Milan Lukić osuđen na doživotnu kaznu zatvora

Нисам до сада приметио српкињо ... да пљујеш по туђим злочинцима ...

pa mrznja te zaslepljuje...

kad je se oslobodis mozda nesto i uspes da vidis....

pa u svakom slucaju ne stavljam na neciji avatar simbol najveceg zlocinca u istoriji covecanstva, kad ga banujem...

recimo ja tebe ne smatram Srbinom, pa sta sad.

Poslednja izmena:
Јест само што је Хитлер од Бошњака створио чувену Ханџар SS дивизију.

ПА ЈЕ Л' И ТЕБИ:eek::eek::eek:

КОЈИ СУ ТИ ТИ БОШЊАЦИ!:think::dontunderstand:
ОДАКЛЕ СУ!?:think::dontunderstand:
КАДА СУ ДОШЛИ!?:think::dontunderstand:
КАКВИ СУ К'О ЉУДИ!?
:think::dontunderstand:

"Dervis i smrt" od Mese Selimovica

Najzamrseniji ljudi na svijetu. Ni sa kim istorija nije napravila takvu salu kao sa nama. Do juce smo bili ono sto danas hocemo da zaboravimo. Ali nismo postali ni nesto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne mozemo vise nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaceni. Kao rukavac sto ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema vise ni toka ni usca, suvise malen da bude jezero, suvise velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjecanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadnistva, necemo da gledamo unazad, a nemamo kud da gledamo u naprijed, zato zadrzavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog rijesenja. Preziru nas i braca i dosljaci, a mi se branimo ponosom i mrznjom. Htjeli smo da se sacuvamo a tako smo se izgubili, da vise ne znamo ni sta smo. Nesreca je sto smo zavoljeli ovu svoju mrtvaju i necemo iz nje. A sve se placa pa i ova ljubav.

Meni je najzanimljivije bilo kada sam bio BiH pre rata, negde osamdesetih godina...
Planinario sam sa nekim društvom i na planini Zlovrh (relativno blizu Žepe i Srebrenice) pozove nas neki starac na kafu i rakiju...

Mi sednemo i tako nešto pričamo... on musliman...
Jedan moj kolega (među tom našom ekipom nije bilo muslimana) hteo onako da ispadne "Politički korektan" pa počeo nešto pozitivno da priča o muslimanima... kad će ovaj starac...

E moj sine, nije to baš tako... Mi muslimani smo ti ljudi najčistije guzice i najprljavijeg obraza na svijetu...

Mi ostali šokirani...

МОРАМ ОВО ДА ПОСТАВЉАМ!? :eek::eek::eek:

Slušaj, ovde ljudi raspravljaju o svemu i svačemu. Takav je forum. Na žalost, ti možeš da se trudiš koliko god hoćeš, jadan si i patiš od krize identiteta, jer ti srbin ili hrvat i musliman i turčin čine genetski kod. Ti si se jadan pokušao identifikovati sa najbrojnijim, najbližim ili najlupljim, štagod, pa si se kao mala pi.ca zavuko u mišju rupu, da prodje frka, jer nisi smeo ništa da uradiš, a nisi se ni pitao nizašta. Kad si tako ispuzao isfrustriran i pun go.wana, ostao si niko i sad pokušavaš da nekim provokacijama postaneš neko. To sine ne može tako. Vidiš, i na ovom forumu si samo jedan susJed.

Ako nisi naučio da analiziraš pročitano, što se uopšte trudiš da žuljaš ljude koji forumaju ovde i da namećeš neka svoja plitka razmišljanja? To ne doprinosi ničemu, a samo odbija ljude koji bi da diskutuju ovde. Idi lepo čitaj Kuran ili neki strip, da se malo dopuniš obrazovanjem i/ili duhovnošću, i prestani da se praviš pametan, jer to nisi. Hvala i tebi na razumevanju ;)

Klinjo povrijeđene sujete, ja nisam ovdje došao da pravim prijatelje niti me posebno zabrinjava što nešto "žuljam" ucviljenu ravnogorsku nejač poput tebe, a ovo mi je peti forum (ako sam dobro sabrao) na kojem sam (negdje manje, negdje više) bio prisutan. Da i ne spominjem da ovo nije tema o meni te da nisam musliman ni Bošnjak ali da ipak nikad ne bih Kuran stavio u istu ravan sa stripom - toliko o uzaludnom pokušaju tvoje obitelji i učiteljice da te koliko-toliko obrazuju prije nego te ulica uzela pod svoje.

