Милановић: Отели смо Косово од Србије, ми Србе нисмо мрзели као Украјинци Русе

Frtajler

Buduća legenda
Poruka
37.923
А не, тек када последњи усташа оде онда је време. Јер да се поново појаве Срби, поново би се код вас пробудио тај кољачки инстинкт који је у сржи конвертитског комплекса којег као бивши Срби имате. Поново бисмо вас васкрсли јер бисмо вам дали смисао постојања. У преводу, сјајан посао радите сами себе да протерујете из сопстене државе, ја ту ништа не бих дирао.
Znači osvajao bi junački vekovne teritorije tako da pričekaš da se teritorij isprazni jer frka.
Odličnu ideju si dao za povratak na Kosovo

Poruka
7.620
Хрватски председник Зоран Милановић рекао је да је Косово отето од Србије. То смо урадили ми и међународна заједница, рекао је Милановић новинарима у Петрињи говорећи о рату у Украјини и сличностима између Крима и Косова и Метохије.

Милановић је рекао да Србија и Русија нису исто.
Док не схватите да Србија и Русија није исто? Да је то нажалост болна чињеница и опасност. Анектирали смо Косово. Ми и међународна заједница. Узето је од Србије. Ко је то направио него ми? Јесмо признали Косово? Није анексија, него отимање. Како се то зове? Екстракција. Није шија, него врат. Ово није довођење у питања Косова, него целог концепта", рекао је Милановић.

Према речима Милановића, у питању је концепт у којем неко мисли да има право.Тако и Крим - Крим више никада неће бити Украјина. То говоре водећи немачки генерали", рекао је Милановић и додао да тамо гине хиљаде људи.

Поручио је да је "Русија опасна земља" и да то, како је казао, нико не разуме.

"Упоређујете ми Србе, ове опанчаре који су се ту побунили са светском нуклеарном суперсилом. Сулуде емоције и мржња Европу воде у велику опасност", рекао је Милановић на испраћају контигента хрватских војника у мисију НАТО у Литванији.

Рекао је да је чињеница да Украјинци патолошки мрзе Русе, то је чињеница, уз тврдњу да "Хрвати нису толико мрзели Србе", колико, како наводи, "ови тамо мрзе Русе".Путин и ти људи су до јуче били кул. Остваривали су се на рангу највише немачке политике. Одједном, то су највећи непријатељи...Немачки тенкови у Русији? Сретно с тим, сретном с тим", каже Милановић.

На подсећање новинара да су његове процене биле погрешне о Украјини када је тврдио да Русија никада неће напасти Украјину, јер нема довољно војника, Милановић понавља да је то тачно.

"Нема довољно. То је била лоша одлука Русије јер су мислили да ће се власт (у Украјини) распасти. Улазимо све дубље у сукоб са суперсилом. Знате како они на крају губе рат? Тако да на крају користе нуклеарно оружје", казао је Милановић и додао да покушава да отвори очи другима јер, како каже, "срљамо у рат са суперсилом".Видим шта се догађа и истакао да "сулуде емоције воде Европу у нешто са чим неће моћи да се носи", пренели су хрватски медији.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/s...c-kosovo-rusija-ukrajina-srbija-hrvatska.html

Мене он из дана у дан изненађује. Чуди ме да смије баш овако отворени да прича.
E nek si i ti otvorio temu z:lol:

Sta reci... dobro,Zoka pocesto daje izjave koje se bas ne mogu cuti,mozda rijetko,od nekog precednika eu drzave.Medjutim aj sto se to nekom dopadne al sto se toliko upljuju i uzruju ove mukice i tugice oko toga ,ili npr oko nekih izjava Orbana itd...e toe bas zanimljivo ne z:lol:

MOST6

Elita
Poruka
23.659
1675167481-shutterstock_663314425aa-750x422.jpg

Pripremaju Milanović i Plenkovič pobjedu u bilo kojem slučaju, tko god da pobijedi u svijetu. Jedan za Amerikance i EU, drugi za Ruse. :mrgreen:

fobos11

Iskusan
Poruka
5.786
Znači osvajao bi junački vekovne teritorije tako da pričekaš da se teritorij isprazni jer frka.
Odličnu ideju si dao za povratak na Kosovo
Јесам, дао сам одличну идеју. Јер осим вас покатоличених, једини који у тој мери бежи од самих себе су арнаути. И они празне Косово брже и више него да их Слоба јури. Да смо ову тактику знали и вама и њима бисмо све препустили, до сада бисте сами себе протерали од вас самих. Јер ваљда сте и једни и други такав шљам да вас је једино мржња према Србима хранила и дала вам смисао постојања. Сада Срба скоро да више нема, па нема разлога ни ви да остајете на територијама које мислите да су историјске ваше. Зато правац Ирска, Аустрија, Немачка, чишћење столова, вожња камиомна, неговање старих. То вам је будућност.

