- Poruka
- 60.291
i sto rece filatelista, opravdanje mu je haradinaj za ono sto [ni]je ucinio desetak godina kasnije
KAd jednom shvatish da je Haradinaj isti ko Lukic, bicesh dragi sagovornik svima na forumu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i sto rece filatelista, opravdanje mu je haradinaj za ono sto [ni]je ucinio desetak godina kasnije
Уопште није битно шта би ја шта би ти, битно је оно што јесте(што се дешава). Не треба изручивати наше грађане ако није праведан суд, тј. ако политика кроји пресуде. То није суд то је инквизиција.Kakve to ima veze sa ovim ubicom?
Ti bi ga ostavio da uziva u slobodi?
I jos da napomenem da Lukicevo delo ne treba da baci ljagu na istinske borce Visegrada,koji su se casno borili za svoj narod. A i iskreno receno ti orlici su bili obicne jajare (pozadinci) koji su samo pljackali i ubijali zarobljenike,a sve u reziji Vuka Draskovica koji nam danas prodaje muda za bubrege.
Ja sam licno slusao govor draskovica 91 u Priboju (pribojskoj banji) kad kaze ko pronese ovde zeleni bajrak ruka ce mu biti do lakata odsecena.A danas nema veceg humaniste od njega.
Уопште није битно шта би ја шта би ти, битно је оно што јесте(што се дешава). Не треба изручивати наше грађане ако није праведан суд, тј. ако политика кроји пресуде. То није суд то је инквизиција.
.
Уопште није битно шта би ја шта би ти, битно је оно што јесте(што се дешава). Не треба изручивати наше грађане ако није праведан суд, тј. ако политика кроји пресуде. То није суд то је инквизиција.
Ако се закон селективно примењује, треба га и селективно испуњавати. Те норме су мртво слово на папиру ако се санкције не извршавају.Ima jedan mali detalj, a to je Zakon o saradnji sa tribunalom, šta ćemo sa tim detaljčićem?
I kako uklopiti faktor "pravednosti" u celu priču?
Ако се закон селективно примењује, треба га и селективно испуњавати.
Те норме су мртво слово на папиру ако се санкције не извршавају.
KAd jednom shvatish da je Haradinaj isti ko Lukic, bicesh dragi sagovornik svima na forumu.
kada se dokaze da je haradinaj ili bilo koji drugi albanac radio to sto je taj lukic uradio, mene ce biti sramota i da spomenem njegovo ime.
Адеме ... када одеш на
http://www.kosovoliberationarmy.com/
и погледаш слике, онда се врати, признај све шиптарске злочине над Србима, па тек онда можемо да причамо о евентуалним злочинима Срба ... до тада
rekoh,ne otvaram...
ciji je sajt i ocemo je rec??? ako je neki sajt koji se bavi zlocinima na ovim prosotrima, mozda mogu da pogledam, iako takve prizore izbegavam, ali ako je sajt koji se bavi samo nekim [albanskim, srpskim, hrvatskim itd.] onda me ne interesuje. ne volim jednostrano posmatranje bilo cega
Не треба да ти суди онај ко је започео рат! Ако је суд доказано неправедан, не треба ићи мечки на рупу.
Па за који си закон питао у претходном посту? Не прави се блесав кад ниси!
Koji zakon se selektivno primenjuje pa ga treba selektivno ispunjavati?!
Hajde malo bolje to sroči ako nije problem.
Значи ''наш менталитет'' је крив када судија пусти оптуженог, чија су злодела документована и лако доказива? Ко ти је набацио толики комплекс кривице за туђа дела?
Тај свет се бави штанцовањем и обновом ратова и социјалним инжењерингом, а не просперитетом. Мораш да научиш двоструки речник којим се служи владајућа гарнитура политиканата широм света.
Нпр. европске интеграције - значе корпоративизам и још више администрације и регулативе,значи мањак слободе.
стабилност - корупција на врху.
боље сутра - лошије данас.
раст стандарда - шарена лажа пред изборе.
економске реформе - пљачка
друштвен и образовне реформе - расуло и јавашлук
слободни и независни медији - политичка индоктринација по рецепту власника(приватника)
институционализација - пораст опорезивања итд...
међународни судови - геополитичка инквизиција
Тек када схватиш реално значење појмова којим баратају политиканти моћићеш да ме разумеш!
Дечаче, аналогије су ти погрешне. Није то суд за обијаче трафика и манипуланте него за ратне злочине.Kada je jos lopov priznao da je sud koji treba da ga osudi - PRAVEDAN???
Адеме ... када одеш на
http://www.kosovoliberationarmy.com/
и погледаш слике, онда се врати, признај све шиптарске злочине над Србима, па тек онда можемо да причамо о евентуалним злочинима Срба ... до тада
Дечаче, аналогије су ти погрешне. Није то суд за обијаче трафика и манипуланте него за ратне злочине.
Нека ти је мерило праведности и објективности тог суда однос броја жртава упоређен са бројем осуђених на обе стране(хрвате, муслимане и шиптаре сам ставио под једну јер и јесу).
zlocin je zlocin ko god da ga je pocinio i svi treba da odgovaraju
kada se dokaze da je haradinaj ili bilo koji drugi albanac radio to sto je taj lukic uradio, mene ce biti sramota i da spomenem njegovo ime.
kad sam rekao nas mentalitet mislim na:
ubistvo 7000 ljudi u srebrenici--a nasaj javnosti se barata sa cifrom oko 1000ljudi
bombardovanje srbije--nasoj javnosti se precutao progon 1000000siptara preko granice,hladnjace itd itd
dok je arkan srpski heroj,mladic i karadzic e dotle ce tako da nam i bude
problem je sto ljudi ovde uglavnom nemaju poima sta se desavalo nego im se prezentuje srpska istina,odnosno istina koja pomaze ostajanje na vlasti
decko ne ka,ki
haradinaj=lukic
nema tu neke razlike.samo ste pobili svedoke