Mile Kekin objavio spot za urnebesno apokaliptičnu pesmu "Zubić vila"

ambidekster65

Legenda
VIP
Poruka
71.055
Boris-Greiner-850x550.jpg

Mile Kekin je skinuo još jedan singl sa nedavno objavljenog, odličnog i vrlo hvaljenog albuma “Nježno đonom“.​

Radi se o pesmi „Zubić vila“, koja, iako razdragana i aranžmanski razigrana, sa sobom nosi snažnu društvenu poruku.

To je najzabavnija apokaliptična pesma ikad napisana, a mogli bismo je opisati kao lekovito blesavu kompoziciju o vremenu u kojem je moguće da se Donald Trump i Forrest Gump nađu u istoj strofi sa Zubić vilom, dok ih u stopu prati dragi Bog i vojska online hejtera.

„Zubić vila“ je pesma koja je posebna po mnogo čemu, a najviše po tome što se po prvi put na velikom ekranu u jedoj od glavnih uloga našla i jedanaestogodišnja Miša Kekin.

Mislim da dečija naivnost i najbolje ocrtava glupost nas odraslih – komentarisao je Mile.

Mile Kekin - Zubić vila (Official Video)​

Svoju glumačku i pevačku premijeru Miša je odradila kao pravi profesionalac i pesmi dala poseban finalni poen, a je li „Zubić vila“ napokon dobila krila pogledajte u urnebesnom spotu koji je režirao Mark Mrakovčić.

Spot potpisuje producent albuma ‘Nježno đonom’ i član mog novog sastava Mark Mrakovčić koji se pri izradi uveliko služio AI programima jer veruje da veštačka inteligencija najbolje prikazuje nedostatak one ljudske – rekao je Mile Kekin.

Album „Nježno đonom“ slušajte na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/njezno-donom

Pogledajte prilog 1372358

Mile Kekin je skinuo još jedan singl sa nedavno objavljenog, odličnog i vrlo hvaljenog albuma “Nježno đonom“.​

Radi se o pesmi „Zubić vila“, koja, iako razdragana i aranžmanski razigrana, sa sobom nosi snažnu društvenu poruku.

To je najzabavnija apokaliptična pesma ikad napisana, a mogli bismo je opisati kao lekovito blesavu kompoziciju o vremenu u kojem je moguće da se Donald Trump i Forrest Gump nađu u istoj strofi sa Zubić vilom, dok ih u stopu prati dragi Bog i vojska online hejtera.

„Zubić vila“ je pesma koja je posebna po mnogo čemu, a najviše po tome što se po prvi put na velikom ekranu u jedoj od glavnih uloga našla i jedanaestogodišnja Miša Kekin.

Mislim da dečija naivnost i najbolje ocrtava glupost nas odraslih – komentarisao je Mile.

Mile Kekin - Zubić vila (Official Video)​

Svoju glumačku i pevačku premijeru Miša je odradila kao pravi profesionalac i pesmi dala poseban finalni poen, a je li „Zubić vila“ napokon dobila krila pogledajte u urnebesnom spotu koji je režirao Mark Mrakovčić.

Album „Nježno đonom“ slušajte na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/njezno-donom

Nisam se još nakanila da preslušam ovaj album.
Nije loša ova ...

I meni je Kekin bio apsolutno neslušljiv na prvu...trebalo mi je vremena da se naviknem na njegov glas koji mi baš ne leži.
Ima Pivo dobrih stvari, pogotovo s početka karijere.
Neki moji poznanici slusaju pivo i dobri su im.
Meni ne.Ni prije ni sada.
Licno nikada ne bih nista ni slusao od Kekina ,ali ga 202-ka redovno pusta.

Neki moji poznanici slusaju pivo i dobri su im.
Meni ne.Ni prije ni sada.
Licno nikada ne bih nista ni slusao od Kekina ,ali ga 202-ka redovno pusta.

Mene su mlađi naterali, najpre je počelo silom pa smo nekako došli do milom :)
Imaju stvarno dobrih stvari, ali vaistinu se na kekinov glas treba navići.
Njega sam prihvatila i navikla, dok recimo Massima nisam nikako mogla.Njegov glas mi ubije sve u pesmi.

Obožavam ovu stvar s Josipom.Ruku na srce, Josipa je iznela pesmu na sam vrh...

Mene su mlađi naterali, najpre je počelo silom pa smo nekako došli do milom :)
Imaju stvarno dobrih stvari, ali vaistinu se na kekinov glas treba navići.
Njega sam prihvatila i navikla, dok recimo Massima nisam nikako mogla.Njegov glas mi ubije sve u pesmi.

Obožavam ovu stvar s Josipom.Ruku na srce, Josipa je iznela pesmu na sam vrh...

Josipa je stara legenda.
Nju sam mogao da slusam kao mladji.Sada pop muziku bas slabo slusam.Samo kada pustaju na pomenutoj r.stanici.Mada cesto,kada puste neke izvodjace npr.Bajaga,sarajevski i hrvatski pop gasim uredjaj na 5 min.

Back