Rudimir
Domaćin
- Poruka
- 3.106
Uf, Arkan, ajde da ste rekli Voja Tankosic, ali Arkan. Propali prije nego sto je pocelo.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u čemu je problem pa vlasnicima nova rs amerikanci,njemci i britanci pune džepove....možda je čovjek poput đilasa ima inžinjerski mozak..Svi poslovi Milana Radoičića: Biznismen kom su SNS i Vučić punili džepove preko noći obukao uniformu
https://nova.rs/posts/svi-poslovi-m...cic-punili-dzepove-preko-noci-obukao-uniformu
zar je sramota biti bogat...da ima neko ostrvo u sred jezera Gazivode, tu bi se smestio radoicic...cudi me da nema neku jahtu
inače sve pokrete za slobodu financirali su bogati ljudi ili države .....стали на страну Косовара а да спасу дупе написали "tzv."
Од стране СНС војске добро опремљена терористичка група коју је предводио сада већ бивши потпредседник "Српске листе" (читај: СНС за Косово) Милан Родијичић, очигледно да је требала да припреми улазак СНС војске на Косово у циљу да Чипуљчанин отцепи север Косова. Али, беспрекорном и професионалном акцијом специјалних јединица Косовске полиције као и снажном реакцијом Запада, Чипуљчанин је спречен у свом лудачком науму који би Србију опет сукобио са НАТО, а о чему је иначе још пре годину дана причао Никола Сандуловић да ће се десити. Наиме, господин Сандуловић је у више интервјуа поновио да ће Чипуљчанин, у сарадњи са руским амбасадором односно руском тајном службом, то покушати у оном моменту када му рејтинг почне драстично да пада, а шта се дешава још од масовних убиства која су се догодила почетком маја ове године и након великих протеста "Србија против насиља" којих је до сада било више од 300 на територији Републике Србије.Zanimljivo je da je vojska Srbije krenula ka KiM,ničim izazvana, neposredno pre ovog događaja
Било је тога прошлости, али капитал тих богатих људи није потицао од трговине дрогом.inače sve pokrete za slobodu financirali su bogati ljudi ili države .....
aljek musliu je i ranije pokretao vojsku da bi navukao srbe na ustanak, i evo konacno mu je uspelo... ja cak mislim da je on odrukao siptarima tacno kada gde koliko, srpska krv je na glavi siptara aljeka muslia, nikada on nije imao nameru da se sukobi, samo da prevari te jadne srbe koji su se ponadali da je kucnuo momenat - bio je to judin poljubac u izvedbi siptara aljekaАли, беспрекорном и професионалном акцијом специјалних јединица Косовске полиције као и снажном реакцијом Запада, Чипуљчанин је спречен у свом лудачком науму који би Србију опет сукобио са НАТО
Cipuljcanin ti radi za zapadОд стране СНС војске добро опремљена терористичка група коју је предводио сада већ бивши потпредседник "Српске листе" (читај: СНС за Косово) Милан Родијичић, очигледно да је требала да припреми улазак СНС војске на Косово у циљу да Чипуљчанин отцепи север Косова. Али, беспрекорном и професионалном акцијом специјалних јединица Косовске полиције као и снажном реакцијом Запада, Чипуљчанин је спречен у свом лудачком науму који би Србију опет сукобио са НАТО, а о чему је иначе још пре годину дана причао Никола Сандуловић да ће се десити. Наиме, господин Сандуловић је у више интервјуа поновио да ће Чипуљчанин, у сарадњи са руским амбасадором односно руском тајном службом, то покушати у оном моменту када му рејтинг почне драстично да пада, а шта се дешава још од масовних убиства која су се догодила почетком маја ове године и након великих протеста "Србија против насиља" којих је до сада било више од 300 на територији Републике Србије.
