Miketiću prete privatnim fotografijama posle Vučićeve "najave" na Pinku: "BIA ne štiti državu"

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
75.224

Miketiću prete privatnim fotografijama posle Vučićeve "najave" na Pinku: "BIA ne štiti državu"​

Narodni poslanik Đorđe Miketić objavio je da je sa nepoznatog broja dobio fotografiju u vidu ucene, što je deo hajke koja je pokrenuta protiv njega i u kojoj, kako kaže, učestvuje i predsednik Srbije.
Miketiću prete privatnim fotografijama posle Vučićeve najave na Pinku: BIA ne štiti državu

Foto: Screenshot (YouTube/Nova S)

"Podneću krivičnu prijavu protiv NN lica, a za svedoka ću pozvati Aleksandra Vučića koji je sinoć na TV najavio da kreće hajka na mene. Ovo je dokaz da BIA ne štiti državu već radi za Aleksandra Vučića i SNS režim, targetirajući opoziciju i građane", navodi on na mreži X (Tviter).

On je objavio i snimak ekrana na kojem se vidi poruka koja mu je upućena, a radi se o privatnoj fotografiji iz kreveta.

Dalje u nizu objašnjava da je policija ušla u njegovu kuću pre godinu i po dana i ukrala mu računar.

"Naravno, krađu sam prijavio policiji i o tome postoji zabeleška. Jedino što nisam mogao ni da pretpostavim jeste da će se mojim životom baviti lično Aleksandar Vučić. Izgleda da ste baš nervozni", poručuje Miketić.

Miketić je dodao da nema razloga da se "arče državni resursi i pare poreskih obveznika na istrage specijalne policije" protiv njega.

"Sve što imate, nije nepoznato ni meni, ni mojim ukućanima. Kada ste ušli u moju kuću pre godinu i po dana, i ukrali moj kompjuter, znao sam da će ovo da se dogodi kad-tad", dodao je MIketić.
Prethodno je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u gostovanju u emisiji na Pinku sinoć svojevrsno najavio početak kampanje protiv Miketića.

"Ovaj čovek je inače... Ja ne smem da govorim o tome. O detaljima, on je jedna ljudska sramota, to smem da kažem i neće me mnogo pitati šta to govorim jer on zna šta ja znam", rekao je Vučić.

Jutros je u tabloidu Informer objavljen tekst kojim se tvrdi da "Đorđe Miketić, kandidat za poslanika ispred liste 'Srbija protiv nasilja' koja je okupljena oko lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, skuplja političke poene na dečijoj akciji".

Čitav tekst baziran je na tvitu Miketića o humanitarnoj akciji dece za svog nastavnika, a gde Miketić nije zatamnio lica dece. Cilj je, tvrdi Informer, mržnja prema Vučiću.

Miketić je dodao da je "pala komanda", odnosno da je pokrenuta medijska hajka koja kulminira ucenom u vidu objave privatne fotografije.


https://www.021.rs/story/Info/Srbij...ceve-najave-na-Pinku-BIA-ne-stiti-drzavu.html

Angažovali se da nadju snimke iz redova opozicije i našli samo za Miketića. Nema Đilasa, Marinike, Aleksića pa daj šta daš.
Šta Vučić zna da ovaj zna?
 
Poslednja izmena:
AV bi ovakvu situaciju majstorski iskoristio u stilu ''Barem nisam pedder, kao što mi viču sa tribina''.
Baš mislim da je obrnuto.
Da imaju moje snimke, ja bih se još hvalio i tražio da objave, a ovi u zemlju propadaju.

Ksko reče Raos: "Meni može svatko reći liži pič*ku, ja ću reći, dao Bog ako je prava."
 
Đorđe Miketić: Zašto se Vučić bavi mojim životom 2


Foto: Vladimir Šporčić


27. 11. 2023. / 19.31

Đorđe Miketić: Zašto se Vučić bavi mojim životom​

Kopredsednik stranke Zajedno intimnu fotografiju na kojoj je navodno on, dobio pola dana nakon što je predsednik najavio da svašta zna o njemu​

Sonja Ćirić
"Nije mi jasno šta sam sad uradio da me ovako napadnu, mislio sam da se ona afera sa fantomskim glasovima završila reakcijom Ane Brnabić“, kaže Đorđe Miketić kopredsednik stranke “Zajedno“ za portal "Vremena“.