Mala lekcija o tome kako opravdati zločin, by Slobodan Milošević.

Počinili ste zločin? Ništa zato, nema frke, sve se to da fino opravdati. Da, opravdati - jer ništa nije efikasnije nego prikazati zločin kao posljedicu a kao uzrok "senzacionalno" otkriti (i prenapuhati) neki bezvezni dogadjaj.

Tako doznajemo da su hiljade Bošnjaka stradale u Višegradu zato što je neki Murat palio šamare i sjekao gume na autima lokalnoj miliciji. Vjerojatno se isto odnosi i na Prijedor, Foču, Zvornik, Bijeljinu.... Također, 8 hiljada bošnjačkih muškaraca je u Srebrenici u stvari postrijeljano iz osvete za nekoliko sela koje su Orićeve jedinice spalile i opljačkale. A upitna je i cifra od 8 000 - lažu ti muslimani, Haag, svijet, svi lažu. Ali ćemo šutjeti o tome da smo bagerima izmještali grobnice po cijelom reonu u nekoliko navrata pokušavajući sakriti leševe, prešutićemo Škorpione koji su strijeljali djecu, prešutićemo još ponešto. Pa ako se otkrije, yebiga, naći ćemo i tome neki uzrok.

I u BiH se inače zaratilo kad je Ramiz Ćelo ubio srpskog svata Nikolu Gardovića koji se u vrlo zapaljivoj atmosferi na sred Baščaršije dernjao ovo je Srbija vitlajući srpskom trobojkom. Niste to znali? Pa eto, sad znate. Ćelo je kriv za sve. Ali nećemo o tome kako se JNA davno prije pomenutog događaja utvrđivala oko grada, nećemo o tome da se već desio rat u Hrvatskoj, nećemo o tome da su Srbi proglasili svoju privatnu republiku u BiH dva mjeseca ranije i održali svoj privatni "referendum" 6 mjeseci prije toga. Nećemo o selu Ravno, nećemo o mnogo toga.

Zauzmi tv releje, zauzmi medije, novine, postavi lojalne urednike, novinare i reportere, nagradi njihovu odanost, otvaraj stranice na netu, opuži sve da lažu i reci narodu da je to urota protiv nas, protiv naše borbe, a mi se samo branimo, jelte, ne bismo nikad napali nego uvijek nas napadnu, ugroženi smo i goloruki, branimo se tako što ćemo spaliti stotinjak muslimanskih žena i djece jer se Murat drznuo paliti šamare nekoj budali i zaustaviti srpski autobus kad smo mi proglasili našu republiku, a neko je i spomenik našem Ivi Andriću srušio, mamicu im balijsku....ma tako im i treba, sami su to tražili a Lukići su samo posljedica njihovih provokacija, slažete se?

Tako su i oni likovi što lupaju auta po obali isprovocirani bg tablicama. A i zvanična ustaška verzija svojevremeno je glasila da su ih Srbi isprovocirali da naprave Jasenovac, da su oni taj logor u stvari morali da naprave. Hitlera su isprovocirali Jevreji, obrazi su mu bridjeli od pljuske nekog jevrejskog Murata. Paralela, anyone?

I koji ti uopšte lik moraš biti, koje moralno dno i mentalna kaljuža, koji patološki lažov da haškoj presudi protiv ovakvog zločinca kojeg se stidi i gnuša svaki pošten čovjek suprotstavljaš "argumente" tipa Abdulah je skidao ratkape sa službenih automobila sa stranice slobodan-milosevic.org?

U moru tvog podhebavanja zasvetli ponekad iskra poput ovog posta.
Znam da te baš zabole ko se s tobom slaže a ko ne( a čemu onda pisanije ovde ako ti nije stalo do nečijeg mišljenja?)
Ničim izazvano, moje skromno mišljenje je da si u pravu. Jeste, tako bi se mogla u nekoliko rečenica sažeti monstruoznost opravdavanja počinjenih zločina od strane Srba.
Za Lukiće opravdanja nema. O tome i ne treba da bude polemike i bilo kakve moralne dileme.

