МИЛАН МОЈСИЛОВИЋ нови начелник Генералштаба био војни представник Србије при НАТО

patkar

Primećen član
Banovan
Poruka
918
МИЛАН МОЈСИЛОВИЋ нови начелник Генералштаба био војни представник Србије при НАТO

Генерал-мајор Мојсиловић је на место помоћника министра одбране за политику одбране постављен у јуну ове године, а пре тога је од 2013. до 2017. године обављао дужност шефа Војног представништва у Мисији Републике Србије при НАТО-у у Бриселу.

Bravo za Vucica.

Ma sve je jasno otkuda vetar duva.
Црни хумор ХАРА ОВОМ ЗЕМЉОМ -

ŠOKANTNA ISPOVEST GLAVNOG OPERATIVCA DOS-a: „Radio sam za CIA i nosio pare Đinđiću!“
Radio sam za CIA i nosio pune džakove para Zoranu Đinđiću i Vladanu Batiću – ovim rečima jedan od organizatora petooktobarskih promena Aleksandar Stefanović, jedan od najbližih saradnika Vladana Batića, 17 godina kasnije otkriva svoju istinu o 5. oktobru i vremenu posle prevrata.

– CIA je bila nosilac te ideje, a ja sam radio za njih i donosio upakovan novac za njenu realizaciju onima koji su birani da je obistine, između ostalih Zoranu Đinđiću i drugim liderima DOS
– ispričao je Stefanović u emisiji na televiziji RAS, koju je vodio Ratko Dmitrović.

Stefanović poznat po nadimku Aca Četnik bio je uz Vojislava Šešelja jedan od osnivača Srpske radikalne stranke, a zatim je napustio zemlju i tada je, kaže, počeo da radi za američku obaveštajnu službu. U vreme 5. oktobra bio je saradnik lidera DHSS Vladana Batića, jednog od čelnika DOS.

– Prvo je sa mnom kontaktirao general Majk Džekson, koji je tada bio komandant Kfora, a kasnije sam došao u američku ambasadu u Sarajevu i tu sam upoznao Amerikanku hrvatskog porekla Dubravku Matić. Ona mi je nadalje bila pretpostavljeni – priča Stefanović.

Po njihovom nalogu, kako kaže, pribavljao je informacije i radio psihološke profile članova opozicije u Srbiji, sve sa jednim ciljem – da se sruši režim Slobodana Miloševića.

Tako se priključio DOS i postao jedan od najbližih ljudi bivšeg ministra Vladana Batića.

– Kad su prvi put ministri sa Zoranom došli u Vladu, bio sam sa njima i Zoran mi je tad pokazao praznu kasu. Otišao sam pravo u Komercijalnu banku i od direktora Ljube Mihajlovića dobio džak para. On mi je lično pare stavio u gepek i odneo sam ih Đinđiću. Po džak para otišao sam i kod Bogoljuba Karića. Kasnije su tu ulogu preuzeli surčinski kriminalci, koji su iz tih džakova više uzimali sebi nego što su davali njima – navodi Stefanović šokantne podatke.

Dugogodišnji agent CIA otkriva i da ga je upravo Đinđić postavio da motri na Batićeve „brze ruke“…

– Kad ga je postavio za ministra pravde, Zoran mi je rekao pred njim: „Batić je ministar pravde, a ti si zadužen da vodiš računa da ne krade.“ Mene je bilo sramota, dok je Batić samo sagnuo glavu. Nikad ga nisam cinkario, čak sam mu neke poslove nabacio, iako sam svedok da je Batić prigrabio ogromna sredstva ukidanjem presuda i sličnim mahinacijama – posvedočio je Stefanović. J. J.

Stefanović tvrdi da je prestao da radi za CIA nakon atentata na Đinđića.

– Hteli su da me bace sa petog sprata hotela u Beču kad je Zoran ubijen, a oni me pitali šta mislim. Rekao sam da mi to liči na njihov rukopis, tada su oni rekli da prekidaju svaki kontakt sa mnom i da neće više da čuju za mene. Iza njegovog ubistva direktno oni stoje.

Znači - zaokružuje se polako...
Nije da je Diković bio neki Rusofil, naprotiv, ali izgleda da nije dovoljno pogodan za uvlačenje u du.pe NATO-ovcama (malo je deblji).
Lepo, lepo...
Još da se odradi i to priznanje Kosova - i vodja može da kaže da je završio posao za svoje gazde sa zapada.