Frtajler

Buduća legenda
Poruka
37.923
Јесам, дао сам одличну идеју. Јер осим вас покатоличених, једини који у тој мери бежи од самих себе су арнаути. И они празне Косово брже и више него да их Слоба јури. Да смо ову тактику знали и вама и њима бисмо све препустили, до сада бисте сами себе протерали од вас самих. Јер ваљда сте и једни и други такав шљам да вас је једино мржња према Србима хранила и дала вам смисао постојања. Сада Срба скоро да више нема, па нема разлога ни ви да остајете на територијама које мислите да су историјске ваше. Зато правац Ирска, Аустрија, Немачка, чишћење столова, вожња камиомна, неговање старих. То вам је будућност.
U redu je dečko, opusti se. Dobio si po repiću i od jednih i od drugih, pomiri se s time, život ide dalje. Nema smisla da toliko pištiš oko prošlosti, nikakve koristi od toga.

fobos11

Iskusan
Poruka
5.786
U redu je dečko, opusti se. Dobio si po repiću i od jednih i od drugih, pomiri se s time, život ide dalje. Nema smisla da toliko pištiš oko prošlosti, nikakve koristi od toga.
Не знам о чему причаш, шта сам од кога добио. И не причам о прошлости, ваљда ниси баш толико глуп да видиш. Причам о садашњости и будућности. А то значи да сами бежите од себе, јер сте олош какав јесте. Срба више нема да вам дају смисао постојања. Зато вас је у последњих десет година скоро пола милиона мање и тај тренд се наставља. Зашто не бих са задовољством посматрао тај суноврат једног народа који је мислио да ће му сванути само када протерају и побију Србе на својој територији.

ИПХ ЗИЛОТ+

Ističe se
Poruka
2.283
Boze dragi Natasa, smiri se molim te, srce ce te.

Ugasi komp, izadji napolje, proseci, odi do kladionice.
Ако твој шарм не пригуши илузорно лудило око Милановића, нико неће...

Само преди, преди, другачије не вреди:zimag:

Kroasanije

Iskusan
Poruka
5.175
Si siguran da već nije ovde prisutan?
Ne sasvim moram priznati, imam i par sumnjivaca. Sasvim sam uvjeren da je odgledao sve epizode večernje škole a umjereno siguran da trola po forumima. Znam iz prve ruke da dok je bio premijer da je u uredu igrao igrice. Psiho profil je taj, nema greške.

đavolčić

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.901
Ma ne. I jedni i drugi su proterali Srbe. I to u velikom broju. I logično da se pojavi višak imovine i praznih imanja.

GeorgeV

Buduća legenda
Poruka
30.499
Ne sasvim moram priznati, imam i par sumnjivaca. Sasvim sam uvjeren da je odgledao sve epizode večernje škole a umjereno siguran da trola po forumima. Znam iz prve ruke da dok je bio premijer da je u uredu igrao igrice. Psiho profil je taj, nema greške.

A vidi, realno je irelevantan i on, i to što priča, ali je zabavan... :lol:

fobos11

Iskusan
Poruka
5.786
Ma ne. I jedni i drugi su proterali Srbe. I to u velikom broju. I logično da se pojavi višak imovine i praznih imanja.
Нема ово везе са тим. Сврха постојања хрвата је оптерећеност Србима. Као конвертити, односно бивши Срби, они највише мрзе оно што су некад били. Тако то иде да би доказао нови индентитет. То ти постане део карактера, патологије. Онда кроз историју, никада нису имали државу већ су увек ратовали за неког другог, у преводу нису државотворан народ, отвори им се шанса за независност. Подржи их буквално цео свет. Успеју да протерају Србе, добију земљу у границама у којима нису сањали, етнички скоро потпуно чисту. Дакле небо је граница да живе животом каквим су маштали.

А шта се догађа? Из такве државе беже главом без обзира. Ако узмемо само последњих десет година, скоро пола милиона их је мање. У апсолутним бројкама већи је нестанак него нас Срба у истом периоду. Уз напомену да смо ми и даље неки реметилачки елемент, бомбардовани, са уништено привредом коју за разлику од њих, нико из света није давао паре да се обнавља, да нисмо у ЕУ, да нам је стандард слабији, да смо губитници ратова итд итд... Уместо нас да буде драстично мање, догађа се да је Хрвата драстично мање. Ако се упореди од 2000. године, дакле и у том периоду када није било рата, њих је скоро милион мање.