Ако је Лукић почионио злочин требали смо му ми судити, и завршити са њим по кратком поступку метком у потиљак.

Дакле, постоје ДВЕ врсте хашких оптуженика:

1. Политички: Милошевић, Шешељ, Милутиновић, Ојданић, Лазаревић
2. Криминални: Ликови попут овог Лукића и сличних.

Суд ради на принципу да на истинским злочинима љига и криминалаца против цивила оправда суђења милошевићу и Шешељу простом логиком:
"Ево ови срби су клали и убијали, стога су еихови председници и генерали криви"

Мајмунска логика, али ипак логика.

Дакле зато онај ко подржава Лукића и остале који су починили злодела ради против српства.

Mala lekcija o tome kako opravdati zločin, by Slobodan Milošević.

Počinili ste zločin? Ništa zato, nema frke, sve se to da fino opravdati. Da, opravdati - jer ništa nije efikasnije nego prikazati zločin kao posljedicu a kao uzrok "senzacionalno" otkriti (i prenapuhati) neki bezvezni dogadjaj.

Tako doznajemo da su hiljade Bošnjaka stradale u Višegradu zato što je neki Murat palio šamare i sjekao gume na autima lokalnoj miliciji. Vjerojatno se isto odnosi i na Prijedor, Foču, Zvornik, Bijeljinu.... Također, 8 hiljada bošnjačkih muškaraca je u Srebrenici u stvari postrijeljano iz osvete za nekoliko sela koje su Orićeve jedinice spalile i opljačkale. A upitna je i cifra od 8 000 - lažu ti muslimani, Haag, svijet, svi lažu. Ali ćemo šutjeti o tome da smo bagerima izmještali grobnice po cijelom reonu u nekoliko navrata pokušavajući sakriti leševe, prešutićemo Škorpione koji su strijeljali djecu, prešutićemo još ponešto. Pa ako se otkrije, yebiga, naći ćemo i tome neki uzrok.

I u BiH se inače zaratilo kad je Ramiz Ćelo ubio srpskog svata Nikolu Gardovića koji se u vrlo zapaljivoj atmosferi na sred Baščaršije dernjao ovo je Srbija vitlajući srpskom trobojkom. Niste to znali? Pa eto, sad znate. Ćelo je kriv za sve. Ali nećemo o tome kako se JNA davno prije pomenutog događaja utvrđivala oko grada, nećemo o tome da se već desio rat u Hrvatskoj, nećemo o tome da su Srbi proglasili svoju privatnu republiku u BiH dva mjeseca ranije i održali svoj privatni "referendum" 6 mjeseci prije toga. Nećemo o selu Ravno, nećemo o mnogo toga.

Zauzmi tv releje, zauzmi medije, novine, postavi lojalne urednike, novinare i reportere, nagradi njihovu odanost, otvaraj stranice na netu, opuži sve da lažu i reci narodu da je to urota protiv nas, protiv naše borbe, a mi se samo branimo, jelte, ne bismo nikad napali nego uvijek nas napadnu, ugroženi smo i goloruki, branimo se tako što ćemo spaliti stotinjak muslimanskih žena i djece jer se Murat drznuo paliti šamare nekoj budali i zaustaviti srpski autobus kad smo mi proglasili našu republiku, a neko je i spomenik našem Ivi Andriću srušio, mamicu im balijsku....ma tako im i treba, sami su to tražili a Lukići su samo posljedica njihovih provokacija, slažete se?

Tako su i oni likovi što lupaju auta po obali isprovocirani bg tablicama. A i zvanična ustaška verzija svojevremeno je glasila da su ih Srbi isprovocirali da naprave Jasenovac, da su oni taj logor u stvari morali da naprave. Hitlera su isprovocirali Jevreji, obrazi su mu bridjeli od pljuske nekog jevrejskog Murata. Paralela, anyone?

I koji ti uopšte lik moraš biti, koje moralno dno i mentalna kaljuža, koji patološki lažov da haškoj presudi protiv ovakvog zločinca kojeg se stidi i gnuša svaki pošten čovjek suprotstavljaš "argumente" tipa Abdulah je skidao ratkape sa službenih automobila sa stranice slobodan-milosevic.org?

Vec vidim Kralja Lazova Dobricu Cosica kako ga je hercika spucala zbog ovog posta.
Svaka cast:ok:

Back