Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 22.683
da hrvatska udba nije izvršila agresiju na grčke navijače, ne bi bilo ikakvog "silovanja"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da sumiramo.
7 izbodenih Purgera, nijedan grk.
100 Purgera u zatvoru, nijedan aekov grk.
Purgeri nosili crne majice, osoba koja udara nesretnika palicom nosi crvenu majicu.
Pokojnik je bio ultras aeka i sudjelovao je u dogovorenoj šori.
Nema nijednog dokaza da su ga ubili Purgeri. Dapače.
Djevojčicu od 13 godina nisu razbili Purgeri i ne bore joj se za život. Laž i izmišljotina.
Grčka policija pustila Purgere do stadiona da se pošoraju sa aekovim grcima.
Grčka policija pakuje Purgerima ubojstvo. Čeka se fantomski dokaz.
100 Purgera drže u zatvorima bez dokaza.
C.p:
Iako imam sve nagore mišljenje o huliganima, u Hrvatskoj su noževi rijetkost među navijačima, da ne kažem nepostojeći.
Također nikad nitko nije poginuo u međunavijačkim obračunima u Hrvatskoj.
S druge strane imamo Grčku gdje su noževi normala, gdje su gostujući navijači već desetljećima uvijek zabranjeni i gdje svake godine ginu u primitivnim navijačkim okršajima. Također cijeli taj kvart gdje je AEKov stadion je nekakvo leglo anarhista, bezzakonja gdje se često bodu ljudi noževima kao u nekim migrantskim naseljima zapadne Europe.
I onda ti Grci krive BBB za nešto i prikazuju njih i Hrvate kao divljake. Stoka primitivna.
Da, BBB su išli tamo iako su znali da neće moć na utakmicu. Išli se družit s navijačima Panatinajkosa i tuć s ovim AEKovcima ali nisu išli ubijat ikoga, a ova stoka primitvna izvadila noževe. Tako da puna podrška BBBovcima od mene iako kao što rekoh ne volim općenito navijače.
Ви се овде бавите Милановићем, и његовим лапрдањем, а на БББ дјечаке у Грчкој сте заборавили...
А њима је ипак најтеже.
Или можда није.
Potvrda onoga što smo mi -U-staše i mali dio četničadi tu na forumu pokušavali objasniti ostaloj četničadi; da -U-staški huligani ne nožekaju, ali mora -U-staša biti kriv, pa da sve i Svemir prstom upire u krivnju genetskog Turčina, koji se pod plaštom kršćanske vjere prodaje za bijelca.Znači ipak je Grk ubio Grka, kao što su BBB-i i govorili. Drago mi je da boysi nisu krivi, ali ipak išli su tamo na fajt, pa su u neku ruku i dobili to što su tražili (zatvor).
Nemaju Tihi, ne pada im dlaka s glave tamo, a na moju veliku žalost, još malo će doma.sta je sa uhicenim Rvatinama?
Imaju li i dalje redovan seks u zatvorima?
Ja bi iskreno volio da ih tamo buksaju u zatvor.Gle, niti znam, niti me zanima. Što su išli tamo. Ali to njihovo će završiti. Ali tvoje neće nikada!![]()
Ah da, "genetski Turci",koji su izmislili civilizaciju,nasuprot ponosa bijele rase Rvata,koji su izmislili srbosjekPotvrda onoga što smo mi -U-staše i mali dio četničadi tu na forumu pokušavali objasniti ostaloj četničadi; da -U-staški huligani ne nožekaju, ali mora -U-staša biti kriv, pa da sve i Svemir prstom upire u krivnju genetskog Turčina, koji se pod plaštom kršćanske vjere prodaje za bijelca.
Eto, sada kada su stvari razjašnjene i istina izašla na vidjelo, pripadnicima BBB-a šaljem tople pozdrave uz želju da ih Grci strpaju na 20 godina stroge robije.
Pogledajte prilog 1444441
Više ja imam veze s antičkim Grcima nego taj ciganluk koji danas tamo živi.Ah da, "genetski Turci",koji su izmislili civilizaciju,nasuprot ponosa bijele rase Rvata,koji su izmislili srbosjek
Ma nemamo ništa. Išli su na fajt sa sebi istima. Ni ti Grci nisu ništa bolji od njih. Dogovorena makljaža. A tko zna da li je i među tim "navijačima" AEK-a bilo i Srba koji su jedva čekali fajt s Boysima.Ja bi iskreno volio da ih tamo buksaju u zatvor.
