Milan Radoičić novi predsednik FS Kosova i Metohije?

Tyson Fury

Domaćin
Banovan
Poruka
4.348
Milan Radoičić novi predsednik FS Kosova i Metohije:
Milan Radoičić izabran je za novog predsednika Fudbalskog saveza Kosova i Metohije, javila je televizija Most.

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2019&mm=03&dd=04&nav_id=1512946

Radoičić je bio dosadašnji predsednik Fudbalskog kluba "Trepča" iz Kosovske Mitrovice

TV Most je preneo da je Radoičić izbaran odlukom prisutnih 30 od ukupno 40 članova skupštine.

Po navodima TV Most, dužnost zamenika predsednika Fudbalskog saveza Kosova i Metohije obavljaće poznati fudbalski radnik Radisav Mutavdžić, dok je za generalnog sekretara izabran Dejan Mirić.

Skupština je izabrala i Izvršni i Nadzorni odbor.

Skupštini su, kako je preneo TV Most, prisustvovali delegati svih okružnih odbora na teritoriji Kosova i Metohije.

Do sada je na čelu Fudbalskog saveza Kosova i Metohije bio Goran Obradović.

Protiv Milana Radoičića na Kosovu je zbog navodne umešanosti u ubistvo Olivera Ivanovića podignuta optužnica.

On je uspeo da izbegne hapšenje, a potom se pojavio u Srbiji gde je saslušan u policiji i podvrgnut poligrafskom testiranju, koji je, kako je objavljeno, uspešno prošao.

Sta se ovde desava??? Covek koji je ubio Olivera Ivanovica je danas postao Predsednik Fudbalskog Saveza Kosmeta? Kog Kosmeta? Onog net virtualnog, ili su ovo Vucicevi vlazni snovi, ili sam se ja opet zestoko napio, pa bulaznim??? :per:

_nobody_

Ko jeunio Olivera Ivanovica?:
Od kako je u javnost napokon isplivala istina da je Milan Radoičić likvidirao Olivera Ivanovića i to u ime Aleksandra Vučića, on ne prestaje u javnosti da spominje da je Radoičić ubijen ili da će biti ubijen. Vučić je na RTS-u rekao da je Radoičić "ubijen kampanjom" koja se vodi protiv njega. Dan kasnije, na naslovnoj strani Informera Vučić je objavio da Albanci spremaju njegovo ubistvo. Vučić Radoičić skriva u Srbiji i samo on zna njegovu lokaciju. Zato javnost s razlogom sumnja da će Vučić biti taj koji će likvidirati Radoičića da bi sprečio svaku mogućnost da Radoičić završi u rukama kosovskih istražnih organa jer rizikuje da pod pritiskom ispriča sve o ubistvu Olivera Ivanovića.

:think: I sada posle, u toku, i ubuduce glede ovakve rasomonijade, Milan Radoičić postaje novi predsednik FS Kosova i Metohije!? :mrgreen:

Nagradno pitanje za sve vas? Ko je ubio Predsednika FSK, Milana Radoičića? :whistling:

_nobody_

Koja sprdnja od države je ova Vučićeva Srbija.PA ovo nema ni u Diznilendu.

Pročitah neki komentar u kojem se čovek pita kada će Jutka postati selektor ženske fudbalske reprezentacije :hahaha:

Tenkre... Tvoj komentar jeste sprdacina (a mozda cak i nije???), ali ovo je po zvanicnom/priznatom zakonom APRu, brale. Pa ti sada vidi u kakvoj drzavi zivis i radis??? :whistling:

_nobody_

Још један доказ да Вучић и његова банда признају Косово као независну државу.
Само је питање одакле ће Радоичић обављати нову функцију,из Београда или Приштине ?

Za tebe, Stalkeru, i sve vas... Naleteh danas na ovo. Nista me vise ne moze iznenaditi. Ali zaista.
https://forum.krstarica.com/showthr...-Srbije-potpisati-priznanje-Kosova-12-06-2019

Ja zaista verujem da je ovo istina. Da bude jos zalosnije, da su se odrzali izbori 31.03, Vucic bi izgubio, i Dzitler/Djeremaja bi, nakon ustolicenja, ODMAH priznao/priznali Kosovo u avnojevskim granicama.

Tako ja mislim. Ovo sto se desava... Kao da se nalazim u knjiizi/paralelnom univerzumu: Alisa u Zemlji Cuda. Ali zaista (ama APSOLUTNO SVE vrednosti kojima sam ja ucen u eSFeReJot su izdate u Srbiji)! :udriglavu:

_nobody_

Kokeza 2 znaci? Ovaj iz Bg je barem bio vulkanizer, dodje po neki taksista da promeni ili popravi gume, pa popricaju o fudbalu. Ovaj je najobicniji krimos. Mada, to izgleda ide sa drzavom. Tamo kriminal ocigledno i nedvosmisleno, ovamo budale i glupaci sluze kriminalce. Dodjemo mu na isto. Jedva cekam utakmicu Kosova i Srbije, pa da Milan objasni kako da ne igra ili igra zemlja cijeg je saveza predsednik, a Vucica kako to da opravda. Vec vidim informer kako se znoji od muke.

Back