Михајло у сузама: Ишао сам по пензију, а сада ме шаљу У ЗАТВОР!

Reefer

Starosedelac
Poruka
166.770
Михајло је до Поштанске штедионице у граду отишао како би подигао пензију и чекове, јер у Избишту не постоји ни банка ни пошта. Када је отишао у штедионицу у Вршцу, пријавила га је поштанска службеница због кршења ограничења и забране кретања која је била на снази у марту.
Тада је било забрањено кретање свима који су старији од 65 година, а након позива службенице, полиција је одмах реаговала и на лицу места Михајлу написала новчану казну од 50.000 динара.

– Морао сам да идем да подигнем новац, нисмо имали за хлеба –
прича кроз сузе Михајло и додаје да новца за казну нема, те чека поновни долазак полиције у понедељак.

Николић прима пензију од само 25.000 динара, његова породица скромно живи и иако је платио 5.000 динара казне, није у стању да је исплати у целости.
Њега су у августу месецу задесили здравствени проблеми, завршио је у болници и уграђени су му стентови. Због великих издатака на лекове и друге здравствене трошкове, није могао да исплати износ одређене казне у целости.

Новчана казна је у међувремену, након истека рока за плаћање преиначена у затворску казну од 50 дана.
Полиција је на Михајлова врата већ једном покуцала, али у затвор га нису одвели, јер је болестан и не може да се одвоји од кревета.
Рок за одлазак у затвор одложен је за 21. децембар
када ће овај пензионер изгледа дефинитивно морати на одслужење казне. Или уколико буде нашао новац да плати 50.000 динара. Из болесничке постеље.
vrsac_sud_1253x940-525x700.jpg


**************************
Има ли Срба у Србији:think::dash::sad2:. Докле више то "спавање":?::!:

.
Ima, ali problem ste vi SFRJugosloveni.
 
Poruka
19.699
Михајло осећа последице своје одлуке да на изборном листићу заокружи Александра Вучића.
Ето, шта је деда доживео.На робију га нису терали Тито, Слоба,Ђинђић, Коштуније, Бота а отера га на робију Вучић кога воли скоро као рођеног сина.
 

Top