu Miletu niko ne sme!
Nego na koji?pa ne pjeva vise na taj glas
fejk je sve to otkad otiso od juznog vjetraNego na koji?
Mile Kitić JE Južni vetar danas, kaj ti zamišljaš?fejk je sve to otkad otiso od juznog vjetra
juzni vetar danas skoro ne postoji izdo jasar a prije toga neso markovic ovu pjesmuMile Kitić JE Južni vetar danas, kaj ti zamišljaš?
Čovek je doneo Južni Vetar kako je najbolje znao, a to je odlično,to je to...