Ajmo realno i bez troleži - šta ti, ja i bilo koji drugi koji normalno živimo, radimo, nismo kriminalci, imamo od toga da nam vrate taj zgubidanski ološ?
Grčki medij: Uhićen navijač AEK-a zbog ubojstva Michalisa
GRČKI medij Zougla neslužbeno doznaje da je uhićen grčki državljanin kojeg se sumnjiči za umiješanost u ubojstvo navijača AEK-a Michalisa Katsourisa za vrijeme sukoba s članovima Bad Blue Boysa u Ateni.
Prema informacijama koje je Zougla saznao od izvora u ministarstvu, radi se o vlasniku noža koji je pronađen na mjestu ubojstva Michalisa Katsourisa. Radi se o osobi koja je od ranije poznata policiji, a atenska policija navodno ima dovoljno dokaza da mu se odredi istražni zatvor.
...
https://www.index.hr/mobile/vijesti...jegovim-nozem-je-ubijen-michalis/2511229.aspx
Znači ipak je Grk ubio Grka, kao što su BBB-i i govorili. Drago mi je da boysi nisu krivi, ali ipak išli su tamo na fajt, pa su u neku ruku i dobili to što su tražili (zatvor).
Pogotovo ako za ministra vanjskih poslova imaš jednog Grlić-Radmana, kojem po privlačnosti ni Apolon nije ravan.Sve može ako se imaju dobri argumenti..
Pogotovo ako za ministra vanjskih poslova imaš jednog Grlić-Radmana, kojem po privlačnosti ni Apolon nije ravan.
Teško da postoji žena na svijetu kojoj se pri pogledu na ovog gospodina ne osuši grlo, zbog toga što se sve vlažno u njoj slilo među noge.
![]()
Dobro Nataša, da li si ti krštena?
Šta Njemačka ima raditi usluge Hrvatskoj, pa nije li valjda obrnuto?Ne budite strogi
On samo grdan nije znao kako da se zahvali za još jednu uslugicu Nemačke svojoj odanoj Croejši.. malo pritisla i eto kako se ispostavi da je Grk na Grka udario.
Istina je ono što se dogovorimo ili ono što neko kaže da treba biti,
Šta Njemačka ima raditi usluge Hrvatskoj, pa nije li valjda obrnuto?
Stvarno misliš da je nožinu potegnuo -U-staša, a ne Turčin pravoslavne vjere?
Pojma nemam da ti kažem iskreno (u vezi duplih prezimena), ali eto ispalo da je -U-staša kriv jedino za divljanje, palež, nasilje i batinanje.Uzgred koja je to fora kod hrvatskih likova da imaju davojna prezimena?
Pojma nemam da ti kažem iskreno (u vezi duplih prezimena), ali eto ispalo da je -U-staša kriv jedino za divljanje, palež, nasilje i batinanje.
Misliš li da je -U-staša potegnuo nožinu?
Naskaknje nedržećeg Grlić Radmana na držeću Ana Lenu i odmah za par dana puštanje "dokaza" je moguća uzročno posledična veza
Hm Nataša, evo onda recepta kako da Srbija popravi svoj položaj na svjetskoj političkoj sceni.Naravno, verovatno je zato što je Ustaša već zato što je bio okršaj navijača, a zašto je bio je mnogo zanimljivije sigurno, nego sam čini obračuna napaljenih organizovanih grupa
Čim se neki "dokaz" pušta prvo pušta kroz medije znači:
Ili je onaj koji pušta "nemoćan" da kaže svoju istinu ili je toliko "moćan" da kreira istinu
Naskaknje nedržećeg Grlić Radmana na držeću Ana Lenu i odmah za par dana puštanje "dokaza" je moguća uzročno posledična veza
Dalje ostaje se vidi da li će oni drugi koji su "okršaj" proizveli uzvratiti kontrom
Vidim da je "ista veza" i kod nas u Srb pustila tu "verziju" događaja