Naime, Miketić je danas, pola dana nakon što ga je sinoć predsednik Republike gostujući na TV Pink nazvao šljamom i obelodanio da svašta zna o njemu, dobio fotografiju sa nepoznatog broja na kojoj navodno on ima seks.
Đorđe Miketić je, kaže, "zbog toga podneo krivičnu prijavu, a pozvaću se na Aleksandra Vučića kao svedoka“. Podseća da su "pre godinu i po dana ušli u kuću i ukrali kompjuter, pa je bilo očekivano da se ovo kad-tad desi.“
Krađu je, kaže, tada prijavio policiji, "i o tome postoji službena beleška. Ne razumem samo zašto arče naše pare i svoje resurse na istragu protiv mene kad moji najbliži znaju sve o meni. A naročito ne razumem zašto se lično predsednik bavi mojim životom, kao da nema toliko drugog posla.“

https://www.vreme.com/vesti/djordje-miketic-zasto-se-vucic-bavi-mojim-zivotom/

Браво за Микетића, правог Лавербоја!!!

Шукнуо га Вучићу из контре!!!
 

Miketić o navodima Vučića: Tek sledi napad u tabloidima, nedopustivo da službe rade u korist režima​

IZBORI 2023 Autor: D. P. 28. nov 202309:31 0 komentara

Miketić o navodima Vučića: Tek sledi napad u tabloidima, nedopustivo da službe rade u korist režima


Izvor: N1
Predsednik gradskog odbora stranke Zajedno Đorđe Miketić izjavio je povodom navoda koje o njemu u emisiji Hit tvit izneo predsednik Srbije Aleksandar Vučić da je nedopustivo da bezbednosne službe ili paraslužbe rade u korist jednog režima. On je ukazao da se radi o šablonu da svako mora da ima neki nadimak da bi bio u čaršiji "ovaj lopov", ili "ovaj pijanica".

„Ostajemo zarobljeni sa tim nadimcima, a institucije i državna bezbednost koriste materijale iz našeg života da bi se dokazao pretpostavljeni nadimak ili svojstvo“, rekao je Miketić.
Miketiću je inače, manje od 12 sati posle Hit tvita stigla u kom ga predsednik naziva „ljuskom sramotom“ stigla i inkriminišuća poruka u kojoj mu se preti objavom privatne fotografije.
On je naglasio da mu nije poznat sadržaj onog čime žele da mu prete iz vlasti, ali da je pripremio porodicu na to da će napad u uslediti i da se s obzirom na to da uz pomoć današnje tehnologije mogu da izmoniraju „sve i svja“ i da se može očekivati da mu ko zna šta bude namontirano.
Miketić kaže da već neko vreme traje serijal protiv njega, da su učestale pretnje njegovoj porodici, maloletnoj ćerki, da se premijerka prošle nedelje u Hit tvitu bavio njim, a ove nedelje predsednik.
„I neke opsenarske naslovnice u tablodima sam siguran da će doći. Na to su manje više sve kolege iz opozicije spremne, ovo je faktički bila najava onog što će biti sutra, znate da ide lavina iza toga…“, istakao je predsednik gradskog odbora stranke Zajedno.
Na pitanje kako komentariše Vučićev citat: „On zna da ja znam…“, Miketić kaže da je Vučić već jednom rekao u parlamentu tokom rasprave na neko njegovo izlaganje: „Nemoj ja da kažem kako tebe zovu“.
„Nemam nadimak osim nekog smešnog kako me samo sestra zove. Ali svako mora da ima neki nadimak da bi bio u čaršiji ovaj lopov, ovaj pijanica“, navodi Miketić.
Miketić je ranije najavio da će povodom pretnji koje je dobio putem poruke sa nepoznatog broja da će podneti tužbu protiv NN lica, a za svedoka pozvati predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Na pitanje da li se Vučićevo izlaganje u Hit tvitu može smatrati kao ucena, Miketić navodi da mu je advokat rekao da u izjavi predsednika možda ima momenata krivičnog dela ucene, odnosno iznude uticajem, jer je u pitanju pretnja „nemoj mi da objavimo i pazi šta radiš“.
„Ušao sam u politiku da se što pre desi neka promena. Sada je pala kiša i saobraćaj je u kolapsu. Kako da rešimo zagađenje vazduha? Zbog takvih stvari sam u politici, ali sam svestan da su ogromni rizici“, rekao je Miketić i dodao da je velika mašinerija sa druge strane.
On ističe da se pripremio na napad, da je na to pripremio i porodicu, ali da ne zna šta će doći.