:whistling:

KO JE NOVI NAČELNIK GENERALŠTABA Milan Mojsilović bio u misiji Srbije u NATO-u i pomoćnik ministra odbrane
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/k...ilovic-bio-u-misiji-srbije-u-nato-u-i/m58wxx5
Od značajnijih internacionalnih kurseva završio je izvršni program od četiri meseca u Evropskom koledžu za bezbednosne studije.

...

U periodu od godinu dana, od oktobra 2013. godine, pored dužnosti šefa vojnog predstavnika u Misiji Republike Srbije pri NATO, obavljao je dužnost predsedavajućeg međunarodne savetodavne grupe u centru za bezbednosnu saradnju RACVIAC.

Pre postavljenja na sadašnju dužnost od 2013. do 2017. godine bio je šef Vojnog predstavništva u Misiji Republike Srbije pri NATO-u u Briselu.

Aktivna vojna služba mu se završila 2017. godine.

Milan Mojsilović rođen je u Kosovskoj Mitrovici 3. avgusta 1967. godine

Dakle....Pored svih zala...VUČIĆ NAS UVLAČI I U NATO...:think::whistling::think:

....

Znači - zaokružuje se polako...
Nije da je Diković bio neki Rusofil, naprotiv, ali izgleda da nije dovoljno pogodan za uvlačenje u du.pe NATO-ovcama (malo je deblji).
Lepo, lepo...
Još da se odradi i to priznanje Kosova - i vodja može da kaže da je završio posao za svoje gazde sa zapada.

KAKAVGOD BIO DIKOVIĆ, SLAB, POSILAN SPRAM KVISLINŠKE VLASTI... IPAK - OVIM JE ISPUNJENA ZELJA NATAŠE KANDIĆ = UKLONJEN DIKOVIĆ..

I TO GLE "SLUČAJNOSTI" - U ISTI DAN KAD JE PROGLAŠENA TZV VOJSKA KOSOVA !!!

DAKLE... SVE NATO-CIA-PENTAGON SINHRONIZOVANO...

...

Црни хумор ХАРА ОВОМ ЗЕМЉОМ -
ŠOKANTNA ISPOVEST GLAVNOG OPERATIVCA DOS-a: „Radio sam za CIA i nosio pare Đinđiću!“

Radio sam za CIA i nosio pune džakove para Zoranu Đinđiću i Vladanu Batiću – ovim rečima jedan od organizatora petooktobarskih promena Aleksandar Stefanović, jedan od najbližih saradnika Vladana Batića, 17 godina kasnije otkriva svoju istinu o 5. oktobru i vremenu posle prevrata.
– CIA je bila nosilac te ideje, a ja sam radio za njih i donosio upakovan novac za njenu realizaciju onima koji su birani da je obistine, između ostalih Zoranu Đinđiću i drugim liderima DOS – ispričao je Stefanović u emisiji na televiziji RAS, koju je vodio Ratko Dmitrović.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ниси ли овим цитатом без ЛИНК-а - промашио тему!?

Пензионисање генерала Диковића је без најаве и изненадно. Тачно је и то да му је у мају истекао законски рок службе у ВС али многи цивилни пензионери, из разноразних разлога остају још коју годиницу на ,,раду по Уговору'', па што не би и генерал Диковић.
Мислим да је важније то што га замењује генерал-мајор Мојсиловић, са биографијом доброг официра има и детаљ од четири године службовања у Војном представништву при НАТО-у у Бриселу. Можда је то и кључни моменат.

Bio je na Kosovu i Metohiji kao pripadnik one čuvene oklopne brigade prištinskog korpusa , 245 oklopna čini mi se.
Dakle, ima general ohoho iskustva, a u najboljim godinama.
Nije ni počeo raditi već ga se pljuje.

:roll:
Nadam se da si u pravu i da svakako ne treba pljuvati unapred.
SnS do sada je napravio odlicne rezultate na svakom polju, treba ih ostaviti i dalje da odlucuju kako nasih tako i vojno strateskim interesima. Zna se ko je tu glavni _ AV.

Tihi vidis li sta rade , samo izdajice postavljaju na jako bitna mesta.
Formira se vojska Kosova uskoro, sve je jasno.

