Милан Лане Гутовић: У земљи у којој је оволико јунака, издајице морају добро да се по

"A nation can survive its fools, and even the ambitious.

But it cannot survive treason from within. An enemy at the gates is less formidable, for he is known and carries his banner openly.

But the traitor moves amongst those within the gate freely, his sly whispers rustling through all the alleys, heard in the very halls of government itself.

For the traitor appears not a traitor; he speaks in accents familiar to his victims, and he wears their face and their arguments, he appeals to the baseness that lies deep in the hearts of all men.

He rots the soul of a nation, he works secretly and unknown in the night to undermine the pillars of the city, he infects the body politic so that it can no longer resist.

A murderer is less to be feared."

Marcus Tullius Cicero 42 B.C.

[Šta vi mislite zašto predsednik voli onoliko da se pojavljuje na televiziji? Čini se da je na ekranima više za ovih šest godina, nego vi za višedecenijsku glumačku karijeru.

- Ja ne moram, a predsednik mora da se pojavljuje često. Ja sam omiljen.

Genije :worth::worth::worth:

Uzgred, potpuno razumem zašto je Lane ovako silno smoren. Čovek je dao svoje najbolje godine i uložio veliki napor da srpskog političara i direktora iskarikira do krajnjih granica kroz lik Šojića

I šta se onda desi, dođu neke budaletine i u realnosti postanu veće karikature od Šojića.
Ono što je kod Šojića bio dobar fazon oni rade u realnosti jer misle da tako treba i ne umeju drugačije

I kako da se ne smoriš kad te tako obesmisle.

I šta se onda desi, dođu neke budaletine i u realnosti postanu veće karikature od Šojića.
Ono što je kod Šojića bio dobar fazon oni rade u realnosti jer misle da tako treba i ne umeju drugačije

Decko Koji Obecava (1979.). Slobodan Milosevic. :lol:

_nobody_

Iz ovog intervjua mi se svidela jedna, na zalost svih nas potpuno tacna recenica...
Ko preživi - pričaće, ali ko priča - neće preživeti

I ova mu je dobra:

Kako ocenjujete dosadašnji vladarski učinak gospođe Ane Brnabić?

- Učinak zavisi od poštenja i snalažljivosti. Poštenje se sastoji od odgovornosti prema obavezama, a snalažljivost da ne preuzimaš obaveze. Imajući ovo u vidu nema toga ko nije razočaran tolikim njenim uspehom jer je prirodno očekivao više. Ko će ovom glupom narodu ugoditi?

lane-gutovic1.jpg

Lane... Ne prdi.

мени је најаче ово а није из овог интервјуа : ја сам одувек волео само жене које су волеле мене

- - - - - - - - - -

Eto vidite... Kod nas postoji sloboda govora, opasno je samo promašiti temu.:hahaha: цитат

- - - - - - - - - -

Pa… znajući da predsednik vrlo racionalno i štedljivo koristi istinu da je na planu ispunjenja obećanja veliki štediša i ekonomista, :hahaha:

Back