Sumnjiva krađa u stanu​

Ukazao je i na sumnjive okolnosti krađe u njegovom stanu.
„Pre godinu i po dana obijen mi je stan. Čudno je da su pokupili stare hard diskove i stare telefone uz sitan nakit“, rekao je Miketić i dodao da su mu tada bili inspektori, ali da nikada nije došlo do epiloga.
Na pitanje kako reguje njegova porodica, on kaže da nije u pitanju „nikakav nepoznat materijal“ za njegovu porodicu, da ima srećan brak, kao i da mu sve što se dešava nije napravilo neku porodičnu štetu.


Miketiću prete objavom privatne fotografije: „Podneću tužbu, a za svedoka pozvati Vučića“

VESTI
27. nov 2023138

Miketić podneo privatnu tužbu protiv premijerke Ane Brnabić

VESTI
16. nov 202311
Istakao je i da je serijal napada na njega počeo od Ane Brnabić njene reakcije na kada se pozabavio fantomskim biračima.
„Od tog trenutka sam upao u fokus. Onog momenta kad smo fokusirali način na koji žele da prekroje volju građana, mislim da je tu počeo strah vlasti“, kaže.
Naglasio je i da očito ne sme da se izgovori ono što je on rekao da „Srbija protiv nasilja može da dobije jednak ili veći broj glasova od SNS“.
„U tom trenutku se menja igra i menja sve sve – i na nivou odnosa sa EU, odnosa sa medijima, ali i kod njegovih tajkuna ne izgovara se ta mogućnsot promene“, naglasio je Miketić.

https://n1info.rs/vesti/izbori-2023...a-nedopustivo-da-sluzbe-rade-u-korist-rezima/
 

Vučićeva ljubavna politika: Kad predsednik postane gnevna baba​

POLITIKA Autor: Vojislav Milovančević 28. nov 202317:00
1701178836-1622808878-FIL_5739-03-scaled-copy-acv-750x500.jpg
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs, Dragan Mujan/Nova.rs
U nedelju veče, Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, kao glavni akter svog rijaliti šoua, gostovao je na TV Pink, saopštavajući svoj sud o opozicionom poslaniku Đorđu Miketiću. Za njega je rekao da je "ljudska sramota" i da je učinio nešto odvratno. Prva asocijacija koja mi je prošla kroz glavu bila je da je Miketić možda uhvaćen u nekakvoj korupciji, ili mu je iskopan neki tajni dosije koji potvrđuje Vučićeve priče da su opozicionari od reda secikese, lopovi i pljačkaši, ili pak da je Miketić deo one grupe koja rado denuncira našu državu stranim silama. To bi zaista bilo odvratno.

„Ne, to ne može biti“, zaključih u sebi. Miketić je relativno nov u politici, a čak i da je imao nameru da pljačka, sumnjam da bi uspeo da se napljačka do te mere da i sam predsednik oseti gađenje i prozove ga zbog toga. Ruku na srce, taj posao je već godinama rezervisan isključivo za članove SNS-a, njihovu familiju, prijatelje, burazere i ortake…

PROČITAJTE JOŠ...​

Aleksandar Vučić i Đorđe Miketić

Vučić počeo hajku na Miketića preko Pinka: Prete mu objavljivanjem intimnih fotografija, on pokazao jezivu prepisku i pretnje

POLITIKA
27. nov

Zamislite da se predsednik države bavi ljubavnim životom opozicionara i to koristi za ucenu. U Srbiji se i to desilo: Je li vam se već smučila Vučićeva predizborna kuhinja

KOLUMNE
28. nov

Miketić odgovorio Vučiću i otkrio detalje sumnjive krađe u njegovom stanu

POLITIKA
28. nov

Da nije možda Miketić pokušao da pokrene sopstvenu kozmetičku liniju, pa mu je to propalo?


Možda je to predsedniku bilo odvratno?
Ma i da jeste, rekoh sebi, ne bi se Vučić bavio takvim stvarima. Ipak, on je predsednik, trebalo bi da ima neko samopoštovanje i da pažljivo bira teme koje će da komentariše. Neće se valjda on baviti takvim sitnicama i srozavati sebe i funkciju predsednika do nivoa lika koji komentariše mirisne note?
Na moju žalost, ispostavilo se da sve što je moglo da mi padne na pamet nije ni približno bizarno onome što je Vučić nameravao da servira javnosti kako bi jednog opozicionara predstavio kao nemoralnog, a sebe kao ispravnog tipa.
Aleksandar Vučić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs
Elem, sledećeg dana, Đorđe Miketić je iznenadio političku scenu objavivši fotografiju koja je odjeknula kao bomba. Prepiska sa nepoznatom osobom koja mu preti objavljivanjem intimne fotografije.
„Ovu fotografiju sam dobio u 11.27 sa 0616035937. Podneću krivičnu prijavu protiv nn lica, a za svedoka ću pozvati Aleksandar Vučića koji je sinoć na TV najavio da kreće hajka na mene. Ovo je dokaz da BIA ne štiti državu već radi za Aleksandar Vučića i SNS režim, targetirajući opoziciju i građane“, objavio je Miketić na mreži X i dodao:


„Nema razloga da arčite državne resurse i pare poreskih obveznika na istrage specijalne policije protiv mene. Sve što imate, nije nepoznato ni meni, ni mojim ukućanima. Kada ste ušli u moju kuću pre godinu i po dana, i ukrali moj kompjuter, znao sam da će ovo da se dogodi kad-tad. Naravno, krađu sam prijavio policiji i o tome postoji zabeleška. Jedino što nisam mogao ni da pretpostavim jeste da će se mojim životom baviti lično Aleksandar Vučić. Izgleda da ste baš nervozni“.


Da li je ovo bio materijal koji je Vučić pripremao, ili je ovo potez „gnevne babe“ političke scene, koja umesto ozbiljnih političkih rasprava i TV duela (od kojih beži skoro 12 godina), pribegava tračevima i objavljivanju intime svojih političkih protivnika?
Vučić, poznat kao „momak sa asfalta“, koji se mlatio po stadionima, koji je izudarao tipa kad mu je ponudio da duvaju lepak, koji je neopisivo ponosan na svoju navijačku prošlosti i koji je, kako kaže, na ulici naučio stvari koje obični ljudi ne mogu da nauče u školi, izgleda je preskočio nekoliko časova iz osnova etike i nije naučio da je odvratno gurati nos tamo gde mu nije mesto i brojati jastuke u tuđoj postelji.
Možda je asfalt u 45. bloku bio suviše tvrd za takvu vrstu suptilnosti, a možda je predsednik jednostavno takav i voli da seje tračeve i intrige. Šta god da je u pitanju, nije dobro.
I da se razumemo, nije toliki problem što je Aleksandar Vučić takva osoba. Daleko veći problem je što takva osoba drži kormilo države i tera službenike BIA da se bave voajerizmom, umesto da brinu o bezbednosti građana. Stoga, nemojte da se iznenadite kad nam se dogodi neka nova „Banjska“, jer sada je jasno da služba nije zakazala ni prošli put, već je imala „pametnija posla“ – trebalo je “čekirati” krevete opozicionih lidera.
 
"Predsednik gradskog odbora stranke Zajedno Đorđe Miketić izjavio je povodom navoda koje o njemu u emisiji Hit tvit izneo predsednik Srbije Aleksandar Vučić da je nedopustivo da bezbednosne službe ili paraslužbe rade u korist jednog režima"

A sta mislite, da tajne sluzbe u Americi ne rade za rezim na vlasti?

Тајне службе у Америци раде за Америку.

Зато је Америка јака, а Србија слаба.

Америка није партијска држава, за разлику од Србије.

Ви напредни очигледно нисте у стању да разликујете државу и партију.
 
Верујем му , не зна само Вучић , свако ко дође на власт користе све могуће реорсе , службе безбедности да прикупља податке о људима које сматра приватном или пословном претњом .Погледајмо шта ради Дејан Влајковић ,СНС у Аранђеловцу , човек који је осуђен за утају новца , исто тако користи службе да прате мирне грађане , прикупља податке и уходи људи по Аранђеловцу ..то је власт , ко је има , он престаје да буде човек , постаје звер
 
Верујем му , не зна само Вучић , свако ко дође на власт користе све могуће реорсе , службе безбедности да прикупља податке о људима које сматра приватном или пословном претњом .Погледајмо шта ради Дејан Влајковић ,СНС у Аранђеловцу , човек који је осуђен за утају новца , исто тако користи службе да прате мирне грађане , прикупља податке и уходи људи по Аранђеловцу ..то је власт , ко је има , он престаје да буде човек , постаје звер

Чувај добро своје снимке, да не дођу у погрешне руке.
 
Чувај добро своје снимке, да не дођу у погрешне руке.

лол ...а предпостављам колега да су и Ваши црно , бели снимци из млађих дана ту , негде на неким старим тракама за које више и не постоје уређају да их емитују , нису већ дуго у употреби ..имате среће ..
 
лол ...а предпостављам колега да су и Ваши црно , бели снимци из млађих дана ту , негде на неким старим тракама за које више и не постоје уређају да их емитују , нису већ дуго у употреби ..имате среће ..
Не брини колегнице, добро их чувам, тако да никада нећеш сазнати шта је на њима. :per:
 

Back
Top