Mikrotalasi u sluzbi zla

Radi ovog misterioznog iskaza...

Verovali vi ili ne zapad poseduje mehanizam kojim odvrnu koliko zele prekidac koji prouzrokuje da na nekom delu planete kojeg odrede se poveca oboljevanje od kancera. To rade uz pomoc mikrotalasa.

Dakle, mehanizam se odvrne po želji! Onda prekidać... pa mikrotalasi. Ako sam dobro skontao, budem li laprdao protiv amera, moja mikrotalasna će se odvrnuti a prekidać će mi uzrokovati kancer?

.........vise nesto ovako.............

.[/B] Mi vam donosimo najzanimljivije delove intervjua.
Povod za intervju vezan je za dokument objavljen u julu 2012. godine na službenim stranicama američke Bele kuće, pod nazivom ‘Korišćenje punog potencijala spektra kontrolisanog od strane vlade za podsticanje ekonomskog rasta’, u kojem se raspravlja o različitim aspektima korišćenja bežične mikrotalasne tehnologije.

Na počecima šezdesetih godina obučavali su me unutar vladinih odeljenja za mikrotalasno ratovanje. Kroz godine sam proučavao različite oblike mikrotalasnog ratovanja i kad je istekao rok mog služenja u vojsci, pitali su me bi li mogao nastaviti svoja istraživanja, jer sam ja kroz svoj rad dobio neophodno znanje na tom području. Vi morate znati da se trenutno nalazimo u novom Hladnom ratu i to je razlog zašto zemlje širom sveta to razvijaju.

I to je razlog zašto se svuda postavljaju mikrotalasni odašiljači, jer bi ih neko, ako bi tako hteo, mogao koristiti u druge, zastrašujuće svrhe. Činjenica je da je taj sistem već pušten u pogon.

Pre mnogo godina naša vlada (britanska) je zapovedila našim naučnicima da kada pričaju o mikrotalasima spominju i naglašavaju samo toplinu i ništa više od toga. Svi su to poslušali i ne pričaju o ničemu drugome, s tim da poriču više od 40 godina istraživanja koja su pokazala da mikrotalasi izazivaju razne oblike raka. Oni umesto da se služe naučnim istraživanjima koja to potvrđuju, lažu. Tako poslednjih 40 godina engleska vlada, ali i druge vlade sveta. I Amerikanci, Kanađani, Australijanci, isto lažu. Lažu kako bi zaštitili industriju i zaštitili njihove profite.
Tako da su oni isključivo lažovi i to se može dokazati, s odobrenjem od strane Svetske zdravstvene organizacije (SZO). To su isti ljudi koji sede na ICNAP certifikatu, sede u vladinim agencijama za javno zdravstvo, sede u Svetskoj zdravstvenoj organizaciji. Tu se verovatno ne radi o više od 20 ljudi. Ali da, oni će počiniti, po mom mišljenju, najgori genocid koji je ova planeta ikada videla, ne samo na ljudima, nego i na životinjama i biljkama. Uzrokovaće veće uništenje od globalnog rata, i za nekoliko stotina godina ljudi će se prisećati, ko god preživi, šta smo pokušali uraditi kako bi ih sprečili u tom naumu.

Deborah Tavares:
Dok budemo prolazili kroz ovo, Barrie, želela bih da objasniš šta vidiš u ovom dokumentu, molila bih te, jer se radi o 13 stranica na kojima govore koja je svrha tog mikrotalasnog spektra kojeg planiraju.

Barrie Trower
:

Jednu stvar bih želeo napomenuti. Univerziteti možda i nisu krivi. I mogu vam dati primer. Vlada ima na raspolaganju velika sredstva za finansiranje istraživanja i univerziteti se prijavljuju kako bi dobili ta istraživačka sredstva. Daću vam jedan primer iz SAD-a – vlada zamoli jedan univerzitet da osmisli način pomoću kojeg će se odašiljati mikrotalasi u nečije uvo, i zapravo će proizvesti zvuk u njegovoj glavi koji niko drugi ne čuje, jedino osoba prema kojoj se odašilju talasi može to čuti.
I univerzitetu je rečeno kako će to neizmerno pomoći gluvima jer će ljudi pričati u napravu i moći će kroz nju čuti. Za to saznaju vlasnici velikih trgovina koji kažu kako bi to mogli koristiti protiv lopova, mogli bi lopovima odašiljati ‘Nadziremo vas. Ostavi to.’ Sprečićemo zločin, i koristimo to u dobre svrhe. Nije prošlo dugo vremena, naročito vojsci i velikim trgovačkim lancima da padne na pamet ‘čekaj malo, pa mogli bi to upotrebljavati u našu korist.’
I tako vojska može staviti glasove u glave ljudi kako bi napravili štagod požele, a velike trgovine su shvatile, umesto da kažu ‘ostavi to, ukrašćeš to’, ako si neodlučan tokom kupovine mogu ti reći ‘zaista želiš to da kupiš’, i nakon 9 meseci neko je tužio jedan od velikih trgovačkih lanaca zbog odašiljanja a koji su ostvarili fenomenalan profit u samo 9 meseci. Ali slučaj je propao jer je Državna kancelarija za komunikacije (FCC) rekla kako su mikrotalasi bezopasni.
./.

Nemam šta da repliciram na članak, sem sledećeg.
Da čujem glasove u tintari, obratio bih se lekaru specijalisti. Mislim, koliki treba biti idiot da se fakat poslušaju ti glasovi, uzme oružje i pobije narod? Drugo je sa cugom, kada mi ekipa telepatski saopštava da dignem ruku i signaliziram "još po jednu"...

Back