Буквално беже, горе него пред артиљеријом од њих самих. Чак и данас све што не функционише често се окриве Срби, иако Срба скоро да више нема. Привиђају им се четници, орјунаши, Пуповац је тамо нови Дража иако је максимално кооперативан Србин. Једноставно немају ту српску претњу, немају више фактор који их уједињује. Сама њихова власт их је натерала да главом без обзира беже из сопствене земље.

Исто је на Космету, где шиптари масовно беже са те територије за коју су ратовали и где су се толико радовали када су је добили на поклон.

Али и Хрвати и Арнаути сада тек уче, да је рат за неку територију скроз друга ствар од управљања том територијом.

Kroasanije

Iskusan
Poruka
5.175
A vidi, realno je irelevantan i on, i to što priča, ali je zabavan... :lol:
Realno, irelevantni smo mi svi ovdje na potezu Triglav-Plovdiv. Tako da nam jedino preostaje zabava a to ovaj isporučuje.

Relevantan je Čiča Džo, Vlade koliko toliko (naročito ako oće da nas urniše so raketle) i brat Ši. Ostalo je sve za šminku.

GeorgeV

Buduća legenda
Poruka
30.499
Realno, irelevantni smo mi svi ovdje na potezu Triglav-Plovdiv. Tako da nam jedino preostaje zabava a to ovaj isporučuje.

Relevantan je Čiča Džo, Vlade koliko toliko (naročito ako oće da nas urniše so raketle) i brat Ši. Ostalo je sve za šminku.

Otprilike tako. Ovde se, na kraju, igra onako kako Amerikanci sviraju.

Urvan Hroboatos

Veoma poznat
Poruka
10.680
Blebetanja na stranu, Malić je vjerojatno u pravu.
A to znači da je Milanović ruska marioneta jer je upleten u poslovni kriminal, a Rusi vjerojatno imaju dokumente kojima ga drža za yaya jer bi ako ih Hrvatska i institucije EU dobiju, mogao završiti na višegodišnjoj robiji.

Nema tu ništa više ni dublje. On je bio kriminalac kao premijer, a od onda je samo progredirao (što li je samo radio kao savjetnik u Albaniji?).

Tu je sigurno u vezi i onaj Dalmoš koji je 2. čovjek Rosnefta.

a bre Milun

Buduća legenda
Poruka
27.346
Američkog faktora nije bilo 1941
pa englezi i amerikanci su se klali po americi krajem 18-tog veka a od pocetka 20-tog veka su najbolji saveznici.
Zabunu unosi cinjenica da su i jedni i drugi, kao i mi i hrvati i siptari, ukrajinci...............zrtve sahovske igre svetskog jevrejskog hegemona Rotschilda.
Jasenovac ne pripisujem hrvatima vec Rotschildovim sluzbenicima...........kao i ovo u Ukrajini. Nisu krivi ni NATO ni amerika ni engleska ni Berbokova ni Zelenski.........................ali ih treba ukloniti jer su , sluzeci Rotschildu, velika opasnost po svet.
Kao sto je i moj stav prema hrvatima, kosovksim , albancima...........nemam ama bas nista protiv njih ali njihova tolerancija svojih politicara koji ih prodavaju americkim, odnosno Rotschildovim interesima, daje mi obavezu da ih smatra krvnim neprijateljima moje dece i mog naroda.
Nije problem neovisna Hrvatska, Kosovska drzava...................PROBLEM JE NATO ODNOSNO, AMERIKA CIJIM INTERESIMA SLUZE HRVATI I SIPTARI.

Straks92

Legenda
Moderator
Poruka
66.443

"SRBIJA JE PREVARENA LJUBAVNICA" Novi Milanovićev šou! Posuo se pepelom zbog izjave o "otetom Kosovu": Pa, je l su ga Srbi sami dali? Nisu! A, sad će morati DA GA PRIZNAJU

Samo dva dana pošto je uzdrmao region izjavom o "otetom Kosovu", hrvatski predsednik Zoran Milanović opet se oglasio kako bi pojasnio šta je hteo da kaže tom tvrdnjom. Kao i što se očekivalo, nije mu dugo trebalo. Ovog puta se posuo pepelom i poslužio se alanfordovskim objašnjenjem da smatra da je "Kosovo oteto Srbiji", jer je činjenica da ga "Srbija nije dobrovoljno dala".

https://www.blic.rs/vesti/svet/mila...=push&utm_campaign=2023-02-01-SRBIJA-JE-PREVA

ИПХ ЗИЛОТ+

Ističe se
Poruka
2.283
Ок... Свако изврће причу дебила како му одговара... Ником ништа