Milan Lukić osuđen na doživotnu kaznu zatvora

I jos da napomenem da Lukicevo delo ne treba da baci ljagu na istinske borce Visegrada,koji su se casno borili za svoj narod. A i iskreno receno ti orlici su bili obicne jajare (pozadinci) koji su samo pljackali i ubijali zarobljenike,a sve u reziji Vuka Draskovica koji nam danas prodaje muda za bubrege.
Ja sam licno slusao govor draskovica 91 u Priboju (pribojskoj banji) kad kaze ko pronese ovde zeleni bajrak ruka ce mu biti do lakata odsecena.A danas nema veceg humaniste od njega.

Kakve to ima veze sa ovim ubicom?
Ti bi ga ostavio da uziva u slobodi?
Уопште није битно шта би ја шта би ти, битно је оно што јесте(што се дешава). Не треба изручивати наше грађане ако није праведан суд, тј. ако политика кроји пресуде. То није суд то је инквизиција.

Још намерно ослобађају и фабрикују анти хероје и превејене злочинце који после постају узори у протежираним земљама. Ради се о погубности тог отворено пристрасног пресуђивања, како на оцрњену тако о на толерисану страну. Први ће желети да преузму правду у своје руке, а други да се уљуљкавају у своју умишљену исправност коју реалност потврђује. Превод: још буде горе. Сукоб је решен када се никад више не деси а не када има места за поткусуравање.

Од детаља не видиш целину.

I jos da napomenem da Lukicevo delo ne treba da baci ljagu na istinske borce Visegrada,koji su se casno borili za svoj narod. A i iskreno receno ti orlici su bili obicne jajare (pozadinci) koji su samo pljackali i ubijali zarobljenike,a sve u reziji Vuka Draskovica koji nam danas prodaje muda za bubrege.
Ja sam licno slusao govor draskovica 91 u Priboju (pribojskoj banji) kad kaze ko pronese ovde zeleni bajrak ruka ce mu biti do lakata odsecena.A danas nema veceg humaniste od njega.

Komsija ili ne znas ili se pravis da ne znas...taj miting je bio kod Petrove crkve u N.Pazaru,a ne u Priboju i ovo je rekao...a Lukic nikad nije bio clan SPO-a,nego SRS-a..to mozes vrlo lako proveriti..mozes pitati nekog i od prisutnih radikala...

Ovo je sa foruma Pogleda....vec sam jednom ovo kopirao,da se ljudi ne frljaju i lupaju,kao sto si upravo ti sada uradio...ovo ne radi Draskovica nego zbog istine,koja se ovde vrlo lako izvrce....:rtfm:

Kod razumnih ljudi muhamedanskog zakona, kompleksa
i mrznje nema. Oni znaju da vera nikada nije razdvajala
narode i nikada nije odvajala ljude. Primitivci,
nerazumni ljudi, koji halakaju zemljom Raskom, napadaju
i srpske crkve, psuju i Isusa Hrista i Hristovu
majku, da bi ponizili Srbe i terali ih u raselenje,
ne znaju da bi ih osnivac muslimanstva, Muhamed, zbog
toga nabio na kolac i odsekao im glave.
Muhamed nikada nije Isusa Hrista nazivao drugacije nego svojim bratom, i to starijim bratom. A majka
Isusa Hrista, Bogorodica Marija, to fukara koja mrzi,
arlauce i buce ne zna, jedna je od cetiri svete zene
Islama. Onome ko nju napadne, ko nju uvredi, po Islamu,
po Kuranu , leti glava! Oni to ne znaju. Oni ne
znaju da su sve monoteisticke religije nikle iz jednog
korena, iz jevrejstva, i da je se gore, na eshatoloskoj
ravni, opet sve sliti u jednu. Bog je jedan , zvali ga mi
Hristos, Jahve, Jehova, Gospod, Savaot, Alah... Razlicita
su imena za isti pojam, za istu sustinu. Ljudi koji
mrze to ne razumeju, jer vera se temelji na ljubavi, a
mrznja nikad nije razumela qubav i bezala je od nje
kao djavo od krsta!

U ovoj blagoslovenoj zemlji srpskoj, u ovoj divnoj
zemlji Raskoj, pogledajmo ovu lepotu. Ima mesta za
svakog, bez obzira u koju crkvu ide i da li uopste u
crkvu ide, ako je covek. Ako ovu zemlju Srbiju priznaje
za svoju otazbinu i ako joj ne radi o glavi, ako ne napada
komsije, ako je ne vredja, ako ne manita, ako je ne poniz
ava. To je azbuka srpske istorije i srpskoga pravoslavlja.
Kad Srpski pokret obnove dobije vlast, svaki onaj ko
u ruku ovom Raskom zemljom stegne turski barjak, ustas
ki barjak, albanski barjak, ili bilo ciji drugi drzavni barjak sem srpskog , ostace i bez ruke i bez barjaka!

Уопште није битно шта би ја шта би ти, битно је оно што јесте(што се дешава). Не треба изручивати наше грађане ако није праведан суд, тј. ако политика кроји пресуде. То није суд то је инквизиција.