Vidim sve totalna propast NATO okupacije

Unistava se posten radnik i seljak

Malinare ucenili da im prodaju malinu za dzabe bez zarade koju oni prodaju u svet uz desetostruku zaradu.

Trudnicama ukinuli porodiljsku nadoknadu osim ako nemaju skoro 2 godine neprekidnog radnog staza sto nema ni 10% porodilja.

Sve bitne finansijske tokove u zemlji kontrolise Vuciceva narko mafija ujedinjena sa siptarskom narkomafijom pod vodjstvom ubice Kadri Veseljija i patronatom CIA

Narodu se nudi "dobar zivot" da rade u zapadnim fabrikama na motanju kablova, poslovima koje ni majmuni nece da rade, za platu od 200e

Sve se unistava ruinira od drzave do crkve od strane CIA i njihovih spijuna....

Camp_bondsteel_kosovo.jpg

Vidim sve totalna propast NATO okupacije

Unistava se posten radnik i seljak

Malinare ucenili da im prodaju malinu za dzabe bez zarade koju oni prodaju u svet uz desetostruku zaradu.

Trudnicama ukinuli porodiljsku nadoknadu osim ako nemaju skoro 2 godine neprekidnog radnog staza sto nema ni 10% porodilja.

Sve bitne finansijske tokove u zemlji kontrolise Vuciceva narko mafija ujedinjena sa siptarskom narkomafijom pod vodjstvom ubice Kadri Veseljija i patronatom CIA

Narodu se nudi "dobar zivot" da rade u zapadnim fabrikama na motanju kablova, poslovima koje ni majmuni nece da rade, za platu od 200e

Sve se unistava ruinira od drzave do crkve od strane CIA i njihovih spijuna..
..

To je suština...

...

Нови начелник Генералштаба – генерал-пуковник Милан Мојсиловић

Председник Србије о Љубиши ДИКОВИЋУ: „Желим да се захвалим генералу Диковићу на часном, пожртвованом и посвећеном односу коју је показао, као и љубави према отаџбини Србији. Неки то не знају. Генерал Диковић био је затваран у току оружаних сукоба од стране непријатељских снага у БиХ, Часно, храбро и јуначки се супротстављао НАТО агресији и један је од људи који је најдуже био на месту начелника генералштаба, десет година”

* Генерал МОЈСИЛОВИЋ је рођен у Косовској Митровици 1967-ме, а пре постављења на садашњу дужност - од 2013. до 2017. године - обављао је дужност шефа Војног представништва у Мисији Републике Србије при НАТО у Бриселу

Ко је Милан Мојсиловић

Нови начелник Генералштаба Војске Србије, Милан Мојсиловић један је од најискуснијих официра Војске Србије.

Завршио је Војну Академију, Командно-штабну школу и Школу националне одбране у Београду.

Од значајнијих интернационалних курсева завршио је извршни програм у трајању од четири месеца у Европском колеџу за безбедносне студије.

Од значајнијих оперативних дужности обављао је дужност начелника оперативног одељења у Команди оперативних снага Војске Србије, заменика команданта Здружене оперативне команде у Генералштабу и команданта Копнене војске.

У периоду од годину дана од октобра 2013. године, поред дужности шефа војног представника у Мисији Републике Србије при НАТО, обављао је дужност председавајућег међународне саветодавне групе у центру за безбедносну сарадњу РАЦВИАЦ.

Пре постављења на садашњу дужност од 2013. до 2017. године обављао је дужност шефа Војног представништва у Мисији Републике Србије при НАТО у Бриселу.

Активна војна служба му се завршила 2017. године.

Милан Мојсиловић је рођен у Косовској Митровици, 3. августа 1967.

(Танјуг)

http://fakti.org/serbian-point/novi-nacelnik-generalstaba-general-pukovnik-milan-mojsilovic

Ovaj je vise proveo vremena u NATO nego u vojsci Srbije :think:

Па то је ваљда вук манити потписао још одавно...

Mi smo praktično u nato. Imamo sve sporazume.
Jedino što imamo neko rusko naoružanje. Te rabljene migove i još po nešto, kao eto, mi smo neutralni.

Kako možemo da budemo neutralni kad ceo nato može da predje preko teritorije Srbije kad god poželi?

Back