Milanka Karić predala 16.739 potpisa građana! "bogoljuba će nositi na rukama kao spas

1234

Domaćin
Banovan
Poruka
4.833
Milanka Karić predala potpise za kandidaturu za predsednika
Autor: Tanjug | 27.12.2007 - 12:57

Predstavnici „Pokreta snaga Srbije - Bogoljub Karić" predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji potpise za kandidaturu Milanke Karić za predsednika Srbije, koju je podržalo 16.739 građana.

Posle predaje, Karićeva je novinarima rekla da će, kao predsednik Srbije "zaustaviti rasprodaju i rasparčavanje zemlje". Ona je istakla da Kosovo i Metohija moraju ostati u granicama Srbije i da će učiniti sve da se zaposli milion ljudi koji su ostali bez posla „zahvaljujući aktuelnim političarima na vlasti".
„Srbija će postati najveći izvoznik hrane na Balkanu, a ne kao do sada, da trošimo milione evra na uvoz voća i povrća i svega onoga što možemo da priuzvodimo. Obećavam da ću kao predsednik Srbije zaustaviti umiranje zemlje, jer naša zemlja mora da radi i da se u njoj rađa", poručila je ona.
Na pitanje da li će vratiti svog supruga Bogoljuba Karića u zemlju, Karićeva je odgovorila da ga neće vratiti ona, već narod.
„Nosiće ga na rukama kao spasioca , a ja ću se potruditi da od ove zemlje napravim pravu državu koja će poštovati ljudska i građanska prava svakog svog građanina", naglasila je Milanka Karić.
Njenu kandidaturu podržali su i Reformisti Srbije i Vojvodine.
 
Da, gradjani ce nositi Karica na rukama - al' do najblizeg mosta, a onda ce ga i baciti sa istog....

Ode nam "spasioc"!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

karictz3.png
 
Meni nije jasno sta tu ima vise, zasto vise ne pronadju Bogoljuba Karica??? :confused:

Kako da ga pronadju kad je isti taj Bogoljub finansirao danasnje vladajuce stranke pa odlucio da ih odjebe i onda je morao da emigrira :) Isto ti i sa Radulovicem.Covek bio jedan od vidjenijih finansijera DS-a pa kako sad da ga vataju i sude mu pa da ovaj ko zna sta isprica pred sudom.
 
Ištvan Pastor predao kandidaturu
Petak, 28. decembar 2007. 12:08

Kandidat stranaka vojvodjanskih Madjara Ištvan Pastor predao je u petak Republičkoj izbornoj komisiji potpise gradjana koji podržavaju njegovu predsedničku kandidaturu.

Pastor je novinarima u parlamentu rekao da je predao 13.018 potpisa a da je slogan njegove kampanje "Za Srbiju u kojoj će svima biti dobro".

"Mi zamišljamo Srbiju u kojoj će svima nama, bez obzira na nacionalnu pripadnost, biti bolje nego što je danas", rekao je Pastor.

On je rekao da još ne razmišlja o drugom krugu i da nije bilo pregovora o eventualnoj podršci nekom kandidatu nakon prvog kruga.

"Od toga kako će se učesnici drugog kruga izbora odnositi prema našem programu zavisi kome i da li ćemo dati podršku", rekao je on.

Pastor je kandidat koalicije Saveza vojvodjanskih Madjara, Demokratskog saveza vojvodjanskih Madjara i Demokratske partije vojvodjanskih Madjara.

Do sada je Republička izborna komisija prihvatila kandidature Borisa Tadića, Tomislava Nikolića, Čedomira Jovanovića, Milutina Mrkonjića i Milanke Karić.
 

Back
Top