Sad ce Radojicica da sklone, novi identitet i kraj price, ljudi su uzalud izgubili zivote.aljek musliu je i ranije pokretao vojsku da bi navukao srbe na ustanak, i evo konacno mu je uspelo... ja cak mislim da je on odrukao siptarima tacno kada gde koliko, srpska krv je na glavi siptara aljeka muslia, nikada on nije imao nameru da se sukobi, samo da prevari te jadne srbe koji su se ponadali da je kucnuo momenat - bio je to judin poljubac u izvedbi siptara aljeka
da njegov naum nikada nije bio sukob sa natoom, govori i kmecanje: nato spasi nas od divljanja kurtija!
mozete da aplikujete za clanstvo u nato, ti bi to voleo, jel da? a na eu zaboravite, u nju necete nikada uci. ja vam to pricam odavno, u nato da, ali u eu - njet!
on je svestan da ga vucic ima u saci, i da ce da ga zrtvuje, i zato i savija nos, da ga ne pojede mrakMislim da prema srpskog Ustava ovaj Radoicic je je kriv za ubistvo jednog srpskog drzavljana (kosovskog "policajaca").Da li Javno tuzilastvo Srbije bi sproveo istraga protiv njega?
nece da mozeSad ce Radojicica da sklone, novi identitet i kraj price, ljudi su uzalud izgubili zivote.
Ako ga vucic stvarno ima u saci, mada sumnjam, to je onda mogla da bude neka zavada u klanu, ali cisto sumnjam da je on radio nesto na svoju ruku.on je svestan da ga vucic ima u saci, i da ce da ga zrtvuje, i zato i savija nos, da ga ne pojede mrak
nece da moze
Njemu ce promeniti identitet i skloniti ga na sigurno jer je on opasan svedok, a Ameri su ga navodno stavili na crnu listu, njemu je ovo doslo kao kec na desetku.on je svestan da ga vucic ima u saci, i da ce da ga zrtvuje, i zato i savija nos, da ga ne pojede mrak
nece da moze
vucic je ucenjen, mora da mu sudi
nas amere boli uvo, mi hocemo da vidimo rezultateAko ga vucic stvarno ima u saci, mada sumnjam, to je onda mogla da bude neka zavada u klanu, ali cisto sumnjam da je on radio nesto na svoju ruku.
nece da mozeNjemu ce promeniti identitet i skloniti ga na sigurno jer je on opasan svedok, a Ameri su ga navodno stavili na crnu listu, njemu je ovo doslo kao kec na desetku.
Boli vas uvo sto se Srbija raspada to je jasna stvar ali meni je stalo ja sam Srbin i moji preci su ginuli i u Prvom i u Drugom Svetskom ratu i plus moje poreklo je sa Kosova.nas amere boli uvo, mi hocemo da vidimo rezultate
nece da moze
23.9. vojska se upucuje, 24.9. ustanak ili terorizam, a sada vucic kaze: „Нек шаљу НАТО, мање ће Курти да дивља“, рекао је данас Александар Вучић новинарима, причајући о ситуацији на Косову у Метохији.Boli vas uvo sto se Srbija raspada to je jasna stvar ali meni je stalo ja sam Srbin i moji preci su ginuli i u Prvom i u Drugom Svetskom ratu i plus moje poreklo je sa Kosova.
Vulin je takodje opasan svedok, zato i hoce da ga smene sa mesta BIA.Njemu ce promeniti identitet i skloniti ga na sigurno jer je on opasan svedok, a Ameri su ga navodno stavili na crnu listu, njemu je ovo doslo kao kec na desetku.
Ma to je igra, kurti divlja a Radojicic organizovao napad navodno, jel vidis tu neke logike?23.9. vojska se upucuje, 24.9. ustanak ili terorizam, a sada vucic kaze: „Нек шаљу НАТО, мање ће Курти да дивља“, рекао је данас Александар Вучић новинарима, причајући о ситуацији на Косову у Метохији.
pa, ko je ovde lud? vucic je sa vojskom nasankao, navukao srpske teroriste ili patriote, nazovi ih kako hoces
https://srbin.info/politika/ovo-je-zapravo-bio-cilj-vucic-trazi-da-deo-srbije-udje-u-nato/