.

U ovom slučaju je vrlo pravedan.

Ima jedan mali detalj, a to je Zakon o saradnji sa tribunalom, šta ćemo sa tim detaljčićem? :think:

I kako uklopiti faktor "pravednosti" u celu priču?

Ima jedan mali detalj, a to je Zakon o saradnji sa tribunalom, šta ćemo sa tim detaljčićem? :think:

I kako uklopiti faktor "pravednosti" u celu priču?
Ако се закон селективно примењује, треба га и селективно испуњавати. Те норме су мртво слово на папиру ако се санкције не извршавају.

Ако се закон селективно примењује, треба га и селективно испуњавати.

Те норме су мртво слово на папиру ако се санкције не извршавају.

:eek:

Koji zakon se selektivno primenjuje pa ga treba selektivno ispunjavati?! :think:

Hajde malo bolje to sroči ako nije problem.

kada se dokaze da je haradinaj ili bilo koji drugi albanac radio to sto je taj lukic uradio, mene ce biti sramota i da spomenem njegovo ime.

Адеме ... када одеш на

http://www.kosovoliberationarmy.com/

и погледаш слике, онда се врати, признај све шиптарске злочине над Србима, па тек онда можемо да причамо о евентуалним злочинима Срба ... до тада :bye:

Адеме ... када одеш на

и погледаш слике, онда се врати, признај све шиптарске злочине над Србима, па тек онда можемо да причамо о евентуалним злочинима Срба ... до тада :bye:

rekoh,ne otvaram...
ciji je sajt i ocemo je rec??? ako je neki sajt koji se bavi zlocinima na ovim prosotrima, mozda mogu da pogledam, iako takve prizore izbegavam, ali ako je sajt koji se bavi samo nekim [albanskim, srpskim, hrvatskim itd.] onda me ne interesuje. ne volim jednostrano posmatranje bilo cega

Значи ''наш менталитет'' је крив када судија пусти оптуженог, чија су злодела документована и лако доказива? Ко ти је набацио толики комплекс кривице за туђа дела?
Тај свет се бави штанцовањем и обновом ратова и социјалним инжењерингом, а не просперитетом. Мораш да научиш двоструки речник којим се служи владајућа гарнитура политиканата широм света.
Нпр. европске интеграције - значе корпоративизам и још више администрације и регулативе,значи мањак слободе.
стабилност - корупција на врху.
боље сутра - лошије данас.
раст стандарда - шарена лажа пред изборе.
економске реформе - пљачка
друштвен и образовне реформе - расуло и јавашлук
слободни и независни медији - политичка индоктринација по рецепту власника(приватника)
институционализација - пораст опорезивања итд...
међународни судови - геополитичка инквизиција
Тек када схватиш реално значење појмова којим баратају политиканти моћићеш да ме разумеш!

kad sam rekao nas mentalitet mislim na:
ubistvo 7000 ljudi u srebrenici--a nasaj javnosti se barata sa cifrom oko 1000ljudi
bombardovanje srbije--nasoj javnosti se precutao progon 1000000siptara preko granice,hladnjace itd itd
dok je arkan srpski heroj,mladic i karadzic e dotle ce tako da nam i bude
problem je sto ljudi ovde uglavnom nemaju poima sta se desavalo nego im se prezentuje srpska istina,odnosno istina koja pomaze ostajanje na vlasti

Kada je jos lopov priznao da je sud koji treba da ga osudi - PRAVEDAN???
Дечаче, аналогије су ти погрешне. Није то суд за обијаче трафика и манипуланте него за ратне злочине.

Нека ти је мерило праведности и објективности тог суда однос броја жртава упоређен са бројем осуђених на обе стране(хрвате, муслимане и шиптаре сам ставио под једну јер и јесу).

Адеме ... када одеш на

zlocin je zlocin ko god da ga je pocinio i svi treba da odgovaraju

Дечаче, аналогије су ти погрешне. Није то суд за обијаче трафика и манипуланте него за ратне злочине.

Нека ти је мерило праведности и објективности тог суда однос броја жртава упоређен са бројем осуђених на обе стране(хрвате, муслимане и шиптаре сам ставио под једну јер и јесу).

ko da je bitno ko ga je osudio i da je ovde bilo sudjenje sramota bi bilo da smo ga oslobodili

kad sam rekao nas mentalitet mislim na:
ubistvo 7000 ljudi u srebrenici--a nasaj javnosti se barata sa cifrom oko 1000ljudi
bombardovanje srbije--nasoj javnosti se precutao progon 1000000siptara preko granice,hladnjace itd itd
dok je arkan srpski heroj,mladic i karadzic e dotle ce tako da nam i bude
problem je sto ljudi ovde uglavnom nemaju poima sta se desavalo nego im se prezentuje srpska istina,odnosno istina koja pomaze ostajanje na vlast
i

dok god se informacije dobijaju samo od jednog mesta, istina se nikada nece saznati.

Back